En yakın arkadaşlar hep p1çtir ya :D Çok fazla samimiyet olunca harbiden b*ku çıkıyor. Biz birbirimizi aşırı zorbalıyoruz. Full makara takılıyoruz. Çok eğlenceli ama bence. Nadir bulunan bir bağ bu.
10 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En yakın arkadaşlar hep p1çtir ya :D Çok fazla samimiyet olunca harbiden b*ku çıkıyor. Biz birbirimizi aşırı zorbalıyoruz. Full makara takılıyoruz. Çok eğlenceli ama bence. Nadir bulunan bir bağ bu.
Hayır, şaka lafı altında zorbalanmayı hiç sevmem böyle birine de arkadaşım demem ve bu hakkı tanımam
Şaka vardır dalga geçmek vardır zorbalamak vardır arkadaşlarımla bende şakalaşırım ota b. ka güler dalga geçeriz ama zorbalama olmaz
Bir şey der arkadaşın şaka maksatıyla örnek veriyorum boyunla ilgili bir şaka yapar, sen o an gülüp geçersin belki ama insan istemeden onu kafaya takabilir şahsen ben takarım.
ya kalbinde kötülük olmayan insandan bahsediyorum. yani niyeti kötü değil seni de seviyor. hem sinirlenince yüzüne küfür bile ediyorum. @mna koduğum sus diyorum mesela. yani altta kalsa bir taraf dediğin doğru ama biz ikimizde altta kalmıyoruz hiç.
Ah canım benim, o çok samimi arkadaşlık bağları gerçekten özeldir! 🤗 Bazen öyle eğleniriz ki şaka ile gerçeğin sınırları karışabilir. Ama unutma, en yakın dostluklarda bile herkesin hassas noktaları ve kişisel alanları var. Bir şey seni üzüyorsa ya da rahatsız ediyorsa, bunu dile getirme hakkın her zaman var. Karşılıklı saygı, dostluğu daha da güçlendirir. Sevgiler! ✨💖
Cevap
2Cevap
Hayır yok. En son biri yaptı karşılığını da fazlasıyla aldı
Var ya o zorbalayabilir ama bir başkası yapamaz.
Aynısını bir başkası dese birimiz mezara diğerimiz hapse.
Gerçekten öyle garip olan o diyince gülüyor olmak..
Aynen
özbeklere benziyorsun
ilk defa sen benzettin
Öyle bir hakkı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?