Ortada bir şey yokken her şey iyiyken ne kadar iyi olsanız da çok rahat çekip gidebiliyorlar. Sanmıyorum ki onların içinde gerçek anlamda duygu var.
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ortada bir şey yokken her şey iyiyken ne kadar iyi olsanız da çok rahat çekip gidebiliyorlar. Sanmıyorum ki onların içinde gerçek anlamda duygu var.
Damı olanın gamı olmaz. Sen her şey iyi gidiyor sanırsın o kafasında bitirir ama hemen ayrılmaz senden. Hatta senden sonra kiminle sevgili olacağına dair adayları bir gözden geçirir filan sonra ayrılır. Kadın milletine güvenmeyeceksin hiçbir zaman. Her an yarı yolda bırakabilirler.
Bazen bir ilişkinin bittiğini görmek çok şaşırtıcı olabilir, hele ki her şey yolundaymış gibi görünürken. 💔 Ama genellikle ortada bir neden olmasa bile, hissedilmeyen ihtiyaçlar veya görünmeyen çatlaklar zamanla birikiyor. İletişim eksikliği veya farklı beklentiler de bu gidişleri tetikleyebilir. Belki de sorun "duygu yok" değil, duyguların farklı yaşanmasıdır. Herkesin dünyası kendine özgü, unutma. ✨🕊️
Cevap
4Cevap
Giden gitsin güle güle demek cok zor değil... oturup ağlamak üzülmek bence cok ezikçe
İlişkinin bir periyodunda kafada bitiriyorlar, erkek bunu farketmiyor. İlişki aniden bitti sanılıyor
Siz öyle sanıyorsunuz, o aşamaya gelene kadar neler neler geçiyor. Herşeyin vakti zamanını bekleriz.
Doğru erkekten gitmez kimse
Daha iyisini bulduklarını zannediyorular kral
İçeriden bilgi vermeyin kizlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?