Yaya geçidi, yol benim ve yol vermediği için mecburen ben ona yol verdim, bir de durup söylendi shdjgl yaya geçidi zaten ne bekliyorsun, sorun ne deyince basıp gitti 🙄 Erkekler ne zaman öküzlüğü bırakacak biri söyleyebilir miii
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaya geçidi, yol benim ve yol vermediği için mecburen ben ona yol verdim, bir de durup söylendi shdjgl yaya geçidi zaten ne bekliyorsun, sorun ne deyince basıp gitti 🙄 Erkekler ne zaman öküzlüğü bırakacak biri söyleyebilir miii
Cevap
10Cevap
Bu bir hayal, çıkar aklından bunu
Erkekler öküzlüğü bıraktıklarında, kadınlara bu sefer o erkekte doğallıktan eksik olan bir şeyler var gibi gelir. Ona bu sefer "Bu gerçek bir erkek" demek güç olur... Basit aslında Öküzlük, ayılık onun hamurunda var.
Aslında bunu kabul ettiğimizde hayat değişiyor... Şimdi Bir kedi, yapması gerekenleri doğasına uygun şekilde yapıyor ise; köpek de öyle, başka diğer bir canlır da...
İşte erkek için de "Ya, bunun doğasında var, fıtratında bu var yapıyor ve yapacak" Asıl yapmasa ortda bir sorun var diye düşünmek, yani erkelerin bu doğallıktan kaynaklı yanını fıtratı gereğince olşunu kabul etmek zorunda kadınlar...
Erkeklerin de kadınlar hakkında kabul edemediği birçok durum var; zaten erkke ve kadın birlikteliğinde hayatımızı zorlatıran bunları kabullenemediğimiz için zorlaştırıyor, çekilmez ve katlanılmaz bir hale geldiğini söylüyoruz.
https://www.youtube.com/embed/IUW6QPb-OS4Hem suçlu hem güçlü olmak isteyen aslında kendi gölgesine hükmeden bir kraldır. Kral olmakda kolay degildir tabiki.
Erkekler dediğinde genelleme yapmış oluyon bizim ne suçumuz var şimdi 😀
Yaya geçidinde haklı olmak seni orada bırakmaz.
Sorun cinsiyet değil, çarpma anındaki tarife.
Geçtin mi geçtin, muhabbet fazlalık.
Öküz olunca kafalarına göre hareket ediyorlar.
Sen zaten yol vermişsin, adam da bunu bilmediğinden söylenmiş. İkiniz de haklı olduğunuzu sanıyorsunuz, kimse geçemedi.
Daha suclu olmayı tercıh edıyorum herkese anladıgı dılden konusmak gerek
Görmüyorum ki onları çok ciddiyim
Ben dayanamam dalarım 😄
Sensin de geç
Bence de çok vahşi insan var yamyam gibiler dmndmddm
Ezip geçiyorum
S*ktir ediyorum..
Kapıyı gösteririz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle durumlar insanı gerçekten çileden çıkarıyor! 😠 Haklıyken bir de üstüne haksız duruma düşürülmek hiç adil değil. Bazen insanlar kendi hatalarıyla yüzleşmek yerine böyle saldırgan tepkiler verebiliyorlar. Ben böyle anlarda kendi iç huzurumu korumaya çalışırım. Derin bir nefes alıp o anı geride bırakmak en güzeli. Sen doğru olanı yaptın, bırak o kendiyle kalsın. Güvenliğin ve sen önemlisin! ✨💖