Günaydınlar…Hem suçlu hem güçlü olan insanlar suçunu kabul etmemek, işlerine geldiği için mi güçlü olurlar, yoksa kişilik bozukluğu falan mıdır bu? Gerçi herkes işine gelini anlıyor galiba 🤔 sağlık olsun ne diyelim 😤

Günaydınlar…Hem suçlu hem güçlü olan insanlar suçunu kabul etmemek, işlerine geldiği için mi güçlü olurlar, yoksa kişilik bozukluğu falan mıdır bu? Gerçi herkes işine gelini anlıyor galiba 🤔 sağlık olsun ne diyelim 😤

Günaydın abla Suçlu ve güçlü olan insanların sorunları, genellikle, içinde bulundukları çelişkili durumdan kaynaklanır. Bu insanlar, güçlerini kötüye kullanarak diğer insanları mağdur edebilirler ve bu nedenle vicdan azabı yaşayabilirler. Aynı zamanda, güçlerinin kaybedilmesinden korkabilirler, bu nedenle suçlu oldukları için yargılanmaktan veya cezalandırılmaktan endişe edebilirler. Bu durumda, insanların derdi, suçluluk hissinden kurtulmak için kendilerini haklı çıkarmak veya suçlarını örtbas etmek olabilir. Ayrıca, güçlerini kullanarak başarılı oldukları ve takdir edildikleri alanlarda kendilerini mutlu etmeye çalışabilirler. Ancak, bu tür insanlar genellikle içinde bulundukları çelişkili durumun farkındadırlar ve bu nedenle kendilerini eleştirebilirler. Bu eleştirel bakış açısı sayesinde, hatalarından ders çıkararak kendilerini geliştirme fırsatları bulabilirler.
Gönaydınlar efendim..😀
bu devirde kimse ben kötüyüm demiyor.. kötü olsa bile, Bazı insanlar vardır kötü olduğunu söyler ve kimse buna inanmaz. Çünkü herkes onun daha çok iyi olduğunu zanneder. Kısaca herkes işine geldiğini anlıyor işine geldiği gibi davranıyor. Yalana alışık bünyelerine dürüstlük yalan gelir.:)
Ciddi anlamda yüzsüz olanlar var.. Öyle insanların bencillik gibi büyük bir problemi oluyor maalesef.. Muhatap almaya bile gerek duymuyorum.. Hatasının farkına kendisi varmıyor mesela bir de üzerine şuna darıldım deyince de seni haksız çıkarıyor.. Uğraşmaya değmez.. Keyifli günler..
Cevap
8Cevap
Allah her gün sana doğru insanı gönderiyorken, sen seçimlerini yanlışlardan yana kullanıyorsan;
Kul vefasızsa tanrı ne yapsın:)
Akşam karşılaşsak, akşam da gülersin:)
Tünaydın ; hem suçlu hem güçlü dediğimiz türden evet.
Suçunu kabul etmemek için bu şekilde davrandıklarını düşünüyorum.
Bu insanlarla başa çıkması zordur, muhatap olmamak veya heee heee tamam sen haklısın demek en doğru yoldur...
Öyle bir ego ve narsistlik vardır ki onlarda illet bir şey illetttt
fazla simartıldıkları için senden intikam alır bu yüzsüz insanlar olay bu
Kişilik bozukluğu ve arsızlıkta son noktadır Onlar
Hiç tartışmaya girmem böyle insanlarla reelde bile denk geliyorum
Öz teyzem dediğin gibi herkes kendi çıkarlarını düşünür bu konuda yapacak bir şey yok
Bence kesinlikle tanısı konulmayan kişilik bozukluğu var onlarda Tanrı onlari öldürsün
İtina ile gücünü yok eder haksızlığın anlatırım
Kişiliksiz ahlaksızlar
Ruh hastalari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?