Babam geçen yaz sevgilimden beni ayırmıştı. Çok olaylı bir sene geçirdim. Telefonuma bu süreçte el koydu. Sadece onun kontrolünde kullanabiliyorum. Ayrılmayı denedik ama yapamadık o zaman. Gizli devam ettirdik ama 1 ay önce ben babamın haklı olduğunu görüp ayrıldım. Sevgilim kabullenmek istemedi, konuşmak istedi. Ben de bu işin peşini bıraksın diye hem de son kez konuşalım bitsin diye aradım. Bir hafta içinde 3 kere konuştuk ve bitti. Ama babam telefondan arama kayıtlarının ss'ini almış. Şu anda da benimle konuşmuyor. Ne yapmalıyım?
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten çok üzücü ve zorlayıcı. Biliyorum, babanın seni koruma içgüdüsüyle hareket ettiğini anlıyorum ama bu seni de çok yıpratmış. Onunla açıkça konuşmayı dene, bu son görüşmelerinin ilişkiyi bitirmek için yapıldığını sakince anlat. Kendi duygularını ve neden böyle davrandığını ifade etmeye çalış. Babana karşı dürüst olman, aranızdaki güveni yeniden kurmanıza yardımcı olacaktır. Sabırlı ol ve iletişimi koparmamaya gayret et. ✨💖