22 gü

Ya akıl verin bana rica ederim?

1 sene önce ayrıldık. 18 aylık kızımız var. Çalışamıyorum, bize maddi olarak o bakıyor, kızıma tek başına bakıyorum asla hiçbir yardımı olmuyor maddiyat dışında. Haftada bir gelir, parka götürür. Bana evliyken çok zulüm etti, ahım çıktı sanırım, boşanma sonrası battı, evini her şeyini kaybetti. Şu an çalıştığı dükkanda kalıyor. Kiramızı ödüyor, market pazar alışverişi ve sigaramı alıyor. Faturalarımı dernekler ödüyor. Ama borcu da var artık, çok minnet etmeye başladı, sürekli yaptığı her şeyin hesabına giriyor. Ben de çok iş denedim evden yükü hafiflesin diye ama bulamadım, olmadı asla. Bugün bize geldi, ben kızımdan ötürü uzaklaşmak istemiyorum ama onu manipüle edip zaafı olan bir şeyle kışkırtmak istedim, çok kıskandı ve çok konuşup üstüne gittim, ben kızıma tek bakıyorum tabii ki ödeyeceksin, senin yüzünden bu haldeyiz dedim. Sen bize yardım etmiyorsun, görevini yapıyorsun sonuçta, çalışamıyorum, tek başıma evladıma bakıyorum dedim. Çok üstüne gidince bana bir gün önce senin kafana, sonra kendi kafama sıkacağım dedi. 10 yıldır hayatımda ilk defa böyle dedi, sebebi şu: annesi evi güncelde terk etmiş, babası annesine sürekli kafana sıkacağım diye tehdit ediyormuş, annesi anlatmıştı. Ben de dedim ki sen babanı mı örnek alıyorsun, ben annen değilim, bir tarafına boru saplarım dedim, doğulu olduğum için sülalem üstümüzden geçer dedim, korktu, lafın gelişi söyledim dedi. Evladım var, ben de garip oldum, beyinsiz beynine kodlamış, sizce bu tarz şeyler ileride sorun olur mu Allah korusun

Ya akıl verin bana rica ederim?