Güncellemeler
+1 yıl
gelmiş teknosadan aldım paraya kıydım ek garanti aldımm falan diyip övünmesi bide bu gün yerin dibine sokması
Güncellemeler
+1 yıl
gelmiş teknosadan aldım paraya kıydım ek garanti aldımm falan diyip övünmesi bide bu gün yerin dibine sokması hani dedim lan ben bu lafı hak edecek naptım ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tek derdin bu olsun o senin arkadaşın değil Bu arada öyle bir insanla muhatabı kess ona diyeceğin laf çok basit en azından benim telefonum 32 GB zemin karakterin 32 GB diyeceksin
kendisinde yeni telefon var diye beni yerin dibine sokması
gelmiş teknosadan aldım paraya kıydım ek garanti aldımm falan diyip övünmesi bide bu gün yerin dibine sokması hani dedim lan ben bu lafı hak edecek naptım ya
gelmiş teknosadan aldım paraya kıydım ek garanti aldımm falan diyip övünmesi bide bu gün yerin dibine sokması hani dedim lan ben bu lafı hak edecek naptım ya neyimiş önceden 64 gb kullanıyormuşta 128 gb almışta
Demek ki aşağılık kompleksi var kendini kanıtlama çabası var millete ezip kendi o özgüvensizliğini başkalarının üzerinden çıkarmaya çalışıyor boş ver sen
Hayatta kendi karakteri ve yaptıkları ile ön plana çıkamadığı için mal mülke millete ezmeye çalışıyor uzak dur böyle insanlardan
resmen ağladım be
param vardıda sanki ben telefon almadım ben
Üzülme senin karakterin 128 gb onun telefonu yüzümüz olsa ne olur karakteri 32 olduktan sonra böyle bir insan olmadığın için sevinmelisin
adamm
Tskkr ederm sende adamsin
Öncelikle o kişiye arkadaşım demeyi bırakmalısın.
gelmiş teknosadan aldım paraya kıydım ek garanti aldımm falan diyip övünmesi bide bu gün yerin dibine sokması
gelmiş teknosadan aldım paraya kıydım ek garanti aldımm falan diyip övünmesi bide bu gün yerin dibine sokması hani dedim lan ben bu lafı hak edecek naptım ya neyimiş önceden 64 gb kullanıyormuşta 128 gb almışta
Sende böyle biriyle. arkadaslik mi. yapiyorsun
Ya telefonu Bırak maddiyati bırak bi insan karakter sahibi olmali
beni yerin dibine sokması
Kaşar demesindeki sebebi ne
kaşar değil
Hak edecek yaptığın tek şey onunla arkadaşlığını sürdürmek
engelliyeyim mi
Sorman bile kabahat s. et gitsin muhatap bile olma öyle biriyle