Güncellemeler
+1 yıl
Napıcam şimdi yarın da dersim var nasıl gidip alayım
Güncellemeler
+1 yıl
Samsung glaxy a 11 kullanıyorum hafıza 32 gb ve fena kasıyor bazen ekran kapanıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya benim iki ucu type c kablom vardı normalde sorunsuz çalışıyordu aniden bozuldu sizce neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İncecik kablolar tutuyo, elektronik bu şans işi, her ürünün bir ömrü vardır, onun ki bitmiş
Daha yeni aldım
Ürün adidir o zaman
Napıcam şimdi yarın da dersim var nasıl gidip alayım
Komşundan rica et diyicem de saat çok geç, sabahı bekliyeceksin mecbur
Eski kablomla şarj ediyorum
Ee süpermiş ya, bozulan kablonu götür nereden aldıysan iade et
Fişi almayı unuttum
Temizledim yine olmadı delircem ama takma diyorsun ama ramak kaldı telefonu değiştircem🥺🫂
Hafızasından çok şikayetçiyim fena kasıyor
Samsung glaxy a 11 kullanıyorum hafıza 32 gb ve fena kasıyor bazen ekran kapanıyor
Evet telefonun değişme zamanı gelmiş, a11 pek iyi bir telefon değil
Bütçe yapcam ya da abimden katkıda bulunsun istiycem ya da ikinci el iphone
Cumhurbaşkanı saolsun amerikaya salladığı için her dakika dolar artıyor sanki keyfimden 2. el diyorum
İnşallah alırsın
Değistirmezsem de çok fena kasıyor ekran gidiyor açana kadar canım çıkıyor
Ya babam bile diyor boş ver kulaklığı telefonunu değiştir diyor abim bile biliyor telefonumun kestiğini
Çabuk bozuluyorlar zaten o kadar pahalı bir şey değil maks 30 tldir bimde falan satılıyor
Ya orijinal pahallı
Ben marketten aldım 1 seneye yakındır kullanıyorum çok hızlı şarj ediyor ve hiçbir sorunla karşılaşmadım
Hangi marketten aldın
Bimden almıştım ama a101de falan da vardır
Markası ne
Hatırlamıyorum ama zaten sadece bir tane marka vardı
Temizledim olmadı
Temizledim yine olmadı delircem ama🥺
Temizledim yine olmadı delircem ama takma diyorsun ama ramak kaldı telefonu değiştircem🥺🫂
Aynısını ben de yaşadım telefon bozuldu sandım ve kafayı yedim ama meğerse sadece kablo bozulmuş. Bence çok kafaya takma yarın 30 TL ver yeni bir kablo al düzelir. Hatta eskisinden de daha hızlı şarj ediyor
Şarj kablosundan telefon modellerine ne ara geldik bruh neyse bence telefonlar çok pahalı ben bi telefona 3kdan fazla vermem
Değiştirme fikri var
Bütçe yapcam ya da abimden katkıda bulunsun istiycem ya da ikinci el iphone
Bence ikinci ellere hiç bulaşma
Ama telefon pahallı
Cumhurbaşkanı saolsun amerikaya salladığı için her dakika dolar artıyor sanki keyfimden 2. el diyorum
İşte o yüzden bence telefon almak mantıksız. Maalesef şu anda Avrupalı gençlerin her sene değiştirdiği telefonların ikinci elini bile biz zor alabiliyoruz
Ya babam bile diyor boş ver kulaklığı telefonunu değiştir diyor abim bile biliyor telefonumun kestiğini
O zaman haklısın telefon kasması falan çok sinir bozucu ama ikinci el iPhone almak yerine Xiaomi falan al bence çünkü ikinci eller sorun yaratabilir ama Xiaomi fiyat performans olarak en iyi markalardan birisi
Ben xomi alacaktım bu telefon yerine abim aldırmadı parça bulamazsın falann dedi
Keşke Xiaomi alsaymissin ben aldım çok memnunum
Abim aldırmadı bana
Başka telefon denedin mi
Benden başka type c kullanan yok evde
Bozulmuştur muhtemelen. İstersen fazla telefonla oynama bitmesin şarjın. Yarına kadar idare etsin seni. Geçmiş olsun. Yedek bulundur bir dahaki sefere
Eski şarj kablom var onu kullanıyorum
Tamam o zaman. Çok dayanıksız şimdi ki kablolar. maalesef çabuk bozuluyor. Yenisini almak zorunda bırakıyorlar. Ekonomi böyle işliyor
Yazamadım kusura bakma uyuya kalmışım
Telefonun şarj yerini iğneyle temizle
Temizledim ya da temizledim sanıyorum
Işık tut bı bak belki o yüzden olmuştur
Nasıl yani
Düzgün temizlenmediği için mi
Temizledim sanıyorum dedin ya onun için diyorum ışık tut belki kalmıştır diye
Evety
Yenisini al sabah ya takma bu kadar kafaya
İmkanın varsa değiştir
Fiş yok haklıyım ama haksızım fiş olmadığı için
Yeni telefon alalım sana
Alırken yedek kablo alcam