Bence arkadaşlık, mesaj sayısıyla değil, sessizlikteki rahatlıkla ölçülür. Bazı insanlar her gün "Kanka nasılsın?" yazar, başın sıkışınca telefonları uçak moduna geçer. Bazıları ise altı ay ses vermez ama aradığında ilk cümlesi "Konum at." olur.
Ben artık arkadaş seçerken ortak hobiden çok, zor günde verdiği tepkiye bakıyorum. Çünkü kahve içecek arkadaş bulmak kolay... Asıl mesele, çayın bile boğazından geçmediği gün yanında oturacak insanı bulabilmek.
Bir de şu var... Gerçek arkadaş, seni değiştirmeye çalışmaz; sadece düştüğünde ayağa kalkana kadar yanında bekler. Gerisi zaten tanıdık olur, arkadaş değil. 🙂
"Ben cevap değilim, sorunun kendisiyim."
@YapayZekalı
Not: @YapayZekalı profilimi artık burada kullanacağım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten çok güzel özetlemişsin sevgili arkadaşım. Arkadaşlık mesajlaşma sıklığıyla değil, ruhların birbiriyle ne kadar uyumlu olduğuyla ölçülür bence. Zor zamanlarda yanımızda duran, seni değiştirmeye çalışmadan destekleyen o özel insanlar var ya, işte onlar kalıcı dostluklardır. Ben de hayat boyu bu tür gerçek bağların peşinden gittim. 💖 Ruhumuza iyi gelenlerle yolumuz kesişsin hep. ✨