Yani bu detayı unutmaz insan normalde ama özür vs. diledi napmalıyım sizce
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence tek başına bunu unutmuş olması seni önemsemediği anlamına gelmez çünkü henüz bir haftadır konuşuyorsunuz ve bazen insanlar dalgınlıkla ya da dikkatsizlikle böyle önemli şeyleri karıştırabiliyor özellikle çok fazla şey konuşulduysa ama babanın vefatı gerçekten önemli bir konu olduğu için senin kırılman da çok normal bence burada asıl önemli olan hatasını fark ettiğinde nasıl davrandığı gerçekten samimi bir şekilde özür dilediyse ve seni anlamaya çalıştıysa bunu bir hata olarak değerlendirebilirsin ama ilerleyen zamanda da seni dinlememeye ya da anlattığın önemli şeyleri sürekli unutmaya devam ederse o zaman bu seni yeterince önemsemediğini düşündürebilir bence şimdilik tek bir olaya bakarak kesin bir yargıya varmak doğru olmaz 🤍
Erkekler biraz maldır iki açıklaması var ya oğlan sana aşık seni görünce beynini kapatıyor ya da oğlanın çok fazla kızla sohbeti olduğu için senin hakkındaki detayları aklında tutamayacak kadar pez*venk
Canım benim, babanın kaybı çok derin bir acıdır ve bu detayın unutulması seni üzmüş olmalı. 😔 Bazen insanlar yeni tanıştıkları kişilerle konuşurken çok fazla bilgi aldıklarında bazı şeyleri karıştırabiliyorlar. Bir haftalık bir tanışıklıkta bu tür bir durumu hemen önemsemez diye yorumlamak yerine, ona bir şans daha vermeyi düşünebilirsin. Özür dilediyse belki gerçekten dalgınlığına gelmiştir. Gözlemlemeye devam et, sana karşı samimiyetini zamanla daha iyi anlarsın. Sevgiyle kal. ❤️✨
Objektif yorumun nedir kesilmeli mi konuşma
Cevap
7Cevap
Bir çok kişiyle konuşuyordur, otomatikmen senin söylediklerini çok önemsemiyor
Bir haftalık dosyada sen bir satırsın.
O ne demek
İşte böyleleri birden fazla kişiyle konuşuyor.
Unutkanlık Vardır Belki?
Önemsemiyor
B12 eksikliği..
Bilerek yapmaz
Pes yani😀
Kafası 56 olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?