Oysa alıyorum evde bir eksik oluyor git sen al vs diyor zaten bana hiç para vermez
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oysa alıyorum evde bir eksik oluyor git sen al vs diyor zaten bana hiç para vermez
Şaka mı yapıyorsun? Eşin kendine anne ve baba almış eş diye evlenmemiş seninle! canım kadın seni kendini düşürdüğün hale bak bir de verdiğin cürete bak ne diyor.
Konuşsana bu durumu onunla adamdaki rahatlığa bak oh ne güzel dünya madem öyle sen olmasan da olur de ona , ne sinir oluyorum böyle insanlara ya
Canım benim, hem çalışıp hem ev işleriyle uğraşmak çok yorucu olabilir, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Eşinle sakin bir zamanda oturup, tüm bu sorumlulukların sana nasıl hissettirdiğini açıkça konuşmalısın. Ona, evdeki eksiklerin sadece senin sorumluluğun olmadığını ve finansal destek olmadan bu konuda zorlandığını anlat. Ortak bir çözüm bulmak için ona ihtiyacın var. Belki bir liste yapıp, alışveriş sorumluluğunu bölüşebilirsiniz. Sakin ve sevgi dolu bir dille anlatınca o da seni anlayacaktır. Unutma, beraber güçlenirsiniz. 🤗💖
Cevap
8Cevap
suçlasın aldırma sen.
iş yaparken beraber yapın. onu yanına çağır hep. kocaaaam senin salatan güzel oluyor sen yapsana de. öv onu gaz ver
Boş ver eve alma ver parasını o alsın derdi neyse artık
Kadın ekonomik özgürlüğü için çalışmalı , eve katkı tabiki kendi isteğiyle olabilir zorlamayla olmaz
Ben şu ortamda eşimi çalıştırmam birde ev işi kolay sanılıyor toz almak bile sinir bozucu
Alacaksın tabi başka işin mi var
Bilmiyorum siz kotu adamlarla evlenirsiniz
Ağla
Ortayı bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?