Kocamın ailesi her şeye karışıyor, kayınvalide baskısı altında ne yapmalıyım?

9 aylık evliyim. Artık o evde dayanamıyorum kayınvalidem kayınbabam ve 5 tane görümcemle yaşıyorum. Her şeye karışıyorlar her şeye cevapları var bana saygıları bile yok. O ev bana zehir gibi o evde duramıyorum sürekli dışarıya gidiyorum çünkü dayanacak gücüm kalmıyor bende. "Onlar da kızıyor niye sen her gün gidiyorsun, böyle olmuyor" halbuki hastaneye falan gitmişimdir. ya da kafamı toparlamaya gitmişimdir dışarıya hemen araya giriyorlar kocam da bir şey demiyor. Kayınvalidem evde olduğum zamanda bana hep iş yaptırıyor o kadar yaptırıyor ki ben kendime bile zaman bulamıyorum. Babamın evinde mutluydum bu evde ben ders dahi çalışamıyorum. Kocam da sürekli onların yanında kızıyor. Niye o kadar gidiyorsun işte bilmem ne. Halbuki ben sadece kafamı toparlamak istiyorum o ev bana zehir gibi geliyor dayanamıyorum ayrı eve çıkacak imkân da yok kaç defadır boşanmak istedim. Kocam dedi düzelecek düzeliriz hiçbir şey düzelmiyor kızlar asla ev üstünde gitmeyin size yalvarıyorum yoksa benim gibi büyük hatayı yaparsanız hep yemekler ne yiyecez onlar seçiyor. Ben o evde yemek dahi yiyemiyorum ki o kadar onlardan uzak olmak istiyorum. Onlar bana çok baskı yapmışlar iyi davranıyorlar beni sevdiklerini diyorlar. Ama yaptıkları kötüdür... Her şeye karışıyorlar dayanamıyorum ben o evde. O kadar ki orada olunca üzülüyorum halim yok

Kocamın ailesi her şeye karışıyor, kayınvalide baskısı altında ne yapmalıyım?