Kadinlar yabanci erkeklerin cukune dussun
Yeni nesil boyle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her gün erkekleri eksik hissettirmeye, tacizci demeye, lanetler okumaya çalışıyor.
Cevap
1Cevap
Evet bende anlamıyorum saçma bişey farklı ülkelerde durum öyle değil
Evet Turk kizlari problemli
Erkeklerde az değil. Kadın düşmanı olup kendini üstün gören çok...
Karşıklıklı saygı olmalı🤷♀️
Ben oyle degilm
Hem bunu kadinlar yayiyor feminizim diye esitlik diye halbu ki erkekleri asagilama
Sen olmayabilirsin ama şahsen bunu dile getiren adamlar gördüm.
Evet okuma, barınma, eşit maaş alma ve yaşama hakkı olarak eşitiz feminist olarak bunu savunuyorum.
Erkek düşmanlığı ise farklı olay.
Feministsin ama Kendinle esit bir erkek istemiyorsun
Eğitim, maaş, oy verme ve yaşama hakkı olarak eşitiz ama fiziksel olarak asla olamayacağız.
Sen 40 kilo yükü sorunsuz taşırken ben rahim düşmesi yaşayabilirim.
Sen çocuk doğuramazken ben doğurabilirim.
Bunları göz ardı eden kızlar mal zaten...
Kardesim ben onu mu diyorum sana Bende isterdim benim gibi bir kizla olmayi cunku ben zaten okumus iyi egitimli Fiziksel olarak aktif spor yapan Bir suru roman okudum film dizi her sey hakkinda guzelce konusurum asla kaba degilim kirmam incitmem...
Ama Kadinlarin gozunde degersizsin yine
Sen saniyorsun ki Kadinlar dengi veya bie tik ustu erkek istiyor
Helsinin gozu en yukseklerde
Daha birisiyle konustum bir yerde fotomu attim konusmayi kesti mk Tipim cirkin olsa anlicam Yani Hemcinslerin ne kadar aptal sonra bana Kizlar soyle boyle demeyin siz amaciniz ne cozemiyorum hic
Yabanci olsam kapimda biterdi ama
Konu buraya nasıl geldi?
Feminizmin = Esitlik oldugunu dile getiriyorsun bende sana Kadinlarin Frminist olmadigini veya Feminizmin esitligi savunmadigini soyluyordum.
Kendinizle celisiyorsunuz kisaca Ayni sey gibi Feminist takilip Maco erkek seviyorum abi ben demek gibi
Feminizim nedir bir bak istersen.
Konuyu feminizme getiren sensin, erkek düşmanı olan zaten feminist değildir. Cinsiyetçi feminazidir.
Her görüşün radikal takipçileri mevcut.
Sana denk gelen kadınlar sıkıntılı ve her kadın feminist değil.
Yorumunu almak icin yazdim ama Yorum yok maalesef Sizden de.
Karşıklıklı saygı demişim. Benim yorumum bu, kendini beğenmiş zorba aptallar her cinste mevcut.
Ever farkindayim bunlarin yine de desteklemeyecegim cogu erkekte desteklemiyor zaten digerleri de yalandan destekliyor..
Bana faydasi yok ki anlatiklarinin?
Var mi? Tamam bende Kadinlarin her alanda erkeklerle esit olmasini isterim de
Şu an ki zamanda Kadini birak Erkek olmak daha dejavantajli bir durum ne kadar inkar etsende öyle oldugunu dusunuyorum
Wk boş yere tartışma çıkıyor kfkfnrm
Neyse kısaca aptallar dolu.
Bir aptalds benim sorun yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu gözlem çoğu zaman kişisel deneyimlerden ve algılardan kaynaklanabilir. 🌸 Kadınların maruz kaldığı bazı olumsuz durumlar, onların hak arayışı veya tepkileri yanlış anlaşılabilir. Toplumda zaman zaman oluşan bu kutuplaşmaların altında aslında birbirimizi daha iyi anlama ihtiyacı yatar. Empati kurarak bakarsak, herkesin kendi içinde farklı sebepleri olduğunu görebiliriz. 🤗💖