Türk erkekleri aşırı cimri kendilerine dâhi harcama yapmazlar
Rusya'da kadınlar hesap bile ödemez Avrupa ve Amerikali erkekler nasıl acaba onlarda türk erkeği kadar cimrimi acaba?
Türk erkekleri aşırı cimri kendilerine dâhi harcama yapmazlar
Rusya'da kadınlar hesap bile ödemez Avrupa ve Amerikali erkekler nasıl acaba onlarda türk erkeği kadar cimrimi acaba?
Türk erkekleri cimri miymiş? Yani elini cebine atmayan Türk erkeği sayısı bir elin parmağını geçmez. Şimdiye kadar buluştuğum hiçbir erkek ben hesabı ödemem demedi
İlk buluşma öyle sonra başlar senden borç isteyip vermemelere
Bence artık genelleme yapmayın valla aynısını erkekler dese genelleme yapma bütün kızlar aynı değil dersin... Her erkeği de bir tutma sana öylesi denk gelmişse bu türk erkekleri kavramına girmez.
Çok cimriler cokkkk Türk erkekleri ayrıca kadın parası yemeye bayılırlar
Cevap
10Cevap
Sevgilim cimri değil. izin versem her hesabı o ödeyecek her şeyi o alacak ama bunu neden kabulleneyim o da çalışıyor ben de çalışıyorum neden her şeyi ona yükleyim. o yüzden ne zaman birlikte aktivite yapsak onun ödemesine izin veririm sonra da yarısını ibanına gönderirim kimseye yük olmaya gerek yok.
sana para harcamak zorunda mi a.. q karisi git calis kendin kazan madem begenmiyorsan... kodumuna bak senin a.. min icin calisiyor sanki erkekler...
Kadınlar hiç bir konuda hiçbir şey vermeyip, her konuda her şeyi istemeleri yok mu ya, sen kendini ne sanıyorsun da senin hesabını ödesinler?
Kendi hesabınızı ödeyin yeter
Ben hesabımı öderim doğulu erkek arkadaşım bir iki buluşmadan sonra benden borç istedi ve borcunu ödemedi
Bizi dolandirmayin yeter
2-3 defa öderim de sonrası zor Türkiye ekonomisi cimrilikle alakası yok çay 25 olmuş 😂
😀😀😀 kendi hesabınızı ödeyin sorun yok bu arada cidden çok pahalı hersey
Ödüyoruz zaten uzun zamandır date yok para bana kalıyor hahaha 😂😂 bir limon tuz maden suyu 70 olmuş efkarlıyız
Ahahah ayyy sorma artık cafeye gitmiyorum 😄
Bende gitmiyor tek tük arada gidiyorum duzelicez inşallah 😂
Türk erkekleri bonkördür ya bir kere verecek gibi davran her şeyini karşılar
Ne alaka çoğu kadın dolandırıyor
Kaç yıl yaşadın Rusya, Amerika ve Avrupada.
Ayrıca kaç Rus erkeği ile flört ettin
Duydum
Avrupa Amerikalılari bilmiyorum Rus kızlar söyledi türk erkekleri çok cimri diye
Ama Rus erkekleri hakkında bişey dememiş. Ayrıca madem Türk erkekleri cimri neden Türklerle evlenen en çok Avrupalılar onlar. Bunu düşündünmü. Herkesin lafına niye inanıyon
Evlenmiyolar ya
Tabi canım. Antalyaya git, bodruma git görcen. Vah sazanım vah. İyi oltalamış seni
Şu genellemeler yüzünden yabancı kızlara ilgim artıyor her geçen gün.
Cimrilik değil abla bu, kimsede para kalmadı.
Bir de kendi yediğini içtiğini de ödeyiver yani bir zahmet.
Erkekler kendi hesabını bile kadına kitliyo biz hesabınızı öderiz sende öde
Ulan para mı var insanlarda olmayan birşeyi nasıl harcasınlar sizde herşeyi erkekler ödesin istiyonuz bir ay sizin için mi çalışcak
Kendi hesabınızı ödeyin yeter 😄
Çoğu kadın dolandırıyor artık
Aynen kadınları dolandıran çok erkek var
Türk’ler kadar cömerti var mı ya?
Ahahahah 😄😄😄😄😄 hiç sorma kadınları dolandıran erkek sayısına bak
İyi de onlar dayılar değil mi 😅
Şahsen hic cimri olmadim. Bana gelene ben kostum
Cimrilerle konuşursan senin sorunun 😀
Eşit değil miyiz neden biz hesap ödüyelim?
Siz kendi hesabınızı ödeyin yeter😂
Ben sevdiğimin de hesabını öderim feminist olmasın yeter😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?