Sorumsuz, ailesinin etkisinde kalan ve sınır koyamayan kocayla evlilik nasıl yürütülür?

Sorumsuz ve ailesi neye karar verirse öyle hayatına devam eden bi koca kaç defa tartıştım ama kesinlikle akıllanmadı beni dinlemedi ortamı terk etti bi insanın kendi düşüncesi olmaz mı

Çocuğunuz var kıyafet alacam pahalı olmasın o çok pahalı yani pahalı dediği de 400 tele ama 2 tane abisi var onlar bir isteklerinde para var dün ev ihtiyaçlarını alıcam dedim misafir gelecek bana dediği şu bu market işlerini hiç sevmiyorum karı milleti olunca aldıklarını 2 alıyorlar dedi şurayı aşık ben kızınca da yanlış anladın diyor para yok para yok hiç parası olmadı ki zaten ben de tamam dedim eve misafir gelmesin o zaman dedim

Bir şeyi abileri alınca yapınca sorun yok biz alınca hemen laf sokma yarışına gidiyorlar kendileri yapınca bir şey yok ama sıkıldım bu hayattan

Sorumsuz bize değer verdiğini düşünmüyorum insan kendi evine bir şey alamayacaksa niye evlenir ki kendi hakkını savunamayacaksa annesine bi kelam edemeyecekse sınır koysmayacaksa niye evlenir

Sorumsuz, ailesinin etkisinde kalan ve sınır koyamayan kocayla evlilik nasıl yürütülür?