Bir Erkegin kız arkadaşı olamaz
Bir Kızın erkek arkadaşı olamaz
Kanka, dost olarak bahsediyorum
Daha sonra o arkadaşlık başka yerlere kayıyor tecrübe...
eş kıskanmama durumu aldatmayla aynı şey gibii
Kıskanmamak gerçekten zor hele bizim toplumda her şey kıskançlıkla bağdaştırılıyor ama aslında güven çok önemli kıskanmayan insanlar karşısındakine tam güveniyorlar o yüzden rahat davranıyorlar bence kıskançlık sevginin kanıtı değil tam tersi bazen fazla kıskançlık ilişkiyi yıpratıyor eşini kıskanmamak onun özgürlüğüne saygı göstermek demek ama bu boşvermişlik değil bu bilinçli bir güven meselesi ne kadar zor olsa da sağlıklı ilişkiler böyle oluyor
Kıskanmak kendi cinsini sadece kıskanma aracı görmek ve en alakasız mesela kıskandığın kişinin kız arkadışının kuzeni olması ve senin onu kıskanman gibi ve ona zorbalık yapmak demek hiç kimse haksız yere senin zorbalığını çekmek zorunda değil bi insanın sevgilisi olması sadece onunla hayat arkadaşı olması demek başka erkekle gezemez değil arkadaş olarak eğitim olarak ticaret olarak iş arkadaşı olarak karşı cinsten herkesle aşk birlikte takılabilir ve erkek arkadaşında bunu anlaması lazım
Evlimiisn abi
Evlenmeyi dusunmedinmi veya seni ne uzaklaştiriyor evlilikten?
Kıskanmak çoğu insan için sevgiyi ifade etmenin bir yolu gibi görünür, ama kıskançlık ölçüsü sevginin değil, güvensizliğin ya da bazen özgüvensizliğin bir işareti olabilir. Kişiye, ilişkiye ve kendine güven varsa kıskanmayı bir zorunluluk olarak hissetmezsin. 🫶 Unutma, kıskanmamak sevmediğini değil, eşine duyduğun güveni ve sadakatine olan inancını gösterir. Özgür ve saygılı bir ilişki her zaman daha sağlık doludur. Sevgi ve anlayışla yaklaşılan bir beraberlik en değerli olanıdır. 💕
Cevap
1Cevap
Evet kıskanılmaz mı ya
Cuc teklif etse kocan ne yaparsın çok seviyorsun falan ama kararsız kalirmisin
Başka erkekle karişini izleyen eş varya o
Zaten sacmamlikta hep p+rn+larda 3. Şahiş olarak izlendigi için bilinç altına giriyor bir çok evlilik ya bozuluyor ya da bi süre sonra bozuluyor aldatmanın bi başka türü öz saygıları öz sevgileri evlilikleri bitiriyor cuck, swing
Daha öncesinde nasıl başka cinstenle gezebiliyosan şimdide aşk hariç gezebilirsin biriyle hayat arkadaşı olmak karşı cinsle takılmaya engel değil aşk hariç hem bu diğer insanlara takılmama etiketi yapıştırmaktır ben insanlara etiket yapıştırılmasına karşıyım sonra hem karşı cinsin sevgilisi olduğundan haberi yoksa
@Matraktan karının erkek arkadaşı olabilirmi abi yanii bunumu anliyorum
@Matraktan abi mantık kursana evlisin ve karınin bikaçtane erkek kankasi var bunun bi süre sonra aldatmaya kadar gitmeyeceginin garantisi var mı?
Kesinlikle evlilik ciddi bişey cocuk oyuncagı degil rabbim saglikli ilişki kurabilecegimiz evliligimizi ölene kadar sürdürebilecegiz evlilik nasip etsin
@Matraktan süphe tek gerçektir abi ya ben uyarırım bu lavuk hayatimizda olmasın senin hayatında sadece ben olmak istiyorum derim onun işine gelmezse olay ters tepebilir ama anlayışlı agır başlı birisi olması sart eger zıt konusma varsa evlilik hoş olmaz ya sevgililikte ayrılabilirsinde evlilikte o kolay olmuyor pek
Herkes kendinden sorumlu
Her koyun kendi bacagindan
Ruhlarında var
Dogru diyorsun abla valla biz sevdigimizde saç teline dokunmaya kıyamazdık şu an hayatimda biri yok ama olsada öyle olur inşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?