Sürekli maç izleyen, ailesinden kopamayan kocayla evlilik nasıl yürütülür?

Bu hafta izinli olduğum için gec saatlere kadar oturup dizi izleyebiliyorum çünkü sabah erken uyanma gibi bir derdim yok. Dünde kocamla ikimizin sevdiği dizi vardı aç izleyelim dedim daha özet yeni bölüm başlasın açarım dedi 10 dk maç izlim dedin bu arada sürekli maç izleyen biri ama sürekli sen dizini izle bende telefondan maç izlerim bir yandan da diziye bakarım dedi olmaz oyle beraber izleyelim dedim koptu kıyamet o bana ben ona bağırdım odama geçtim diziyi de izlemedim geçtim uyudum. Güya gönül almaya gelmiş bagiriyo çağırıyor sonra hadi gel yaptı gitmedim. Ara tatil diye ablalari bir kaç gün önce gelmişlerdi bu sabah yine annelerinde sabah kahvaltıda bulusacaklardi ben cok kızgın olduğum için ve kocama da kirgin olduğum için kahvaltıya gitmedim yine bağırdı cagirdi gel gelmezsen kus olduğumuzu anlarlar huzurlari kaçmasın madem sen boyle yapıyorsun ben de babanı aricam kızın boyle yapıyor diye çocukla sabah 10gibi çıktılar bu saat oldu hâlâ annesi gilde bacilariyla oturuyor cocuguda hiç getirmedi yegenlerinin doğum günü var annesi mesaj atmış kendisinden tık yok birazdan da otel gibi eve uyumaya gelecek ben napim bu adamı

Sürekli maç izleyen, ailesinden kopamayan kocayla evlilik nasıl yürütülür?