Kanka ayağı popiş ayağı kardeşim gibidir kanka kanka he bir kadınla erkek arkadaş olamaz net
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kanka ayağı popiş ayağı kardeşim gibidir kanka kanka he bir kadınla erkek arkadaş olamaz net
Cevap
3Cevap
Bazı kadınlar daha tanışır tanışmaz ısrarla sürekli kanka kanka demesi aşırı itici bence. Sanki. zkec3m mk
O rol yapıyor ortama ondan olmasın
Olabilir aslında, ama biriniz karşıdan hoşlanıyorsa o kankalık geçici bir bekleme salonudur.
Bende onu diyorum anlamıyorlar ama Erkek rahat durmaz bunu hoşlandıya cinselieye sürekliyebilir aklını çeler Kadının
Üniversiteden 5 yıllık arkadaşım var erkek düzgünse gayet de güzel arkadaşlık oluyor
Bırak çok duyduk bu lafları kim ilir ne halt yemişsin onla
@Esthrr44 5 yıl insan arkadaş kalmaz ateşle barut yan yana durmaz kanka ayağı bi yerden sonra sevgiliye dönüşür ya Erkek rahat durmaz ya da Kadın
@Esthrr44 Gizli aşkından çık millete kanka ayağı çekme açık açık de sevgiliyiz
Ulan neyi saklıyorsun açık açık de sevgiliyiz lafı çarpıtıp manipiasyon etme beni kanka ne lan kimi kandırıyorsun gizli gizli tuhaf hareketler ediyorsunuz adı konulmamış aşkından bahsetsene
@Esthrr44 Ben genel olarak bahsettim kimse yok ayrıca senin gibi kıro keko çekip bu sahipleniyor diye dayak yemem rahat ol sen
olabilir ya niye olmasın çoğu kadın ilk kez tanışırken tanıştığı adamı kafasında kategoriler zaten hoşlanma ihtimali varsa arkadaş olmaz kolay kolay
İşte yalan atıyorlar kank ayağına yatıp sevgili ya da flörtleşip samimiyetsiz duruyorlar
öyle olan da var tabi
Peki bunlar nede nböyle yapar ki açık açık de sevgiliyiz yaa flörtşiyoruz sen hiç öyle yaptın mı
hayır ama çok arkadaşlığım bu yüzden bozuldu, erkekler genel olarak dost olarak daha sadık ama şimdiye kadar tüm en yakın arkadaşım olanlar sevgili olmak istedi kabul etmeyince de ilişki hepten koptu, aşk işi olmasa sadık insanlarla çok kaliteli vakit geçiriliyor
Gerçekten mi kaç kişi sevgili oldu sonra sen mi iletişimi kestin o mu ya da samimiyetsiz şekilde beni bıraksın diye flörtleştin mi
kimseyle sevgili olmadım arkadaş kalmak istedim ama kimisi hayır deme hayırlısı belki ileride olur dedi kimisi hemen geçmeden başka sevgili yaptı kimisi şaka olduğunu söyleyip işi çevirdi, iletişim mutlaka kopuyor hepsinde, biri arkadaş kalalım dememe rağmen buluşmak istiyordu sürekli benden fotoğraf istiyordu onunla kavgalı uzaklaştık, hiçbiriyle de flört etmedim etmemde
Hayır canım reelde ki arkadaşların sanal değil bir Kadın arkadaşızdemesine rağman neden onla çok içli dışlı olur ondan kopmaz ve Erkek kısıtlıyor zorbalıyor neden uzak durmuyor bu Kadın modeli çok değişik
bunlar da reeldeydi zaten
Anladım bak sen geri çekilmişsin soruma cevap vermedin bir Kız kankayız o kardeşim gibi der ama karşı cins bütün Erkeklerden uzak tutup kısıtlar bu ama bu Erkek herkesle konuştuğu bilir mesela ama Erkek mi takıntılı o yoksa ikisi plan mı kuruyor kafanda nasıl bir düşünürsün bu okuduklarıma
valla gönül eğlendirmek istiyorlar sanırım ergen işi biraz yetişkinler de bu varsa onlar da büyümemiştir
Kim gönül eğlendiriyor Kız mı Erkek mi ama o önemli tabi ergen çocuk hareketleri çok tuhaf bu nasıl arkadaşlık iletişimi ben genel olarak dedim 20 24 yaşlarda da olabilir sen hiç böyle yaptın mı
iki taraf da eğleniyor işte tabikide çok tuhaf ben hiç yapmadım arkadaşsam böyle şeyler yaşanmaz flörtse flörttür
Bence iki taraf sorumluluk alamiyor kendi aralarında adı konulmamış şeyler yaşıyorlar belki aşk meşk cinsellik vs bilemem yine de işte herkes samimi değil senin gibi anlamıyorum bir Kız neden kendine bunu layık görür kocan değil sevgilin değil neden kısıtlayıp ağlatmaya hak görürsün değişik senin yaşın kaç
işte bunlar onu sevgi sanıyor ya da böyle tatlı tatlı çekişmek hoş geliyor sanırım, 18 benm
Bunun adı toksit ve acıyı tatlı zannetmek senin yaşındakiler böyle çok fazla karşılaştım sen çok duygusal mısın
duygusal yapılıyımdır ama ilişkilere net bakarım
Gerçekten mi ne güzel umarım kaba saba kısıtlayan zorbalayan seni ağlatanlara ilgi sevgi zannetmiyorsun umarım
sSen minyon musun yoksa olgun duruyorsun
hayır bu dönemde ilişki tercih etmiyorum zaten kimseye ablalık yapamam
minyonlukla alakam yok ahahha
Ablalık derken anlamadım nasıl yok senin kilon vs boyun kaç
bu yaştaki erkeler çocuk gibi davrandığı için ablalık dedim
İşte ergenlere katlanan tipler var işte bunu değişticeğim diye bütün enerjini dikiyor
Uzun boylu musun yoksa kısasın
evet o yüzden ilişkiye gerek yok bu dönemde
174 uzun oluyosa öyleyim
Uğraşamazsın flört olsa dahi aman yok bu Erkekle konuşma yok bunla neredetydin yok giyimene dikkat birde bu tür Erkekler bütün çevrenden arkadaşınan herkesten koparırr iki sahipllenme yapar aa bu beni seviyor sahipleniyor eyip manipiyasyon olursun aklın çelinir sen onla uğraşırsın bir bakmışsın hayatın zehir olmuşsun
sen çok kapalı kutusun tesettürlü müsün
yok tesettürlü değilim sadece sınırlarımı çizmeyi biliyorum
174 oha baya uzun sen uzusun eğer tam biliyorsan o yüzden mi ablalık edemem dedin :D
Sınır derken sanal burası neden bu kadar katısın sohbet ediyoruz
yok boy o kadar da önemli değil benim için ablalık edemem diye karakter için dedim cıvık ve çocuksu erkek sevmiyorum
Sen belli olgun büyük seviyon küçüklerle anlaşamıyorsun
Yaşına göre davranmak olgunluksa evet olgun ve oturaklı insanları severim
Bak bunlarla takılan Kızlar var kafası basmıyor çocuk ergenlerle takılıp bunu aşk zanneden var gerçi olgunlarla bu oluyor ne bileyim sizde sıkıntılı zorba seviyorsunuz
İşte dediğin yok zor 18 yaşta çok milyonda bir ama hangi yaşlar ilgini çeker 30 40 50 mi ama
ben sıkıntılı zorba sevmem aklı başında saygılı ve oturaklı olan erkek iyidir
katı değilim ki
şu an 18 olarak en fazla 24 olur
Ama öyle diyorsunuz hep lafta kalıyor peki karakterli iyi olgun biri böyle senden kısa olsa bile ilgini çeker mi
Ne bileyim rahat değilsin halka açık olduğu için
24 mü o olgun değil ki oda ergen
ilgimi çeker ama ilişki düşünemeyebilirim en kısa benimle aynı boyda olabilir aşağısı olmaz herhangi bir takıntım yok ama ailem çok uzun boylu içlerinde eşim ezilirdi
konuşma tarzım böyle rahatım aslında baya
Olgun olanı var o yaşında
Haklısın o halde sende evlenme o halde geçici flört tarzı sevgili ol sonra ayrıl illa evlilik olacak ama
Zor ama o yaşta kiler ergen Erkekler geç olgunlaşır 30 yaşa kadar
Bilmiyorum herhangi bir ilişki istemiyorum şimdilik
Çocukları seversin yoksa yaşlıları mı hangisi sana yakın
dediğim gibi max 24 olur
doğrudur ama yapacak bir şey yok
Hayır ben demedim ilişki yap direk sadece neler hoşlanırsın neler ilgini çeker tarzı hayalerini anlatıyorsun
Yani çok olgun biri sana ters mi ondan mı max 24 dedin
yaş sınırı önemli benim için ondan sınırım o
Neden ki aile çevre etkiisinden mi korkuyorsun ama diyelim 8 9 yaş büyük olsa sorun mu örnek veriyorum
yok kendim istemezdim
Biraz da etkisi var yine de canım genelde kendinden çok büyük biri ile utanıyorsun ondan mı
Kaç kiloydun sen
75 falan
Bak sen hem uzun hem balık etli yapılısın ya bildiğin sizin Kadınlar da ki olgunlar senin gibi uzun şişman mı
Arkadaş olurda kanka olamaz
Tamam da o arkadaşlıkta bi yerden sonra sevgiliye dönüşür Erkek rahat durmaz sorun orada
Olmaz b bir kadın sana kanka diyorsa araya bir nevi mesafe koyuyor
Belki de belli olmasın iye anlamasın diye yapmış olamaz mı
Ne belli olmasın diye
Sevgili olduğunu ortama ailelere falan
Yapmaz
Yapar bal gibi yapar Kadınlar çok rolcüdür ya da bak buda var eğer Erkek biliyorsa flörtleştiği kişileri şurda bir anlam çıkartacaksın ikisi sorumluluk alamadığı için flörtleşiyor ve işini hal edip arkadaş gibi takılıyordur
Yalan değil
Sen öyle zannet
heee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu konu gerçekten çok farklı yorumlara açık bir durum. Hayatta her şeyin mümkün olduğuna inanıyorum ben. 🤗 İki insan da birbirine saygı duyarsa, net sınırlar koyabilirse ve niyetleri gerçekten safsa, kadınla erkek arasında güçlü bir dostluk neden olmasın ki? Bu biraz da kişilerin kendisine bağlı. Her ilişki farklıdır unutma. 💕✨