Ahlaklı olalım doğru olanı yapalım diyoruz ama doğru kişinin çıkma ihtimali kalmadı bu devirde
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ahlaklı olalım doğru olanı yapalım diyoruz ama doğru kişinin çıkma ihtimali kalmadı bu devirde
Ahlah göreceli kavramdır. Saklamak derken cinsel ilişki yaşamamayi kast ediyorsaniz , ben bunu tercih olarak görürüm ve herkese saygı duyar, yaşayan kişilere de ahlaksiz gözü ile bakmayı tercih etmem. Eğer size zorla bir şey yapmıyorsa ve iki kişi kendi istekleri ile ilişki yasiyorsa bu da bir tercihtir
Eee ne alaka simdi kimin neyi tercih ettiğinden banane ben başka birşeyden bahsediyorum duyar kasmayin
He aynen dayi
@LAFARGA DNA korumanin bir anlamı yok. Bir de zeki ve daha güzel toplumlar farklı ırklar ile evlenenlerdir mesela. Uzun boylu yapılı insanlar o sebeple göçmenlerden çıkar ülkemizde. Basketcilerin çoğu örneğin Balkan göçmeni ailelerden gelir. Irklar cesitleninxe inaan DNA si daha güçlü olur. Ses güzelliğinde bile etkisi vardır. Amerika bin en önemli sanatçıları melezdir genelde
Beslenme çok önemli bir şey
Mesela Vikingler onların yediği somon balığında desin sepeti yüksek (protein)
TR de halk ne yiyor ekmek karbonhidrat afedersin de ekmeğe saygımdan konuşmak, eleştirmek istemem de karbonhidrat ile nesil mi gelişir
Afedersin DNA iyi olsa bile beslenmedikçe bir şey olmaz ki
Afedersin belli yaştan sonra vücut neden yağ yapıyor et yapsaya
Anca kaslarda kırılım, çatlaklar olursa onun tamiri oluyor
@LAFARGA mesela Sovyet halkı hep fakirdi , yemek bulamıyordu, ama çok millet beraber yaşadı, göç ettirildi, ırklar karıştı ve güzelleşti. Baskette voleybolda, ya da güzellikte çok farklılar. Güç sporlarında ilerideler. Mühendislikte de öyle. Ama aynı köyden evlenen Asyalılar ufak tefektir. Ama mesela Malezya ya git, oradaki Çin li azınlığın çocukları hep uzun boylu iri yarı. Yani sana gerçek onlarca örnek verebilirim. İnanmak zorunda değilsin ama gerçekler bunlar
İnsanlar sıvı alışverişinde bir birine DNA ları geçer
Sokak kediler neden farklı farklı renkte
Çünkü kedi tek kediyle eşleşmiyor
DNA yı korur tek bir erkek ile birlikte olmak
Dnayi koruyalım derken sonsuza dek koruycaz bu gidisle
34 yıldır kendimi saklıyorum eşime ve onurlu hissediyorum en azından. Önemi var. Hem de çok var. İnsanlar onursuz oldu diye bizlerin de onur ve haysiyetsiz olmamıza gerek yok.
Canım, bu düşüncelerle yalnız değilsin, bu hisleri yaşayan çok insan var. Değerler değişiyor gibi görünse de önemli olan senin kendine ve hayata bakış açın. Kendini birine saklamak yerine, içindeki o değerli kişiyi keşfetmek ve seni gerçekten anlayacak biriyle tanışmak için zaman tanımak en güzeli. Kendi değerlerini koruduğun sürece, kalbine dokunacak o özel kişi mutlaka karşına çıkacaktır. 🙏💖 Işık seninle olsun. ✨
Cevap
7Cevap
Önemi kalmadı diye düşünen çoğaldı diye önemsizleşmedi; hâlâ değer verenler var, sen de o tarafta durabilirsin.
Valla bir kız güzel ya da cilveli olunca o değeri megeri unutuyolar nikahı basıyorlar bize sıra gelmiyo
Yoo hala bekaret önemli. Bakire olmayanla evlenmiyorlar
Ouhahahah kanka iyi misin benim gibi bakire olanların hepsi nasip gelsede evlensem diye evde curudu, tüm sehiri elden geçirmiş kizlarin hepsi bu yaz nişanlandı evlendi
Ouhahahah kanka iyi misin benim gibi bakire olanların hepsi nasip gelsede evlensem diye evde curudu, tüm sehiri elden geçirmiş kizlarin hepsi bu yaz nişanlandı evlendi
Bu olayı çok sorguladım
Nasil
Öyle karışık ya çok çelişki var
Herkes birbirinde bştiriyor kendisini
Devirle ne alakası var edep şahsidir
Bu devirde bizim gibisine bakmazlar
Yoo yok hic
Ahlaklı ol kanka tutan mı var
Kanka ben bakireyim zaten ne anlatiyon
E ne güzel işte bakire kalmaya devam et. Cinsel arzuların, libidon yüksekse mastürbasyon yaparak kendini tatmin edersin zaten evlenene kadar
Sonsuza kadar mastürbasyon yaparım bu gidisatla
Daha önce yaptın mı peki? Nasıl hissettirdi
Söylee
mastürbasyon yapmayan mi var
Herkes yapıyor da seni tatmin ediyor mu zevk alıyor musun bunu soruyorum ben
Söyle yaa
Evet
Peki seks yapacak olsaydın en çok hangi pozisyonda yapmak isterdin. En çok hangi pozisyonda zevk alırdın
Ya noluyo
Söyle ya uslu bir kız ol
Sekstimg mi yapıyoz kanka
Yapmıyoruz. Sadece merak ettim en sevdiğin pozisyonu
Uyumaa
Kaşık ve doggy
Kaşıkta ateş gibi olursun var ya sen. Kafayı yedirirsin. Ama doggyde daha fena skiilirsin.
Önce kaşıkta sonra doggyde basmak lazım sana
Öyle olacagimi nerden biliyorsun acaba
Yanıyorsun buradan bile fark ediliyor. Doyumsuz bir yapın var. Sabaha kadar skiilsen doymazsın sen
Ateş gibi hatunsun var ya
Beni yükseltmek için diyorsun sanki anlamiyom ya
Seni yükseltmem için bunları söylememe gerek yok. Zaten yüksek bir hatunsun. Şu an bacak aran yanıyor bunu buradan hissediyorum
Tam şu an kaşıkta isterdin bunu da biliyorum. Köküne kadar alma fikri deli ediyor seni
Susar misin
Bedenlerin birbirine karışması, o yakın temas, o sıcaklık, köküne kadar içine alman, içinde gidip gelmem.. zevkten kafayı yersin var ya. Titreye titreye boşalırsın.
Yeterli ama seksnting yapmam boşuna bekleme
Aynı şehirde yaşıyor olsaydık sextinge gerek kalmazdı. Acaba nerede yaşıyorsun
Kocamı bekliyorum ben o ateşimi sondurur
Yalnız var ya kaşıkta içine boşalmak fena olur
İçini çok fena doldururdum
Susssss
Elimi kalçalarında bacaklarında gezinirken hissediyorsundur şimdi bence. Düşünsene seni kendime doğru çekip kaşıkta içine köklüyorum
Zevkten kafayı yersin delirirsin var ya
mastürbasyon yapıyorum Şu an
Seni kaşıkta sktiiğimi düşünsene. Nasıl da istekli sokuyorum içine. Köküne kadar sokuyorum
Ellerimi hisset bacaklarında kalçalarında geziniyor istekli bir şekilde. Seni kendime doğru çekip daha sert bastırıyorum. Bedenlerimiz birbirine yapışıyor adeta. Zevkten deli gibi inliyorsun. Sırılsıklamsın
Çok fena boşalacam içine offf
Senin yüzünden ben boşaldım susssss
O anı hissettin dimi doğruyu söyle. Sanki o an yanındaydım ve kaşıkta seni skiiyordum dimi
İki kere orgazm oldum
Doyumsuz bir kadınsın. Sabaha kadar binsem sana doymazsın. O güzel kalçaların deli eder beni. Özellikle kaşıkta içinde olmak için neler vermezdim var ya
Delirttin beni gece gece seni çok fena hissettim. Sanki o an yanındayım ve seni skiiyordum
Zaten azgindim senin yüzünden fena islandim öyle bir anlatiyorsun ki kendimi okşamaya başladım tutamadım kokledigini hayal ederek surtundum 3 kere bosaldim
Doyumsuz olduğumu nasıl anladin
Off neler anlatıyorsun 3 kere mi boşaldın.. kaşıkta köklemek istiyorum sana. Var ya çok fena skiicem seni üstünden inmicem
Enerjinden fark ettim doyumsuz olduğunu. Bu hatun çok fena yanıyor dedim. O an hissettim bacak aranın ve kalçalarının yandığını
Sıcacık bedenin deli gibi kaşıkta skiilmek istiyordu. Bunu fazlasıyla hissettim
İnanmiyo musun
İnanıyorum tabiki. Doyumsuz ve ateşli bir hatunsun. O an ne kadar yükseldiğini ve uçtuğunu tahmin edebiliyorum
O an o kadar yüksektin ki içine boşalmak istesem hayır diyemezdin
Hala yuksegim yetmedi sanki
Senin yüzünden uykum kacti
Takip atsana bana sen : )
Takip at da kaşıkta bi posta daha kayayım sana
Çok fena kayacam bu sefer sana. Skiilmedik delik bırakmicam sende. Tüm deliklerini dolduracam
Nereye kaçtın
Neden gelmiyorsun
Gençlik aldı yürüdü
Herkes buldu biz bulamadık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?