Gece ormanda araçta erkek arkadaşımla otururken gelmemizin ilk 15 dakikasında ışık 30 dakikasında DAVUL sesleri duyduk agaçların akarsuyun yanında ve kaçarken arkadaşım aman yarabbi deyip gözlerini kapamış. Meğer kafasını bize çevirip bakan bi keçi görmüş ki bunu ben görmedim hatta ağladı. O davul (tam tam) baslı ağır ritimde bi ses dalgası nı duyduğumuz zaman daha kalmaya devam etseydik neler olurdu? Bu olayı az önce uzun olarak detaylı anlattım burada özet geçtim. O davul sesi neydi? Kalsaydık neler olurdu. Bu olay İZMİR KEMALPAŞA 'nın VİŞNELİ köyü girişinden dağa doğru uzanan dağ yolunun başındaki ormanda gerçekleşti.
Neden ci̇n vakasi yaşadiğimiz bu olaya ki̇mse i̇nanmiyor?
Ben korkuyorum korkumu sizlerle paylaşıyorum. Ki bu olayda yalan değil gerçek bizzat ben yaşadım başkası anlatsa inanmazdım. Gerçi hoş cinlerede inanmıyodum güzel inandırdılar beni ama
Ona inancım hep var lakin cinlere yoktu ne bilim ya da vardı ama şimdi tam var. Benim başıma gelen bu olayları emin ol yaşamak istemezdin. Ki en kötüsü o sesi sen duysaydın Allah der kalpten giderdin.
Ne olurdu bilemem emin ol ama ben iki kez denk geldim bi odamda akşam ben kuçukken aynanin onunden bir gölge gecmisti ikinciside 3 sene once evde iken resmen biri var gibi yurume sesi geliyordu
Sen daha önce böyle bi şey duymuşsun belli ki. Tek merak ettiğim ne biliyomusun? Kafamda o kadar soru var ki? 1ncisi öyle o ritimde düğünmü olur? 2ncisi hadi düğünlerine denk geldik önceki gördüğümüz ışık ne? Ya defineciler korkutmak amaçlı yaptı dicem o yağmurda tek lastik izleri bize aitti. Hadi araçsız geldiler hoparlörden o sesi çıkartamazlar.. Hadi hepsini yaptilar Desem o ritmi hiç bir yerde bulamadım. O tonu bi davuldan çıkaramazlar davul gibi hani olur ya afrikada TAM TAM aynı o sesten kalın sesti bass lı böyle. Ya aklım çıkıyodu aklım...
Ya arabayı sallasalardı? Ya görünselerdi bana? Allahım yarabbim bak zaten korktum ya kaloten giderdim ya da kalpten giderdim. O gece sahilde uyuduk eve gitmedim nolur nolmaz diye.
Arkadasımda öyle demisti. Ya saçma gelcek her gece bizim yaşadıgımız gibi biride boyle yaşadımı diye cin hikayeleri dinliyorum ne hikmetse hiç yaşayana denk gekmedim. Dostum anlayısın için sağol. Güzel yorumların için teşekkür ederim.
Erkan gunn evet bu olayı ona mail olarak attım. Hatta bi tane adam bizim burdan torbalıdan yazmış geçenlerde paylaşmış ben benim hikaye sandım ama değil ne zaman paylaşır bu benim hikayemi bilmiyoeum.
Görmene sevindim. Ya bak olay gercek. İnanıyorum ama inanmak istemiyorum. Yok diyorum ama bilmiyorum o an aklımdan çıkmıyor. İnsan öyle bi korkuyor ki bu korkuyu tarif edemem.
inanıyorum sana ve gerçek olduğunu da düşünüyorum bende arap yarımadasında yaşarken çölde 10 tane siyah çarçaflı kadın görmüştüm arabamın içindeyken arkadaşımla birlikte gördük tabi açık oyun parkının otoparkında park etmiştik bu yüzden geçip gitmelerini gördük bayağı uzaktaydılar birde oradaki kadınlar siyah çarçaf giyer ama o kadar uzakta çölün ortasında oradan geçmezler bizde zaten şaşırdık. yani olay gerçek olabilir ama Allaha inancın tam ise zaten koruma altındasın :)
kral sakin ol sana yaklaşsalardı büyük ihtimal kafayı yerdin çünkü psikolojin güçlü değil garip olay olduğunu biliyorum bende çok yaşadım ama senin anlattığın gibi değil birisi yukarda yazdığım gibi işte atlattın işte tamam sıkıntı yok besmele nas felak yeterli
Olayı yaşayan biri olarak anladığına sevindindim. Valla kardeşim o korkuyla dua nın D si gelmedi aklıma hadi geldi diyelim o duaları ezvere bilmiyorum maalesef
Ya kanka her şey olabilir çok takılma cin diye bir şey gerçek olma ihtimali yok ki olsa bile fiziksel bir zarar veremez yani boş korkuya gerek yok gecenin bu saatinde orada ne işin var o daha garip
En İyi Cevaplar