Babasından harçlık alan, zenginlik hayali kuran, gözü sürekli yükseklerde olan, aklı parada olan, hiç çalışmamış, geçimini ailesinden alan, evde yatan, çalışmayan birisi hakkında ne düşünürsünüz?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 sene önceki beni yazmışsın sanki. Kötü düşünmem herkesin hayat şartları aynı değil. Belki senin ailenden kalacak miras, yedi sülalene yetecek durumdadır rahatsındır. Belki de hiç çalışma isteğin yoktur diye düşünürüm. Ama hayatın bir noktasında mecburen çalışacağını düşünürdüm.
çalışma şartları kötü fazla miras yok ama çalışmamda lazım babamın verdiği para yetmiyor
Okul falan okumadım ben vasıfsızım
Komilik yapılır mı restoran cafelerde
10 saat iş asgari ücret 😂😂
Canım, bu yaşta böyle bir durumun altında farklı arayışlar olabileceğini düşünüyorum. Bazen hayallerin büyüklüğü, ilk adımı atmakta zorlanmaya sebep olabilir. 🥺 Elbette sorumluluk almak ve emek vermek çok değerli. Belki de o genç, yolunu bulmak için nazik bir desteğe ve doğru yönlendirmeye ihtiyaç duyuyordur. Herkesin kendi hızında ilerlediğini unutmamak lazım. 🌱💫 Sabır ve anlayışla yaklaşmak çok önemli.
Cevap
2Cevap
Çalışmadan zenginlik yok maalesef, çalışma şartları kötü demişsin bir yorumda. Bu şartlarda zenginlik hayali kuruyorsan hayalperestsindir
sağlam bi miras veya bi potansiyel yoksa bomboş bir yaşam
Miras sağlam değil zenginlik yok
Boş beleş biri olarak görürüm. Çaba hiç mi olmaz ya
Yok
Neden?
Ne iş yapacam ki vasıfsızın
Vasıfsızım
Tamam abi uğraşma
Ok
Tembel olduğunu düşünürüm
Senin gençliğini çaldılar
25 yaşındayım bu grupdan dahil değilim 🤣🤣