Uğraşamam ben aile tanışması, akrabalar, gelenek görenek vs.
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uğraşamam ben aile tanışması, akrabalar, gelenek görenek vs.
Bulursun bir şekilde kısmetin açıksa ben mesela hep babası olmayanları buluyordum 3 sevgilim oldu üçünün de babası yoktu terk etmişti şans işi mi kısmet mi dua mı bilemedim bende valla anasıyla babasıyla akrabasıyla uğraşa bilecek tiplerden değilim
Ailesi yok diye alırsın evlenince sürüyle ailesi olur insanlar sonradan kıymet bilmeyide beleşe koymayıda sever hayırlısını dile önce
Önce hayırlısı tabi.
Kardeşimin kocası hiç sevmem ailemi çogu yok mezarda yaşarken öldü gitti dedi istemeye nişana düğüne gelmedi altın takı masraf gitme gelmw konusundan dolayı ama geçmişi bahane ettiler hep yedi kat eller patronu geldi öyle zordu onun için evlenince de abisi dayısı herkes geldi gitti oda herşeyi unutup sarmak istedi zamanla anladı kim dost düşman o ayrı ama biz hep yanındaydık sardık sabırla bekledik bazen kârı zararı kendi görmeli insan iş inada biner yoksa
DedeSalih'cim, bir ilişki ararken bazen beklentilerimiz bizi kısıtlayabilir. 😔 Herkesin hayatında farklı deneyimler ve ilişkiler var. Belki de önemli olan kişinin ailesel durumu değil, seninle kuracağı özel bağ ve uyumdur. Gerçek bir bağ kurduğunda bu detayların önemi azalabilir. Unutma, sevgi her engeli aşar. 💖✨
Cevap
1Cevap
Bulursan kuzenini ayarla dicem de, ailesi yok kızın yav dhdjssj
Arkadaşı vardır belki kendi gibi umudunu kaybetme. Skjdjs
Dua ederek jdndjm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?