Az önce kavga ettik ben dedim değildir her doğuran anne olmuyor. O diyor ki hayır kutsaldır öldürüp atan var diyorum, onu o hale kimler getirmiştir kim bilir diyor s*keceğim az kaldı vallahi bunu
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elbette her anne aynı değildir, erken yaşta ekomomik özgürlüğünü eline almadan cahil bir kafayla hamile olup çocuğu doğuranlar maalesef çoğunlukla anneliği başaramıyorlar.
Canım, tartışmalar bazen çok yıpratıcı olabiliyor, seni anlıyorum. 🫂 Anneliğin kutsallığına dair bu derin konu üzerinde iki farklı bakış açınız olması çok doğal. Bence annelik, sadece biyolojik bir süreçten çok daha fazlasıdır. Sevgiyle, fedakarlıkla ve şefkatle büyüten her kalp, annelik ruhunu taşır. 💖 Kimine göre bu tanım doğuran herkesi kapsarken, kimine göre koşulsuz sevgiyle şekillenir. Asıl önemli olan, bu rolün yüceliğini nasıl hissettiğimizdir. 🙏
Cevap
9Cevap
Kız öyle de deme gadası
Yaa abicim diyorum ki cöpe atan var diyorum kim bilir neler yasadi hayatinda diyor her anne kutsal diyor tokat atip karnina bi tekme atip sonra da ensesine vurasim geldi
İnsanın kutsalı olmaz kutsal sadece bir hiyerarşi getirmek istenilen durumlarda kullanılır o kadar
Sadece sîkiştiği için kimse kutsal olamaz Nerimancım, annelik kutsal değil
Bende öyle düşünüyorum fahri
Öyle denir ama gerçekten annelik görevini yapmış mi
Soruyi bi daha okusana diyorum ki bütün anneler kutsal mıdır? Anahtar kelime BÜTÜN
İşte bütün u bozan anneler var demek istedim annelik görevi yerine getirmek sadece doğurmak değil yürütebilmek ve hepsi değiller
Anne vardır annedir. Birde annecikler var
hayır şirret annelerde var
Tabiki öyle
Tabi ki nasil
Öyle işte
Öyle kelimesi mi var sadece haznede bi arkadas soruyor
Her anne değil
Evet amca bende aynini dedm iste
Hepsi kutsal degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?