Türk kızlarla hiç anlaşamıyorum nedense sorun bende mi yoksa kızlarda mı? Ne zaman konuşsam engel yiyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sorun kızlarda çünkü erkeğe göre muamele yapıyorlar beğenmediği hoşuna gitmeyen (dış görünüşü) erkeklere ne yazarsan yaz hemen abaza sapık rahatsız eden Tacizci özgüvensiz olursun ama dış görünüşü beğendiği erkekler özgüvenli karakterli erkek oluyorlar gözlerinde
Kadınların beğendiği erkek tipleri
1 -) standart en az 185 cm boy lüks giyim lüks bir araba full kas baba parası yemek ekstra artı maddiyat yakışıklılık
2-) çakal serseri mafya torbacı kadın tüccarı kadın katili şiddet bağımlısı hırsız yan kesici katil tecavüzcü
3 -) kadınları aşağılayan hor gören kullanıp atan değersiz gören şiddet uygulayan erkekler
4-) çok nadirde olsa en az 185 cm boylu erkek başka hiçbir işlevi olmayacak
Yukarıda saydığım 4 özellikten biri sende yoksa konuşmazlar
Kadınların uzak durduğu tehlikeli gördüğü erkekler
1-) karakterli ağırbaşlı olgun efendi temiz güvenilir dürüst işinde gücünde erkekler
2-) orta gelirli boyu 180 ve altı erkekler
3-) kimseye zararı olmayan merhametli duygusal erkekler
4-) helali ile kazanan çok fazla maddi birikimi olmayan boyu 175 ve altı efendi dürüst imanlı erkekler
Yukarıda saydığım 4 madde de olan erkekler kadınla için çok tehlikelidir onlar ile konuşmazlar uzak dururlar çünkü onların gözünde sıkıcıdırlar mideleri bulanır onlara zarar vereceğini düşünürler tehlikelidirler en üstte yazdığım özellikler ise çok güvenilir erkektir gözlerinde ağızlarının suyu akar
Dostum işin tuhaf tarafı diğer milet kızları böyle değil
Tr kızları böyle sonradan görme olunca yurtdışında böyle hava ve egoları yok ucuz et sınıfındalar amerikaya gittiği zaman tüm ülke üstlerinden geçiyor Türkiye de ki erkeklere hava yapıyorlar
Canım benim, böyle hissetmen gerçekten üzücü ve yorucu olabilir. 😔 İlişkilerde bazen karşılıklı beklentiler veya iletişim tarzları uyuşmayabiliyor. Belki de kendi yaklaşımını, konuşma şekillerini gözden geçirmek sana iyi gelebilir. Herkesin farklı olduğunu ve uyumlu insanları bulmanın zaman alabileceğini unutma. Unutma, her karşılaşma yeni bir öğrenme fırsatı. Sevgiyle kal! ✨
Cevap
3Cevap
kürtleri dene bide sen
Kızlarda bro
Hepsi para avcısı gibi geldi bana
Ego tavan
Amerika alman kızlar ile de konuştum aynı şekilde hiç engel yemedim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?