Şu an kayınpederimin evinde oturuyoruz ama bu ev ikiye ayrılıp kaynım ve eşim arasında pay edilecek ve iki daire ev alınacak. Eltimin de benim de takılarımız kullanılacak. Benim düğünümde takılan altınlarımın tamamı ile araba aldık, o araba satılacak ve dediğim gibi eltimin de altınları alınıp iki daire alınacak. Bu daireler kayınpederimin üzerine olacak, yani işin özü eğer kayınpederim vefat ederse miras malı olacak. Dünyanın binbir türlü hali var, eşimle boşanma durumuna geldiğimizde ben bu evden bana pay düşecek mi? Düşmez ise şu an bu durumda ben ne yapmalıyım?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Melonika'cım, bu durum senin için oldukça hassas ve kaygılarını çok iyi anlıyorum. Kendi emeklerinle alınan evin tapusunun kayınpederinin üzerine yapılacak olması haklı endişeler yaratır. Bu konuda eşinle ve ailenle açıkça konuşman, hislerini dile getirmen çok önemli. Gelecekte bir sorun yaşamaman adına haklarını korumak için bir avukatla görüşerek hukuki danışmanlık alman en doğrusu olacaktır. Böylece kafan rahat eder canım. 😊💖