Nişanda kayınvalide kayınpeder altın takmadı, düğünde bilezik istemek ayıp mı ne yapmalıyım?

Normalde bi tane kelepçe annesiyle babası takacaklardı eşim de set takacaktı. Nişana yakın annenler acaba kelepçeyi aldı mı dedim eşim de benim babama borcum vardı o borcu kapatmak için onun yerine olmuş olacak dedi yani set ve kelepçeyi eşim kendi parasıyla aldı o kelepçeyi de güya onlara borçlu olduğu için ailesi takmış oldu. Çok fazla durumları yok ama düğünde bilezik konusu falan hiç açılmadı bir şey söylemediler biz de söylemedik. Annem de biraz bu konudan rahatsız biz gramlarca altın istemiyoruz ama öyle baba oğul arasında borç mu oluyormuş hadi oldu diyelim yine de onlar sana ufak bi altın dahi olsa takmaları lazımdı düğünde de mi takmayacaklar bilezik de hiç takılmadı dedi ben de bilmiyorum dedim sadece eve koltuk takımınızı alalım demişler eşime. Babasının bi emekli maaşı var kendi evleri var kira vermiyorlar ama bilemedim bilezik istememiz gerekir mi düğünde bir şeyler takın mı demek lazım sizce ne yapmalıyım eşim de ailesine yük olmak istemiyor her şeyi ben yapacağım diyor koltuk takımını alacaklar sadece dedi. Dini nikahımız oldu bi kaç aya düğün olacak. Annem evde nikahın olunca kayınpederin yine sana bir şey vermedi ufak da olsa vermek gerekiyor dedi. Ben de belki düğünü bekliyorlardır hem çok durumları yok dedim kafam karışık yardımcı olur musunuzz

Güncellemeler
3 ay
Kızlar siz olsanız napardınız erkekler sizin gözünüzden nasıl bi kısa da olsa fikirlerinizi alabilir miyim
Güncellemeler
3 ay
Niye kimse cevaplamıyor ya saçma sapan şeylere gelince herkes yorumları dolduruyor
Nişanda kayınvalide kayınpeder altın takmadı, düğünde bilezik istemek ayıp mı ne yapmalıyım?