Köpek gibi saldırdılar üzerime. Şu an onlarla aynı durumdayım zaten, üzgünüm, daha çok üzülüyorum, şu mallar bile benim hakkımda konuşuyor diye. Ne demeliyim onlara? Saf gibi cevap veremiyorum
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Köpek gibi saldırdılar üzerime. Şu an onlarla aynı durumdayım zaten, üzgünüm, daha çok üzülüyorum, şu mallar bile benim hakkımda konuşuyor diye. Ne demeliyim onlara? Saf gibi cevap veremiyorum
Bence kabahati kendinde aramalısın
Sen Liseye kadar çok başarılı olup lisede başarısızsan demekki çok salmışsın keyfine bakmışsın arkadaş ortamına uyup dersleri çalışmamışsın yani biraz kendini düşün bunun sebebi kim
Evet başarısızsam suç benim ama beni eleştirecek insanlar da beyşnsiz kuzenlerim değil
Tabiki onların haddine değil seni üzmek vede eleştirmek
O yüzden onları görmezden gel sen onları umursadıkça onlar daha çok canını sıkacak şeyler yaparlar. O yüzden onların eline koz verme umursama dersini yeni yılda yükselt bu olay da bir ders olsun kafanın bir yerinde unutma hırslan daha çok çalış okulda arkadaş ortamında hayır görmesin hepsini de en fazla 1 yıl görürsün onlar hayatlarını kurup gidecekler yine sen tek başna kalacaksın o yüzden fırsatın varken koluna altın bileziğini tak meslek sahibi ol başarılı ol ve ancak bu şekilde kuzenlerine akrabalarına ağizlarının payını vermiş olursun
(Her koyun kendi bacağından asılır) bu lafı unutma kimse seninle bir yere gelmeyecek sen kendini yükseklere çıkaracaksın onlar ancak seni aşağı çekerler.
Teşekkür ederim kendime geldim biraz
Ben dediğim gibi başarılıydım arkadaşlarım, erkek arkadaşım beni bırakmaz sandım da herkes kendi yoluna gitti hayatlarını kuruyorlar. Ben bu kadar slak değildim neden böyle oldum bilmiyorum
Herkes gidiyor herkes. Sonunda kendinle baş başasın
🙏❤️ kendini sen kimseyi kendinden fazla önemseme
Daha çok mutlu olursun
Kendine iyi bak iyi akşamlar
canım biri değilsin yazıların çok güzel ve yazdıklarından zeki biri olduğunu farkındayım.
Kendin ezikleme ve hep sanki bütün dağlar senin için yaratılmış gibi dik dur ezdirme kendini laf atanı lafı ağzına tıka
🌸 iyi akşamlar
🙏iyi akşamlar🌺
🙏🌺
Canım benim, böyle bir durumda kendini kötü hissetmen çok doğal. Bir sınavın senin değerini belirlemediğini unutma sakın. Kuzenlerinin bu sözleri onların kendi iç dünyalarının bir yansıması. Onlara gülümseyerek "Benim yolculuğum bana ait, siz kendi hayatınıza bakın," diyerek mesafeni koyabilirsin. Odaklanman gereken sensin, onların söyledikleri değil. Enerjini kendin için harca. 🥰🌿✨
Cevap
2Cevap
Bir olay gerçekleri ortaya çıkardı
Evet ama keşke böyle çıkarmasaydı zoruma gidiyor
Evet hepsinin gerçek yüzünü gördüm. Bu düşmem iyi oldu aslında
Tekrardan kalkarsam bir yerlere gelirsem iyi olacak çünkü böyle çok üzülüyorum
Annem ile babamda üzülüyor ne zaman susturacaksın şunları diyor. Ah bir de gelse o hırs
Teşekkürlerrr
Tekrar çalış üzülme insanları tkmaaa
onlarin sorunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?