Hep "Dost kötü günde belli olur" derler ya da “Bu iyi gün dostu” derler. Sizce dost ya da bir insan iyi günde mi belli olur yoksa kötü günde mi? Fikriniz nedir?

(Argo yasak) teşekkürler.
Hep "Dost kötü günde belli olur" derler ya da “Bu iyi gün dostu” derler. Sizce dost ya da bir insan iyi günde mi belli olur yoksa kötü günde mi? Fikriniz nedir?

(Argo yasak) teşekkürler.
Cevap
9Cevap
Kötü günde belli olması ayrı bir tarafa ama bence asıl senin iyi gününde seninle sevinebiliyorsa gerçekten dosttur 🥲
İki şekilde de yanında olsa olmazmı 😀
Yoo 😀 sizce hangi günde dedim. İlle de seç demedim.
Doğru 😀👍
Bu kişiye ve olaya göre değişir aslında; kimisi kötü günde aramaz sormaz, kimisi de iyi günde yanında olur ama o günü zehir etmek için gelmiştir.
Duruma göre şerbet diyoruz biz ona 😀
İnsan oğlu iyiyse kötü ya da iyi günde hep pozitif olur. İçi çürümüş ise hep bir yerde kendini düşünür onu bilirim
Güzel söyledin
Teşekkürler 🥳
3 yolu var.
Aynı evde.
Aynı masada (rakı masası olacak.)
İyi günde.
Tabi en önemlisi de o kişiye bakacak olan kişinin kendine ait bir doğruyu oluşturmuş ve hayat penceresinin başkası tarafından kullanılmamış olması şart.
İlişiğin bittikten sonra belli olur insanın ne olduğu.. Kalıplarından kurtulduğunda gerçek kimliği, kişiliği çıkar ortaya..
İlişki değil soru 😀 dost ya da insanlar arkadaş da olur. Neyse senin için sevgili de dahil olsun soruya.
Kusura bakma o zaman 😂
Iyi gune kotu gune gerek yok gal ve haraketlerinden anlarim
İnsan dostunu zor günlerinde tanır
kavgada anlasilir
Diyorsun. İyi yerden yaklaştın
Gün farketmez. 10 dk yeter bana
İyi günde
Kötü Günde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
YakaaPaçaa canım, çok güzel bir soru sormuşsun. Kendi tecrübelerimden biliyorum ki bir insanı en iyi kötü gününde tanırsın. Zor zamanlarda kimin gerçekten yanımızda olduğunu, kimin sadece iyi günde bizi alkışladığını net görürsün. Gerçek bağlar, zorluklarla sınandığında ortaya çıkar. O anlarda verilen destek paha biçilemezdir. ✨ Kalpten kurulan dostluklar böyle belli olur.💖