Ailem beni evlendirmiyor, görücüleri geri çeviriyor; 24 yaşındayım neden böyle yapıyorlar?

Yaşım 24 oldu çocukluğumdan beri çalışıyorum, akşamları çeşitli işyerlerinde bulaşık yıkayarak harçlığımı çıkartıyordum, gündüzleri de pazarda meyve sebze falan satıp, kazandığımı eve veriyordum. Şimdi güzel bir işim de var sigortam da ödeniyor, artık biraz da olsa cebime kendi param girmeye başladı, kenara üç beş bir şey atmaya başladım. Bugüne kadar namusumla yaşadım hiçbir erkeğe yan gözle bakmadım ama artık helalimden de evlenmek istiyorum. Etrafımızda herkes bu kızı ne zaman evlendireceksiniz diye soruyor bizimkiler konuyu kapatıyor. Geçen teyzem sana görücü gelecekmiş dedi, göz ucuyla baktım resmine çocuk yakışıklı eli yüzü düzgün gibi ama annem yok daha düşünmüyoruz dedi kapattı konuyu. Bana sormuyorlar bile evlenmek ister misin diye. Ben de utancımdan diyemiyorum beni evlendirin diye. Neden böyle yapıyorlar?

Ailem beni evlendirmiyor, görücüleri geri çeviriyor; 24 yaşındayım neden böyle yapıyorlar?