Özene bezene giynmişim, kocam olacak adam hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. Sevsem de artık çok yoruldum. Değişmez dimi?

4 yıllık evliyiz. Evliliğimizin başı hariç hep sıkıntılıydı. Ben de çalışıyorum o da ama o hep yorgunluk diyor. Bu hafta sonu da uğraşmış hem evi temizlemişim hem yemekler yapıp hem kahvaltı hazırlamışım, üstüne güzel bir elbise giymişim. O sadece ne gerek vardı dedi. Birkaç saat sonra da dışarı çıkalım mı dedi. Ben nasıl çıldırmayayım, ben askerlik arkadaşım değilim ben kadınım deyince de ne alakası var yorgunum diyor.

Güncellemeler
5 gü
Elbisem de mini dekolteli siyah gecelik, altına file çorap. Yüzüm düşünce de bir de anlayışsız ilan ediliyorum. Kaç saat uyumuş kalkmış hala bahane
Güncellemeler
5 gü
Adama kaç kere ben bu ilişkide kadın gibi hissetmek istiyorum bu davranışları hak etmiyorum diyorum haklısın diyor yine aynı tas aynı hamam. Arkadaş gibi olacaksak niye evlendin diyince de saçmalama diyor
Özene bezene giynmişim, kocam olacak adam hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. Sevsem de artık çok yoruldum. Değişmez dimi?