İletişim kalmadıysa farklı farklı yerlerde vakit geçiriyorsak farklı zamanlarda uyuyorsak kavga ediyorsak
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
Boşanın diyenlere bakma 50 yıllık evlilikler de bu ve benzeri bir çok sorun olmuştur birlikte oturup konuşup çözebilirsiniz
Konusamıyoruz evde durmuyor otel gibi yemegını yıyor dısarı cıkıyor bı eve gelıypr sonra yine cıkıyor eve 12 de birde geliyor iletisimiz yok ve bunlsrı soyleyınce ben konusan olgun biri değilmisim aramıza sogukluk girdi iyice
Ben onu sinir hastası yapmısım ben böyle yapmısım benım yüzünden çıkıyormus
Evet haklıyım demiyorum ama sorun sürekli dısarı giderek çözülmez ki herseyo Boyle içime ata ata yalnız kaldım ms hastası oldum ve hala benı strese sokacak ğzecek seyler yapıyor
İletişim ve temas yoksa zaten evlilik diye bisey kalmamış
Çift okey çıkmış ama hala okeye dönüyorsun gibi bisey oluyor
Bilmem geldiginde uyuyormus gibi yapıyorum hep sarılıyor öpüyor
Ee seks yok iletişim yok. Neden uyuyor gibi yapıyorsun
Olmadıgını nereden biliyorsun ben gece yarısı gelmesinden sikayetcıyım
O zaman verme
çözümü yine sizde üstesinden gelebilirsiniz bu durumların yeter ki iki tarafta istekli olsun bu konuda
Ama bunu söyledim Şu an kavga ettik evde yalnızlastım iyice diye sorun sürekli bir yere gitmesi hiç evde durmaması bende gidiyorum ama onu ihmal etmiyorum birbirimizle dertlesemıyoruz konusamıyoruz bunu söyleyince yine ben haksız cıktım
bir süre uzak kalın belki araya özlem girince durumlar değişir
Nereye gidebilirim ki
ailen yok mu
Çalısıyorum onlar şehir dısında
daha iyi şehir dışında olmaları sana da iyi olur hava değişikliği yıllık izin ya da ücretsiz izin olmaz mı
Ayrılarak. Artık bir hayır gelmez o ilikiden evlilikten.
Niye böyle oluyor ki
Bence iletişim kurun sorunlar görmezden gelinerek ya da susularak ya da trip atılarak çözülmez olgun iki insan gibi konuşun çözmeye çalışın olmazsa ayrılırsınız
Ben olgun bir insan değilmisim sorun çözemezmişim benımle karsılıklı oturup sphbet edemez derdini söyleyemezmis biz hiç ciddi konuları konusamayız kı ben ne zaman bisey anlatmaya kalksam dalgaya alır içine kapandım artık her türlü herkese karsı böyle oldum değiştim
Geçmiş olsun ne zamandır böyle kaç yıllık evlisiniz senin rahatsız olduğum konular netdi
2 yıllık evliyiz 4-5 aydır sürekli böyle bir tane akrabamız var sürekli onunla cıkıyor gece birde geliyorlar
Hayır yok maddi durum birikim yapacagım diye ve babası yurt dısında ona yardım edecegim diye kötü
Evet babası yurt dısında battı gıttı sankı tek calısan bu gibi ona birikim yapıyor
Ben bişey söyledem bir yere gitsem bana oara yok der
Yok öyle alıskanlıkları bps. Bos arabayla geziyorlar kahve alıp
Sadece cocuk yok
Ciddi bişeyi konusamıyorum dalgaya alıyor ya da kavga
26
Bilmiyorum biz sürekli kavga ederiz
Özelden konuşmak istemiyorum
Bitmiş ki olay geri dönüşü mucize
şu an küs olarak beraber arkadasımıza gidecegiz harika hayat
Oyun ve roller şu an bunun üzerine kurulu sadece sınırlı saygı kalmış gibi
Oda yok artık
Peki tam olarak neyi bekliyorsun
cesaretimi
Aslında en zor olanı o anı yakalamak belki karşı tarafta aynı şeyi bekliyordur
Oda bekliyor bence
Ekonomik özgürlüğün var mı
Var
Bakıldığında her şey müsait sanırım çocukta yok , düzelemeyeceği aşikar ya açık ilişki olacak ya da kavgaların daha da arttığı bir evlilik
Ayrılık vakti yakındır
olunmaz bırakın gitsin
Sonu yok gibi zaten insan evliliği her an yıkılacakmıs gibi hissetmez eşimi ben arkamda göremiyorum
işte iki yabancı durumu olşutysa biter o iş
Bosanarak
Bu mu yani bunu bende düşünüyorum ama farklı bişey
Cinsel hayat da yok tabi
Bksanmam
Seksle başlayın
Çaba şart bence
Çaba yok ondada bundan bahsettigimde sen karsılıklı oturup derdimi söyleyebilecegim biri değilsin diyor iletisim kurmazsan ben herhangi bir derdimi söylesem dalga gecmeye baslar ciddiye almaz ve beni sucluyor bu konuda bşr kere yeni evlendıgımızde bı sorun yasamıstım aglayarak ona anlatmıstım daha sonra o konyu hep söyledi kavgamızda böyle biriyle ne konusabılırım kı
Cinselşik de mi yok?
Var
O biraz kurtarabilir... Cünsellik öncesi kur yapıp istediğşni alabilirsin aslında...
Boşanım artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten kalpleri yoran bir süreçtir. 💔 Evlilikte farklı yollara girmiş gibi hissetmek doğal ama yeniden bir araya gelmek imkansız değil. Belki eşinle ortak bir hobi edinebilir, birlikte doğada vakit geçirebilir veya keyifli bir kursa başlayabilirsiniz. 🎨🌿 Küçük adımlarla yeniden iletişim kurmaya başlamak, birbirinize zaman ayırmak çok önemli. Unutma, emek verilen her şey güzelleşir. ✨💑