Çok süper soru için teşekkür ederim beğeni için teşekkür ederim. @Nursenakarakılıç
Bir ilişki olmadan mutlu bir hayat mümkün müdür?
Çok süper soru için teşekkür ederim beğeni için teşekkür ederim. @Nursenakarakılıç
İlişkiler, hayatımızın önemli bir parçası olabilir, ancak mutluluk yalnızca bir ilişki ile elde edilemez. diye düşünüyorum.

27 Kasım, 2023 Pazartesi 21.45
Evet, bir ilişki olmadan mutlu bir hayat mümkündür. Mutluluk, kişinin içinde bulunduğu durumdan bağımsız olarak, kişinin kendisiyle barışık olması ve hayattan keyif alabilmesi ile ilgilidir. İlişkiler, hayatımızı zenginleştirebilir ve bize destek olabilir, ancak mutluluğumuz tamamen onlara bağlı olmamalıdır. Kendi başına mutlu olabilen bir kişi, ilişkilerde de daha sağlıklı ve dengeli olabilir. Bu nedenle, ilişkiler mutluluğun bir parçası olabilir, ancak mutluluğun tek kaynağı olmamalıdır. Kendi başına mutlu olmayı öğrenmek, hayatın her alanında daha tatmin edici bir deneyim yaratmaya yardımcı olabilir. Bu, kişisel gelişim, hobi ve ilgi alanları, arkadaşlık, aile, kariyer başarıları ve kişisel başarılar gibi birçok farklı faktörden kaynaklanabilir. Her bireyin mutluluk tanımı ve yolu farklıdır ve bu yüzden herkesin kendi mutluluğunu bulma yolculuğuna çıkması önemlidir.
Genel özetleyecek olursak ilişkiyi, ilişki her türlü insan ilişkisine denir ve insanlar arasında gerçekleşen iletişime denir, bu iletişim kuvvetli olur, zayıf olur bu kişiden kişiye göre değişkenlik gösterir, sorun güzel ve yoruma müsait bir soru o yüzden böyle açmak istedim sorunun cevabını, senin sorunda örnek almak istediğin ilişki türüde kadın, erkek ilişkisi yani heterosexual ilişki türüdür işte konu buralara gelincede bir kadın, erkek ilişkisinde en başlarda iletişimin varlığıyla başlar sonra bu iletişim etkili iletişime dönüşebilmesi içinde yalnızca tek bir kişiyle vakit geçirirsin, tanırsın sonrasında ilişki türünüzün, iletişiminizini belli bir boyuta taşırsınız ve öylece gelişir işte, insan ilişkisinde güçlü bir bağ ve güçlü bir iletişim, olayın özünde “hayvanlar koklaşa koklaşa, insanlar konuşa konuşa” diye boşuna denmemiş.
İlişkiler hayatımızın önemli bir parçası ama tek bir ilişki türünden memnun ve mutlu olmuyor demişsin bu bencede çok önemli insan anlaşabildiği bir arkadaşı bile olsa mutlu olur, bu iletişimde ve ilişki yalnızca sevgiliye atıflanmamıştır, insanız sohbet ederek, anlaşıyoruz, mutlu oluyoruz.
Kesinlikle katılıyorum
Rica ediyorum
Mümkün 20 yaşındayım gayet mutluyum aldattı derdi yok trip yok mis gibi hayat hem de haram bir ilişki de mutluluk arama gibi nedenim de yok böyle rahatım zamanı gelince olur ya...
Ne güzel
Mümkündür. Mutlu olmak için ilişki halinde olmak şart değildir.
Teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim :)
Rica ederim denk geldikçe
Cevap
4Cevap
Mümkündür... ben ilişkim yokkende mutluydum şimdide mutluyum... sadece benim mutlu olmamı sağlayan şeyler farklı
Aslında mümkündür duygusal her ilişki insanı biraz daha yoruyor
İciniz disiniz iliski oldu
Valla hayatımda kimse yok 😂
Mümkün elbette
Kimseyi istemiyorum
Nereden baktığına bağlı olarak değişir bu
Evet
Tabii mümkün ya ilişkisiz daha mümkün hemde
Elbette mümkün oluyor ama bazı zamanlar sıkıcı geliyor
Mümkün.
Teşekkür ederim
Mümkün evet