Aile apartmanına gelin geldim. Eşim ikna etti kira ödemeyiz rahat ederiz kendi evimiz olur falan dedi. Neyse ben de kabul ettim ve evlendik evet eşimi seviyorum düzgün birisi ama ailesini sevmiyorum. Onlarla geçinemiyorum. Öncelikle sürekli diken üstündeyim. Mesela evimde kendi ailemi 1 hafta ağırladım uzaktan geldiler. Et pişirdim tatlı yaptım diye kayınvalidem hemen söylenmeye başlamış. Bize yapmıyor kendi annesine yaptı diye.
Gönlümden geldi yaptım annem zaten ayağına hizmet bekleyen birisi değil. Yeni evlenmişim annemi babamı evimde ağırlamak istedim.
Benim evime gelene gidene ya da ne yaptığıma karışılmasına dayanamıyorum. Kayınvalidem şimdi de hakkımda diyormuş ki hiç bizim yanımıza inmiyor bize hizmet etmiyor. Yahu etmek zorunda değilim ki? Kendi evimin işini yapıyorum zaten.
Bir de görümcem geliyor onun da bakışları bi değişik. Sürekli kusur arıyorlar gibi geliyor. Her konuşmamızda bir açık arıyorlar laf edecek. Kayınpederimle benim arabamla gezmeme karışıyor. Ben sinsilik çekmeye evlenmedim ki kendi yuvamı kurmaya evlendim.
Eşime söyledim buradan taşınalım diye hayır diyor. 2 aydır çok bunalımdayım. Ve artık boşanmayı düşünüyorum karşıma çok anlaşacağım biri çıkana kadar evlenmem en azından kendi başıma ailemle takılırım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer