1 aylık evliyim ve yatakta çok kötü olduğu için boşanmak istiyorum ve bunu ona nasıl söyleyeceğim? Şöyle yap böyle dur demekten bıktım hiç bir şey bilmiyor. Aşırı kısa sürmesi de çok derecede yıprattı beni nasıl açıklayacağım sizce boşanmalı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılOtur güzelce son bir kez konuş evet seni seviyorum kişiliğini seviyorum ama sen yatakta gerçekten çok kötü demiyim ama tatmin edemiyorsun ulaştırman gereken yere götüremiyorsun sürekli seneye göre etmeye çalışmaktan yapman gerekeni söylemekten çok sıkıldım Ayrılmak istiyorum diyebilirsin bitmiş çünkü aradaki şey artık geri gelmez gibi duruyor bir aylık evlilik bile sana böyle düşündürüyorsa ayrıl gitsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Önce yorumları okudum yanlışa doğru diyen ne çok insan var. Adam ne güzel zina yapmamış yani o büyük günaha girmemiş. Lakin sen zina yapmışsın ve bunu övünç gibi birde söylüyorsun ve buna katılanlarda var. Bak güzel kardeşim evlilik çok ciddi bşr müessese evlenirken sen hastalıkta sağlıkta zorlukta rahatlıkta beraber olmaya imza atmıyor musun? Yani birbirinize yardımcı olmaktır evlilik. Yatakta tecrübe sahibi olmaması bence senin için önce mutlu etmesi gerek. Çünkü , ilki sensin. Eğer ki senin tecrüben varsa ona yardımcı olabilirsin. Evet seks de önemli bir faktör. Kadınlar bize göre belki 10 belki 100 kat daha istekli o konuda. Ve bize göre daha geç olur rahatlama Zamanı. Sen ona yardımcı olursan o yatakta da tecrübe kazanır seni tatmin eder. Lakin ben şunu görüyorum , hayatta sizi memnun edecek insanı değil , yatakta memnun edecek kişi mi arıyorsunuz? Daha yeni evlenmişsin , şu an eşin belli ki daha o utancını çekingenliğini yenememiş. Sen ona yardımcı olursan emin ol yener. Sırf bu sebepten ayrılmayı düşünüyorsan sen sevmemişsin. 2-3 yıldır böyle desen anlayış gösteririm de daha 1 ay olmuş. Kusuruma bakma ben gerçekleri konuşurum. Diz birbirinize yardımcı olmanız gerek ( her konuda ) sen bu konuda aşağılarsan o kişiyi kusuruma bakmada o zaman o seni bilgisiz olduğun tecrübesiz olduğun konuda aşağılarsa zoruna gitmez mi? Siz en önemli adımı atıp bir ömür e evet demişsiniz , lakin verdiğin söz yürekten değilmiş …
50 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Güzelim eşin baskıcı bir ortamda yetişmiş zayıf cinsel bilgilerle yetiştiği için acemi ufak bir okşama ve öpmekle cabukca boşalan hatta dini baskı sonucu cinselligi hakkıyla yaşayamamış bir kişi senin gibi güzel ve istekli birini bulunca of cennete düştüm demiş ve evlenmiş seninle. Senin yapacağın onu cinsel yönden eğitmek dinsel çevrenin verdigi ön yargılardan kurtarmak olmalıdır bu senin için meşakkatli olabilir. Bıkmadan yorulmadan bunu bu ilişkiyi yapar yaşar ve yaşatır hale getirmek olmalıdır. Heralde erken boşalma sorunu sorunu var. Buna çözüm için aletiyle fazla olsama yapmadan kalkınca geciktirici spreyle süreyi uzatabilirsiniz. Sıkıp giriş yapmalı biraz gitgelden sonra geleceğini anladığında bir süre hareketsiz kalıp bir dakika sonra tekrar gitgel yaparak içinde kalma süresini böyle uzatabilir. Evet erken bosalma kötü durum bir böyle deneyimle sürenizi uzatın. yine sorun olursa yazarsın bol keyifli günler
00 Yorumla
+1 yılErken kararlar verip, daha şimdiden kafanda yer ettirme boşanmayı.
Evlilik sabır sadakat ister fedakarlık ister. Ona anlayışla yaklaşıp istediğin gibi bir adam yapabilirsin çünkü henüz zaten acemi. Senin elinde yani.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
114Cevap
arkadaşlar kızı hemen topa tutmayın belliki daralmış , daha mantıklı yönlendirmek gerekir. sonuçda evlilik var çocuk tecrübesiz , bu durumda bence biraz oğlana zaman tanımalısın heyecanlanıyor demekki, bence boşanma yerine , biraz uğraş ver eğerki seviyorsan, bunu yaparsın , yok umduğum gibi biri, çıkmadı , bunla , bir ömür geçmez diyorsan, bu , bahanesi olabilir bilinç altında boşanma bahanesi, benim tavsiyem sırf cinsellikse sorun bir şekilde teecrübe edinecekdir. az sabır karısı az sabır..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence boşanmayı aklından çıkar zamanla öyle uzman hale gelir ki bu defada yeter dersin
ben evlendiğim de yemin ederim daha önce bir kadın elini dahi tutmamıştım o kadar acemiydim ki gerdeği bile zor çıkarttım aradan aradan zaman geçti artık bir Johnny Sins oldum zamana bırak
kardeşim evlenmek bu kadar zahmetken nasıl bu kadar kolay boşana biliyorsunuz çözülmeyecek bir sorun değil o bilmiyorsa sen ona öğret beraber video izleyin onu alıştır eminim yakında Johnny Sins olur
41 Yorumla- +1 yıl
Olm sabah sabah kahkaha attım lan 🤣
+1 yılBence sen eşini sevmiyorsun ve bu durumu bahane ediyorsun gibi geldi bana çünkü seven insan daha 1 aylık evli eşini bu sebepten ötürü terk etmez ve boşanmayı düşünmez bile tamam önemli bir sorun diyebiliriz ama çözümü de var sonuçta milattan önce ki dönemde yaşamıyoruz. Bu durumu düzeltmek varken doktor yoluyla tedavi olarak bir yol izlemek varken ayrılmak istemen bence bahane gibi geldi bana bence eşini seviyorsan ayrılma bu durumu düzeltmek için beraber doktora gidin derim..
40 Yorumla
+1 yılUygun bir dille açık bir şekilde şöyle seni atayacaktir ve saygı duyacaktır bende bu duruma benzer bişey yaşadım güzel bir şekilde konuştum ve anlayış gösterdi bazen kafalar uyussada yatak odasındaki duygular uyusmayabiliyor
Şey gibi düşün bunu sevdiğinizin saçını okşar öper seversiniz ama aynı saçı yemek tabağında görünce igrenirsiniz dimi bunun gibi her şey güzel duygular güzel ama evlenmeden önce yaşanması gereken bazı şeyler yasanmayinca hüsranla sonuçlanıyor evlilikler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bencede bosan senden bi halt olmaz. Seks yapmiyo diye birinden ayriliyosan git her onune gelenle ol. Eşin olcak adam bisey bilmiyorsa ogret yapamiyosa yaptir sen ona of puf derken o adam stres yaparak hic yapamicak. Nasil. Tiksindirdin kendinden kadinlarsan beni anlatamam. Sayenizde evlilikten soguyorum sizin gibileri gordugum icin. Dipnot nafakan hayirli olsun. Sadece kadin olmak yetiyo beles yasamaya.
47 Yorumla- +1 yıl
Dünya kadar malın olacağına fındık kadar AWIN olsun demişler o hesap
- +1 yıl
Sen dedin demedim
Şimdi ben evlilik öncesi cinsellik yaşanmalı ve sonra evlenmeli dediğim zaman beni topa tutuyorlar, al…
917 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın…ben yaşamış biriyim ama o değildi bu kadar acemi olacağını beklemedim açıkçası
Soran+1 yıl@benavv0 konuştum tabiki hiç bahsetmiyordu erken gelme problemi olduğundan
Soran+1 yıl@benavv0 ben istedim ama o istemedi evlenmeden önce
Soran+1 yıl@benavv0 Yanii her şey erkekte bitiyor. Sonuçta biz kadınlar geç geliyoruz ve bizimde tatmin olma hakkımız var bu ayıp bir sey değil doğanın kanunu bu sekilde. O yüzden böyle olduğundan üzülüyorum. Umarım düzelir…
- +1 yıl
Evet her şey erkek de bitiyor kadınlar bizim gibi değil daha geç geliyor ve bir kadın ın gelmesini sağlayamadığın sürece doğru düzğün zevk almaz o kadın erkek sadece zevk alır yani haklısın utanılacak bir şey değil bu zevk almak tatmin olmak seninde hakkın. Kocan cidden seni nasıl tatmin edeceğini hiç bilmiyor Muş ne yazık ki umarım düzelir ama zor gibi
- +1 yıl
Sen madem yaşadın o senin yaşamış olduğunu bilmiyor muydu da kabul etti?
- +1 yıl
Soran+1 yıl@EricaFeuer hayır biliyor
Bosanmak istiyorum de bunda zor olan ne anlayamadim. Ama sunu da unutma sadece yatak odasindan ibaret degil evlilik. Tamam katiliyorum o da önemli ama evlilikte önemli olan basla seyler de var sadece yatakta iyi degil diye bosanmak bence dogru degil. Yine de senin evliligin kendin bilirsin en iyisini hakkinda hayirlisi ne diyelim
10 Yorumla
+1 yılOlgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
02 Yorumla- +1 yıl
Hahaha kizbak sana yeni cici koca bulduk
- +1 yıl
@Mersinli_kız 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dostum çocuk bakirse 1 ay acemilik çekmesi gayet normal bir şey. Hiç yüzme bilmeyen birini denize ilk girdiğinde kurbalama, sırt üstü yüzmesini bekliyemezsin. ayrıca yatakta kötü olduğunu iddia ettiğine göre evlilik öncesi deneyimlerin olmuş. Madem cinsellik olmazsa olmazın neden evlilik öncesi sevişmediniz? Ayrıca cinsel ilişki konusunda eğitim ve yardım veren sağlık sektörleri var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. eczaneye sor veya doktora tavsiye ilaç iste, deneme yap. 2 ay içinde düzelmiyorsa, ayrılık kararı çok mantıklı, psikolojik ise zamanla geçer bu sefer zapt edemezsiniz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılBu yüzden boşanılmaz tedavisi var geçiktiricisi var yani bir konuşmayı deneyin tatmin olamadığını söyle oda kendini ona göre ayarlasın
10 Yorumla
+1 yılyani bunu karşılıklı konuşup tedavi için bi şansını deneyebilirsin belki, olmadı boşancan artık
10 Yorumla
+1 yılBence biraz daha zaman tanı eşine daha 1 ay olmuş evlenmeden önce cinsellik yasamadiysa acemidir zamanla açılır bence
40 YorumlaMadem 1 ayda yüksek performans bekliyorsun, gidip Jony sins ile evlenseydin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar nasıl bu kadar acımasız olabiliyor hayır yani vicdan diye bir şey yok onu biliyoruz da bu kadarı da pes bir insan yatakta kötü diye bırakılır mı ya her şey seks mi bu hayatta
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir çok şeyin başında geliyor. Bir evin yıkılmaması için kolonları gibi düşün
- +1 yıl
Kişiye göre değişir bu olay her kadın cinsellik hastası değil
Boşan desem boşanacak misinki gu senin özel hayatın mutlu değilsen yolun açık olsun diyeceksin. Sen belki tecrübeli olabilirsin yatakta fakat karşı tarafa biraz zaman vermen gerekli stres yaptirdigin sürece bu sıkıntıları yaşarsın.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik öncesi hiç sevişme veya yakınlaşmanız olmadı mı
Sıkıntılı bşr süreç senin için zor geçiyordur
Eğer düzelmw ihtimali göremiyorsan başka çare kalmıyor02 Yorumla
Soran+1 yılKendisi muhafazakardı ben ise hiç değilim o yüzden aramızda öpüşme dışında bir şey olmamıştı
- +1 yıl
Sanırım senden önce hiç tecrübesi olmamış
İlerleme kaybedeceğini düşünmüyorsan hayat bu şekilde devam ederse senin için çok sıkıntılı olır ileride başkasıyla ihtiyacını giderme isteği olur
Ne düşünüyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Rahatsız olduğun konuyu paylaş onunla varsa bı düzelme şansı bu ihtimalleri bı deneyin denemek istiyorsan ama yok buna katlanamam diyosanda konuşup ayrılmak kalıyor geriye
10 Yorumla
+1 yılBende evlenmeden önce hiç yapmamıştım. 28 yaşında ilk oldu. Ama şimdi çok fena şeyler oluyor hayatımda. Eşin de bir açılırsa tutamazsın bu sefer elinde haberin olsun. 😂
00 Yorumlabu hemen boşanmaya sebep değil sonuçta cok yeni ve zamanla öğrenilebilir bir durum.. sanki fazla Bencil gibisin.. ya eşinde senin hakkında böyle düşünüyor ise üzülmez misin
00 YorumlaDaha bir aylıkken seni tatmin edemeyen erkek daha sonra hiçbişe yapamaz o yüzden karşına alıp adamakıllı konuşman lazım yoksa hayat ızdırap haline gelir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin yüzde 90'ı cinsellik. Büyük sorun, Allah yardımcın olsun.
Tedavisi falan var mı bilmiyorum ama biraz uğraş, olmuyorsa sana da yazık konuşup ayrılın.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öğret sen de. Öğrenmezsen mutlu olamıyorum de. Evlenmeden önce bunu bilseydin keşke. Kısa süren cinsellikte hayatta zevk vermez ya
02 Yorumla
Soran+1 yılDenedim öğretmeyi ama öğrenmiyor yine aynı erken geliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSinir bozucu bişey bu ya! Evliliğin temel sebeplerindendir yatak odası :/ Hiç yetemiyor mu sana, dm. den daha izahkar yazmanı rica edicem :/
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmak en son çözüm olmalı bence, siz hemen akla o seçeneği getirmişsiniz ve bence yanlış.
çözüm yolu aramalısınız, konuşmalı, gerekirse psikolog vs tarzında profesyonel yardım falan alabilirsiniz.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakmada cok aptalsin bu zamanda iliskiye girmemis bir erkek bulmak zorken sen o kisiyi bulmussun begenmiyosun begenmemen normal tabi sen belliki tecrübelisin bu konuda yazik ya acidim cocuga
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay oldu hala aynı ben napıyım
Cevap sahibi+1 yılNormal degil mi? Bence normal bisey sen belliki sevmiyosun neden evlendin
+1 yılSeverek evlenmediniz sanırım kardeş. Bir yol söyle, açıkla. Çocuğun da duygularıyla daha oynama bence , erkenden bitir de az acı çeksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Boşanmak için biraz erken. İlk etapta çözümü sağlıkta aramakta fayda var, çift terapistlerinin de faydası olabilir.
00 Yorumla
+1 yılbu konuları bence oturup konuşmalı tedavisine bakmalısınız bunlar saklanmamalı bence öncelikle konuşup tedavisine başlayın
00 Yorumla
+1 yılDoktor yardımı almayı reddetmezse tedaviye yönlendir yoksa ayrıl yatakta iyi olmayan biri ile ömür mü geçer
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ya adam edeceksin, ya boşanacaksın ya da kendi başının çaresine bakacaksın. Ama erken boşalma kolay düzelmez.
00 Yorumla
+1 yılDemek ki gerçekten sevmiyorsun. Daha bir ay olmuş tecrübe yoksa normal zaten bunlar. Çaba gösterseniz olmuyor zaten değil mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Madem biliyor neden evlendi o zaman seninle?
+1 yılzaman ile senin ile tecrübe kazanır biraz bekle baktın olmuyor başkasının altında zevk al oda bir boşanma sebebi olur
00 Yorumla
+1 yılNe alaka be , evlilik sekse en uzak şeydir. Zaten sen de seks istemiyormuşsun ki evlenmişsin. Neyin kafasını yaşıyorsunuz sizler yaa
00 YorumlaYatakta kötüyse pek ilişki yürümez seni anladığım kadarıyla çok yıpranmış sen iyi misin konuşmaya ihtiyacın var mı
00 Yorumla
+1 yılBosanma yazik gunah rabbime sigin sadece ikaclarla caresi var ve ne guzel bisi iste ilki sensin daha ne istyosun bence sevinmelsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılBahane bulmak konusunda siz daha iyisiniz. O sebeple bizim aklımıza ihtiyacın olduğunu pek sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılBoşanma gerekçesine yazarsın erken boşalıyor zevk alamıyorum diye.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir sey yazılır mı bilmiyorum
- +1 yıl
Mahkemede her şey yazılır
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızların yorumlarına baktıkça kızlardan tiksinmeye başladım. Evlenmeden önce ilişki yaşayıp hegenmesse güle güle diyecek sonra başka bir erkek onu alacak. Kusura bakmayın da ben bu erkeğe enayi derim. 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİşte bu yüzden çiftler evlenmeden önce bi' sevişmeli ki birbirlerine uygun olup olmadıklarını anlasınlar. Aynı durum benim de başıma sık sık geliyor ama evli olmadığım için direkt ayrılıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
ten uyumu sart
''İsim'' Ben boşanmak istiyorum. Gerisi kendi gelir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. boşanma demeyeceğim ama bu kadar tecrübesiz insanı yorar tabii...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cinsellik gelişitiribilir şiddet aldatma yolsa boşanma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke evlenmeden önce test sürüşü yapsaydın.
00 Yorumla evlenmeden önce test sürüşü yapsaydın keşke🤣
00 Yorumlaİlk önce annene babana amcalarına dayılarına söyle sonra kendisine söyle daha mantıklı olur
00 Yorumla
+1 yılBoşanmadanda çözüm bulabilirsin. En az 1 saat seviyor hiç yorulmuyoore 😁😉
00 YorumlaEvlenmeden bazi şeyleri konuşup kısmen yaşamak gerekir. Öğreneceksiniz acele etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıldüzelir daha taze öğretirsen ekmeğini yersin
00 Yorumla Bence yapma. Daha zaman var. Çok uzarsa zaten iş aldatmaya kadar gider ama yine de zaman ver.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı. Ya arkadaş beraber p. o. r. n. o izleyin öğrenirsiniz bunda kolay ne var
00 Yorumla
+1 yılya cok guzelsın ya esın cok acemı ogrenır zmnla
00 Yorumla
+1 yılÜrolog halleder
Erken boşalma yanlış masttan kaynakli00 YorumlaBiraz daha zaman ver başka sorununuz yoksa. 1 ay kısa gerçekten boşanmak için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte sorun bu erkek adamsın yani eşine yatakda senin acimaman lazım dümdüz gir alttan üsten bu erkekler böyle yapıyor sonra kadınları ellerinden kaybediyor
00 YorumlaSorunlarını anlatarak, boşanmak istiyorum, diyebilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla açılır. Ayrıca bir terapiste gitmek dururken boşanmayın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ben de gec geliyom diye sikayet ediyolardi, baksana neler varmis?
00 Yorumla
+1 yılBoşanmana gerek yok arada takılabiliriz ben seni doyururum
00 YorumlaMahkemede en geçerli sebeplerden birisi bu hiç düşünme hemen ayrıl
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?