Kayınvalide kayınpederle aynı binada yaşarken sınır nasıl koyulur, eşe nasıl anlatılır?

Kayınvalidem ve kayınpederim ile aynı binada altlı üstlü oturuyoruz, her yere beni götürüyorlar göstermek için. Bu durum gerçekten artık canımı sıkmaya başladı, gitmek istemeyince tavır alıyorlar. Yaşlılarla takılmaktan bıktım, bugün beni köylerine götürdüler, zeytin suladılar, yok buraya yerleşelim diyor bana. Ben de burada yaşamam dedim. "Ben şu hortumu al da zeytinin dibine koy" diyor babalığım, ben yapmam dedim. Bunlar kendilerine uşak, hizmetçi mi almış? Her dediklerine tamam dersem benden iyisi yok ama ses çıkarınca da benden kötüsü yok. İşin tuhaf kısmı, eşime hiçbir şey demiyorlar benimle ilgili, beni kötü göstermiyorlar. Beni tek bulunca laf sokup imada bulunuyorlar. Ben eşime ailesini kötüleyip beni anlatmam için ellerinden geleni yapıyorlar. Eşime anlatınca ben kötü olacağım çünkü onu istiyorlar. Ne yapmam lazım, eşimin bu olanlardan haberi yok, olsa beni kötü görür o da.

Kayınvalide kayınpederle aynı binada yaşarken sınır nasıl koyulur, eşe nasıl anlatılır?