Merhaba ben 4 5 aydır kayınvalidemle yaşıyorum kaynım görümce kayınvalide 4 aylık hamileyim ve asla rahat edemiyorum iş yapsam suç yapmasam suç eşimin 3 abisi daha var evlerı ayrı sızce abileriyle konuşsam mı memlekete ne zaman gidilecek diye ya da ayrı ev tutma şansımız var mı diye
ve ve son zamanlarda bazı sorunlar var kaynana herkesin yanında Azarlamak Herkesin yanında bağırmak yaptığım hiçbir şeyi beğenmemek ve hep bu evde misafirsin gibi muamele görmek hep laf sokucu şeyler gorumce desen hep üstten üstten bakmalar bide çok lafcı gorumce herkesın lafına ayrı bir şey söylüyor ve çok asi beni çok yoruyor ben lafcı ıkıdebir bagıran insan değilim abilerını hep kötülüyor
bu evde oturmamızın sebebi 5 ay sonra memlekete taşıncaz ama tam 5 ay değil daha fazla da olabilir abileriyle aynı işi yapıyor Hepsi memlekete taşınmak istiyor memlekette herkesin ayrı evi var sizce memlekete taşınmadan ayrı eve mi çıkayım yoksa 5 ay daha sabredip memlekette kendi evime mi çıkayım yani burada da bir artı bir ev tutup taşınabiliriz Çünkü anlaşamıyoruz evdekilerle Burada 1+1 ev tutarsak Memlekete de gittiğimizde kendi evimizde oturacağız yine yani 5 ay için ev tutayım mı yoksa sabredip bekleyeyim mi Lütfen akıl verin
ve ve son zamanlarda bazı sorunlar var kaynana herkesin yanında Azarlamak Herkesin yanında bağırmak yaptığım hiçbir şeyi beğenmemek ve hep bu evde misafirsin gibi muamele görmek hep laf sokucu şeyler gorumce desen hep üstten üstten bakmalar bide çok lafcı gorumce herkesın lafına ayrı bir şey söylüyor ve çok asi beni çok yoruyor ben lafcı ıkıdebir bagıran insan değilim abilerını hep kötülüyor
bu evde oturmamızın sebebi 5 ay sonra memlekete taşıncaz ama tam 5 ay değil daha fazla da olabilir abileriyle aynı işi yapıyor Hepsi memlekete taşınmak istiyor memlekette herkesin ayrı evi var sizce memlekete taşınmadan ayrı eve mi çıkayım yoksa 5 ay daha sabredip memlekette kendi evime mi çıkayım yani burada da bir artı bir ev tutup taşınabiliriz Çünkü anlaşamıyoruz evdekilerle Burada 1+1 ev tutarsak Memlekete de gittiğimizde kendi evimizde oturacağız yine yani 5 ay için ev tutayım mı yoksa sabredip bekleyeyim mi Lütfen akıl verin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hamilelikte böyle gergin bir ortamda yaşamak seni çok yıpratır 🥺 Özellikle bağırılmak, azarlanmak, misafir muamelesi görmek hiç sağlıklı değil. Hem ruhun hem bebeğin için sakin bir ortam çok önemli 💗
Eşinle açıkça konuşup önce onun duruşunu netleştirmen en sağlıklısı olur. Eğer maddi olarak kaldırabiliyorsanız 1+1 de olsa ayrı eve çıkmak seni çok rahatlatır. 5 ay az gibi duruyor ama stresle geçen 5 ay hamilelikte çok uzun sürer. Abilerine soracağına önce eşinle birlikte karar ver. Onun da arkanda durması seni güçlendirir 🫶🏻✨
Ben olsam bu şartlarda 5 ayı beklemezdim ve küçük de olsa kendi alanımı kurardım 🏡💫
Abileri arkamızda olur diye düşündüm ondan
Anladım canım, güvence arıyorsun aslında 🥺 Ama önce eşin dimdik yanında olsun 💕