Ayrı ev kayınvalide?

Merhaba ben 4 5 aydır kayınvalidemle yaşıyorum kaynım görümce kayınvalide 4 aylık hamileyim ve asla rahat edemiyorum iş yapsam suç yapmasam suç eşimin 3 abisi daha var evlerı ayrı sızce abileriyle konuşsam mı memlekete ne zaman gidilecek diye ya da ayrı ev tutma şansımız var mı diye
ve ve son zamanlarda bazı sorunlar var kaynana herkesin yanında Azarlamak Herkesin yanında bağırmak yaptığım hiçbir şeyi beğenmemek ve hep bu evde misafirsin gibi muamele görmek hep laf sokucu şeyler gorumce desen hep üstten üstten bakmalar bide çok lafcı gorumce herkesın lafına ayrı bir şey söylüyor ve çok asi beni çok yoruyor ben lafcı ıkıdebir bagıran insan değilim abilerını hep kötülüyor
bu evde oturmamızın sebebi 5 ay sonra memlekete taşıncaz ama tam 5 ay değil daha fazla da olabilir abileriyle aynı işi yapıyor Hepsi memlekete taşınmak istiyor memlekette herkesin ayrı evi var sizce memlekete taşınmadan ayrı eve mi çıkayım yoksa 5 ay daha sabredip memlekette kendi evime mi çıkayım yani burada da bir artı bir ev tutup taşınabiliriz Çünkü anlaşamıyoruz evdekilerle Burada 1+1 ev tutarsak Memlekete de gittiğimizde kendi evimizde oturacağız yine yani 5 ay için ev tutayım mı yoksa sabredip bekleyeyim mi Lütfen akıl verin
Ayrı ev kayınvalide?