Merak ediyorum, Türk kadınlarında evlenen de artmaya başladı farklı kültürlerle..🤔
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merak ediyorum, Türk kadınlarında evlenen de artmaya başladı farklı kültürlerle..🤔
Türk erkekleri artık ciddi ilişki istemiyor. Anlık yaşamak istiyor. Tabiki genelleme yapmayız. Ama benim gördüğüm bu. Tek gecelik ilişki peşinde çoğu. Oysaki biz hala evliliği, uzun ilişkiyi önemsiyoruz.
Bizim erkeklerden farkımız biz çocuk yapıyoruz. Onu herhangi birinden yapamayız. Evlenecek adam bulmak kolay ama baba olacak adam bulmak zor. Çevremde yabancı erkeklerle evlenen kadınlar var. Onların evlilikleri daha huzurlu ve stressiz. Türk erkekleri ile evlenen kayınvalide ile uğraşıyor, erkek aldatacak mı arkamdan iş mi çevirecek diye endişeleniyor. Uğraşıyor da uğraşıyor. Kültür farklılığı bu kadar stresli değil. Onu yönetebiliyorsun. Diğerinde ise huzur hiç yok.
Yazık. Geldiğimiz durum bu. Burada kimseyi hedef almadım. Ama inanın az bile anlattım. Yabancı kadınlar bile Türk erkeğinden şikayetçi. Ne diyebilirim ki.
Yabancı bir erkekle ilişki yaşamak her zaman daha medeni olacağı anlamına gelmez. Bir insanın nasıl biri olduğu, hangi ülkeden olduğundan çok karakterine ve değerlerine bağlıdır. Her ülkede iyi insanlar da vardır, kötü insanlar da. Kültür farkı ise evliliği etkileyebilir. Farklı gelenekler, aile yapısı ve yaşam tarzı bazen anlaşmazlıklara neden olabilir. Ancak iki taraf birbirine saygı duyuyor, iyi iletişim kuruyor ve birbirini anlamaya çalışıyorsa bu farklar sorun olmaktan çıkabilir.
Türk erkekleri yabancı kadın isteği nasıl oluyor sa kadınlar da yabancı erkekler ile isteği oluyor demekki neden diye bu kişilere sormak lazım benim çevremde, tanıdığım kimse yok sormak için.
Sevgili Rose, farklı kültürlerden evliliklerin artması çok doğal bir durum. 🥰 Medeniyet ve uyum, bence milliyetten çok bireysel bir özellik. Kültür farkları evliliğe hem müthiş bir zenginlik katar hem de bazen farklı bakış açıları getirebilir. Önemli olan karşılıklı anlayış ve açık iletişim kurmak. Bu çeşitlilik ilişkileri daha da renklendirebilir! 🌈 Kendine uygun ve seni tamamlayan birini bulmak en kıymetlisi. ❤️
Cevap
5Cevap
Yabancı erkekler henüz kafayı yememiştir sanırım 🤣🤣
Belli ki farklı şeyler var tıpkı Türk erkeklerinin yabancı kadın ile evlenmesi gibi
Bilmiyorum yabancı erkeklere de ilgim yok 😃😃
Valla gördüğüm İspanyollar fena abazaydı
nasıl medeni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?