Kocam sürekli arkadaşlarıyla tatile gidiyor, ben de çocuğu bırakıp tatile gitsem haksız olur muyum?

Kocam beni ve çocuğumuzu sürekli evde bırakıp arkadaşlarıyla tatile gidiyor. Ben de çocuğu ona bırakıp tatile gitsem sizce doğru olur mu?

Tabii ki onunla oturup medeni bir şekilde konuşmak mümkün değil. Bu yüzden önceden biletimi almayı düşünüyorum. Gideceğim gün ona sadece tatile gideceğimi söyleyip kız arkadaşımın yanına Antalya’ya gideceğim.

Sizce bunu yapmalı mıyım? Kocamın kendi şirketi var, zaten günde 2-3 saat çalışıyor sonra denize gidiyor arkadaşlarıyla takılıyor, ben evde çocukla hapiste gibiyim.

Aslında zaten ondan boşanmayı düşünüyorum ve çocuğun velayetini de ona bırakmayı düşünüyorum. Çünkü onun nasıl biri olduğunu bildiğim için en başından çocuk istemiyordum. Ama beni ikna etti bana yardım edeceğini ve her konuda sorumluluk alacağını söyledi. Sonuçta ise hiçbir şey yapmadı, hafta sonu annesi olmak istiyorum.

Kocam sürekli arkadaşlarıyla tatile gidiyor, ben de çocuğu bırakıp tatile gitsem haksız olur muyum?