Erkek arkadaşımla 2 buçuk yıldır birlikteyiz ve çok ciddi sınırlarımız var benin erkek arkadaşım yok onun kız arkadaşı yok muhattap bile olmayız hatta gerekli olmadıkça karşı cinsle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz fakat geçen gün büyük abim ve eşiyle birlikte küçük bebekleri de var tatile gidelim dediler benim doğum günüm için erzurum, karadeniz turu tarzında bir şey planladılar kabul edeceksin gideceğiz diyor abimler ve yabancı kimse yok ama sevgilim kesinlikle istemiyor bunu kalkıp bikini bile giymeyen bir insanım plaj şu bu yerlerde de yüzen insanlar değiliz ama sevgilimle daha önceden tartıştığımız ve üniversiteme bile gittiğimde aklına bir şüphe düşürürsem kesinlikle ayrılacağım diyen biri. O evinde çalışıyor etkinliklere girip para kazanıyor bu şekilde sağlıksal problemleri olduğu için şimdilik. Cidden ne yapacağıma şaşırdım abime kesin gitmeyeceğim diyemem çünkü yaşça benden büyük ve çok kırılırlar ki dinleceklerini de sanmıyorum gelmiyorum desem erkek arkadaşıma da bir 30 dakika yazamasam bana aldatmışım muamelesi yapan biri bilmiyorun cidden nasıl bir yol ilerleyeceğimi..
9 ayBakın , kıskançlığını anlıyorum , ona ne o ne karışır sen özgürsün diyenlerle aynı düşünemem yazmam onlara göre kim kiminle nerede ne yapıyor hiç önemli olmuyor ânı yaşa geç onların kafası öyle , bu durumun dışında kalanları gerici yobaz olarak görüyorlar güya , neden mi insanın ne denli değerli bir varlık olduğunu bilmedikleri için kendilerine değer vermiyorlar. Gelelim benim cevabıma dediğim gibi kıskançlıklarını anlıyorum fakat onunki kıskançlığın ötesinde bir durum paranoyak olmuş vaziyette. Sen kendini bilen dikkat eden , hassas bir kalbi olan , ince düşünceli güzel kalpli birisin. Vefalı birisin , insanları incitmekten imtina eden bir düşünce dünyan ve kalbin var. Öyle çok değerli ve kıymetli birisin ki. Bunca zamandır onun sende bunları görmemiş olmasına şaşırmadım ama mantık yürütebilirdi. Sen üniversiteye git ve orada kimseye takılmadan gel. Bu bile onun kaygılarını bırakmasına yeterliyken maalesef düşünemiyor çünkü algıları mantıksal bir güven temeline dayanmıyor. Sağlık sorunlarının ne olduğunu bilmiyorum ama fikren kesinlikle sağlıklı biri değil ve maalesef bu hayatı senin gibi billur ve berrak bir kıza zehir edecek bir yapısı var. Üzülerek söylüyorum , söylemek zorundayım sana , kendine dair söylediklerinin önemli bir çoğunluğu maalesef yalan diye düşünüyorum. Ben kendimi namusumu onurumu şerefimi haysiyetimi emanet edecek olduğum abimle gidiyorum. Bunu soru. Edip etmemek sana kalmış demeni ve onun söylemlerine aldırmamanı isterim. Bunun yerine ayrıl demeliyim biliyorum ama görmek istersen diye , bakalım sen bunu deyip tatile gidince tepkileri nasıl olacak kendin görürsün ayrıca öyle her yarım saat bildirim yapmak durumunda değilsin. Kısaca o sana gelecek vaadetmiyor. Onunla bir geleceğin olsa bile bu gelecek senin enkaza dönüştüğün bir gelecek olur.
327 Yorumla- 9 ay
@Nightwalk35 emek verip okuduğun için ve değerli verip beğendiğin için teşekkür ederim 🌹
- 9 ay
Rica ederim ama teşekküre gerek yoktu. Birçok yorumu görünce okuyorum zaten size özel değil :)
- 9 ay
@Nightwalk35 burada özel olan en önemli durum , sizin okumaya verdiğiniz önemdir. Kendimi özel buluşum değil. Bir çok insanın 3. Kelimeden sonrasına tahammülünün olmadığı bir zamanda, okuyan birileri ile karşılaşmanın getirisi olan bir teşekkürdü benim için. 😊
- 9 ay
Peki öyleyse rica ederim :)
- 9 ay
@Nightwalk35 iyi günler dilerim 🌹
- 9 ay
Size de
- 9 ay
@1Dehliz1Zirve dediklerinizi doğru bulmakla beraber ona ne o ne karışır kısmıyla ilgili bir yorum yapmak istiyorum. karşımdaki kişi yakın bir kız arkadaşıyla tatile gidiyorsa ya da yanında fikirlerini hareketlerini beğenmediğim erkek arkadaşları varsa ben de gitmesini istemem ancak kimsenin sevgilisinin aile bireyleri yapacağı tatile karışma hakkı olduğunu düşünmüyorum. 👍
- 9 ay
@Nightwalk35 teşekkürler 😊
- 9 ay
@yukselenimakrepmis evet bende aynısını söylemek istedim , sanırım doğru ifade edememişim. Yazdığınız için teşekkürler. 😊🌹Umarım buradan okurlar
- 9 ay
- 9 ay
@yukselenimakrepmis 😊🌹👍
Soran9 ayyorumlarda çoğu kişi sevgilimi kanka keko gibi algılamış ama tam tersi çok beyefendi biri ve mantık çerçevesi içerisinde düşünen biri tartışmalarımız çok oldu en basit konularda bile size çok normal ama bize çok ters gelen olaylar da oldu sevgilim bunları söylerek hâlâ ilişkiyi devam ettiriyorum gibisinden şeyler söylüyor güvenimi kırdın, emin olmadığı asla yapmadığım şeylerden dolayı kanıtlamadığın için ilişkide bunları eksi olarak yazıyorum diyip duruyor son zamanlarda ben geçmiş ilişkilerinden dolayı bu güvensizlikleri yaşadığını düşünüyorum ama o bu travmaları sen yarattın bende diyor yani hayatında hiçbir kadının yapmayacağı fedakarlıklar yaptım ona rağmen böyle yapıyor ama şu hayattaki ruh eşim olduğuna inandığım tek adam bu adam o da çok dikkatli biri ama bilmiyorum cidden çaresiz kalıyor insan bazen..
- 9 ay
@caresiz_asik19 kusura bakma da ailenle bile tatile gitmene laf eden bir ruh hastası kişilik beyefendi olamaz. Narsist biriyle olduğunun farkında bile değilsin. Üzülüyorum halinize gerçekten
- 9 ay
@Nightwalk35 teşekkür ederim 🌹
- 9 ay
@Nightwalk35 anlaşılıyor ki ne dersek kar etmeyecek
- 9 ay
@caresiz_asik19 ben de @Nightwalk35 'e katılıyorum. abinle tatile gitmek istemene laf eden bir kişi bunu hangi mantık çerçevesinden düşünmüş olabilir?
"asla yapmadığım şeylerden dolayı kanıtlamadığın için ilişkide bunları eksi olarak yazıyorum diyip duruyor"
"sevgilim bunları söylerek hâlâ ilişkiyi devam ettiriyorum gibisinden şeyler söylüyor"
"bu travmaları sen yarattın bende diyor"
"hiçbir kadının yapmayacağı fedakarlıklar yaptım ona rağmen böyle yapıyor"
güzelim lütfen şunları bir oku. bunları diyen biri ne kadar beyefendi olabilir? ya da şu yazdıklarına bir dışarıdan bak objektif olarak, nasıl bir ilişkinin içindesin gör lütfen. manipülatif biri karşındaki, her şeyde senin suçlu olman en basit meselelerin kavga konusu olması ne kadar normal ve sağlıklı sence? ben de mantıklıyımdır ama bir mantık çerçevesine oturtamadım ben. - 9 ay
@caresiz_asik19 "bunları söylerek hâlâ ilişkiyi devam ettiriyorum,
bu travmaları sen yarattın tarzındaki aşırı travmanın güvensizlik ve özellikle suçlayıcı davranışlar tipik narsisizm özellikleridir. Zaten en başta bu yüzden söyledim narsist biriyle birliktesin diye - 9 ay
Adamın ruhsal sağlığı normal değil bi kere yani daha başka bişeyi konuşmaya bile gerek yok. Sıkıntılı biri
- 9 ay
@Nightwalk35 aynen öyle
Soran9 ay@yukselenimakrepmis haklısınız sizin açınızdan bakınca sadece bunlarla da sınırlı değil geçen gün üniversite muhabbetini konuşurken bana bu saatten sonra diğer kadınlardan bir farkın kalmayacak dedi bu ilişki için yaptıklarımı açık konuşayım hiçkimse yapamaz bu adama o da bana aynı şeyi söyledi sokaktan geçen 10 kişi senin bu ilişki için (üniversiteye gideceğim için) yapacaklarını yapar ama hiçbir erkek benim senin için yaptıklarımı yapacaklarımı yapmaz dedi zaten şu lafından sonra beynimden vurulmuşa döndüm. Mesele bir ortama girecek olmam onun ne yaptığımı bilmemesi ve erkeklerin orama burama bakıp.. yapacak, düşünecek düşüncesi onun derdi böyle ortamlardan uzaklaşabildiğimiz kadar uzaklaşmak niyeti kötü değil o da aynı şeyi yapıyor ama sırf bir soru sordum diye geçenlerde sinirlenip bilgisayardaki işinden ayrılmanın sorumlusu olarak beni buluyor belli başlı tartışmalar sorunlar yaşadık ben taraflı ama çok büyük sorunlar değildi emin olun sizin gözünüzde hiç büyük olmayan şeyler bizim ilişkimizde ilişkiyi bitirebilecek şeyler hata istemiyorum diyor yani bir yandan onu da tanıyorum ve gerçekten hiçbir erkek onun yaptıklarını yapamaz ne sevgi ne herhangi bir konuda o yüzden kafam karışık ona çok aşık olduğum için hiçbir ilişkimde hiçbir şeye göz yummadım bu kadar o da aynı şeyi söylüyor kafam inanılmaz karışık..
- 9 ay
Hâlâ kafamız karışık diyor ya deliricem. Bazı insanlar bazı şeyleri gerçekten görmüyorlar. Artık nasıl kör oluyorlarsa...
Soran9 ay@Nightwalk35 arkadaşım aptal muamelesi yapmana gerek yok anlıyorum ne demek istediğinizi ama bırakamıyorum kalbim izin vermiyor ve onun gibisini bulamayacağımı çok iyi biliyorum o yüzden insan her şeyi bilmeden yaşamadan basit kararlar alabiliyor ams asla basit bir mesele değil
- 9 ay
@caresiz_asik19 tamam işin içine duyguların girdiğinde bırakmanın zor olduğunu ben de biliyorum ama sen diyorsun ki onun gibisini bulmak zor. Evet zor. Nereden buluyorsunuz böyle hasta tipleri? Bulunmaz hint kumaşı mı bu? Bunun gibisini zaten bulma yani daha iyi olur.
- 9 ay
Kalbin acı çekiyor olabilir, üzülüyor da olabilirsin ama gelecekte bu aşkın bittiğinde şu anki vakit kaybın için çok pişman olacaksın. O yüzden biraz mantıklı davranmaya kendini zorla
- 9 ay
@caresiz_asik19 biraz uzun bir yazı olabilir öncelikle.
"bana bu saatten sonra diğer kadınlardan bir farkın kalmayacak dedi"
"sokaktan geçen 10 kişi senin bu ilişki için (üniversiteye gideceğim için) yapacaklarını yapar ama hiçbir erkek benim senin için yaptıklarımı yapacaklarımı yapmaz dedi"
şu lafları duyup da hala beraberseniz kendinize hiç saygınız kalmamış demektir. çok üzüldüm.
----
"onun derdi böyle ortamlardan uzaklaşabildiğimiz kadar uzaklaşmak niyeti kötü değil o da aynı şeyi yapıyor"
dış dünyadan bu kadar kopmaya çalışmanız ne kadar doğru. tamam kalkıp pavyona kerhneye gitmeyin, biz de gidin ortamlarda kucaktan kucağa gezin demiyoruz zaten ama sizin yapmaya çalıştığınız şey kendinizi izole etmek. dışarıdaki tüm insanlar sapık değil, tüm insanlar size bakıp mastürbasyon yapmıyor, tüm insanlar sizi arzulayıp ilişkinizi mahvetmeye çalışan 3. kişiler değiller. gördüğünüz hiçbir insanın dünyasında yoksunuz, sağından solundan geçip giden figüranlarsınız onların hayatında. eğer karşı cinsle ilgili bu kadar korkunç düşünceleriniz varsa üzgünüm ama içinizde bir yerlerde böyle düşünceler var, kişi kendinden bilir işi mantığıyla yaklaşıyorsunuz ya da geçmişten gelen çok acı bir tecrübeniz taciz edilmek vs. gibi aksi halde sosyal hayattan bu kadar koparmaya çalışmazsınız birbirinizi. bu sağlıklı değil. - 9 ay
@caresiz_asik19
"hata istemiyorum diyor."
kusura bakmasın ama hata yapmak insan olmanın doğal sonucu. her ikiniz de mükemmel değilsiniz, olamazsınız da kimse kusursuz yaratılmadı. insan cennetten kovulmuş bir varlık, koyduğunuz kurallar doğamız için fazla aykırı. hata yapacaksınız ki düzele düzele ilişki bir dengeye gelsin.
----
"hiçbir erkek onun yaptıklarını yapamaz"
"bırakamıyorum kalbim izin vermiyor"
"onun gibisini bulamayacağımı çok iyi biliyorum"
daha iyisi daima vardır, daha çok seveni vardır, daha fedakarı vardır... 8 küsür milyar insan var dünyada. ayrıca bu çocuğun size iyiliği varsa bir o kadar kötülüğü de var, neden görmek istemiyorsunuz? manipülasyon ve duygusal şiddetten ibaret bir hal almış ilişkiyi sürdürmenin gayesi nedir? bırakamamak kavramı doğru çünkü sevgiden ziyade takıntı ve alışkanlık sizinki, iki taraflı. - 9 ay
@yukselenimakrepmis doğru söze ne denir...
En İyi Cevaplar
9 ayBu konu hakikaten ilginçmiş. İki buçuk senelik ilişki diyorsun ama ortada resmi bir ad yok. Bu bir handikap... Ancak o geziye gidersen olabilecekleri tahmin edebiliyorsun ve bu adamı seviyorsun, böyle bir durumda daha çok üzülen kişi olabilirsin. Sonuç olarak... Karar senin!
00 Yorumla
9 aySınırlarını belirtmen gerekiyor. Çok fazla baskı yapılıyor üzerine, içsel olarak rahatlamalısın ve akışına bırakmalısın. Bu baskılara "tabi hayatım" derseniz daha çok beslersiniz, bugün böyle baskılar uzun vadede daha büyük baskılara dönüşür, sonra bir bakmışsınız ilişkinin içinde kendinizi kaybetmişsiniz. Naçizane tavsiyem, kendinizi rahatlatın, çok fazla kortizol biriktiriyorsunuz. İlişkide karşılıklı alan ve güven verilmesi çok önemli.
00 Yorumla
9 ayNarsist, ondan uzaklaş senin giyimine karışması şimdiden böyleyse ilerde seni çarşafa bile sokar bu adam kapıdan dışarı çıkmana bile izin vermez bir makyaj yaparsın dışarıya süsleniyorsun başkalarına susleniyorsun diyerek psikolojini alt üst eder onu bırakmalısın yoksa hayatı sana zehir eder
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, baya karışık bir durumdasın... Öncelikle şunu söyleyeyim, senin hayatın, senin kararların ve *senin mutluluğun* en önemli şey. Şimdi, sevgilinle 2,5 yıldır ilişki içindesin ve onun kendince sınırları var gibi görünüyor. Ama sen de bireysin ve kendi özgür alanların olmalı. Ailene olan saygını da çok net hissediyorum, zaten seni seven biri bunu anlamalı.
Belki sevgilinle bu konuyu sakin bir şekilde konuşabilirsin. "Bu benim ailemle ilgili bir durum, tatilimde saygısız ya da kıskançlık yaratacak bir şey yapmayacağım. Ama siz birbirimize güvenemiyorsak ilişki zaten yürümez." tarzında içini dökersin. Ama samimi olayım, sevgilin senin hayatına bu denli müdahil oluyorsa, uzun vadede yorulabilirsin. Her kararına "ya benim dediğim gibi olsun ya da tamam ayrılırım" gibi bir yaklaşım haksızlık.
Özetle; kendine önce "Ben ne istiyorum?" diye sor. Eğer haklı olduğuna inanıyorsan, asıl mesele sevgiline sınır koymayı öğretebilmek. Çünkü gerçek sevgi karşılıklı saygıyı içerir. 💙 Dilerim tatilin keyifle geçer ve işler yoluna girer!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
9 ayErkek arkadaşın belli ki kafadan hasta ve seni de hasta etmiş cidden sen de özgüven diye bir şey bırakmamış ya karşı cinsle muhatap olmamak konuşmamak ne abi bunlar orta çağdan kalma düşünceler yemin ederim ikinizde acilen tedavi olmalı ve topluma yeniden ayak uydurmalısınız ama öyle ayrılın bence kaldı ki ailenle tatile göndermeyen bir psikopat yarın seni odaya kapatır hatta odadaki sinekten bile kıskanır odayı başınıza yıkar beni sinekle aldatan diye, sonra da neden bu kadar kadın cinayetleri oluyor diyorlar bu tür yaratıkların cezalandırılması yerine sen ve senin gibiler bu türden zihniyete sahip yaratıklarla nasıl sevgili oluyorsunuz aklım almıyor Allah ıslah etsin başka bir şey demiyorum
30 Yorumlaİlişkinizdeki sınırlarınız gayet normal aslında. Karşı cins arkadaş olmaması, bikini giymemek vs olması gereken şeyler. Gayet uyumlu birine benziyorsun sende bir sorun yok.
Ama sevgilinin çok ciddi bir güven problemi ve aşağılık kompleksi var. Her istediğini yaptığın halde yarım saat bile yazmayınca aldattın muamelesi yapması saçmalık ve aşırı itici. Güven olmayan ilişkiden bir halt olmaz.
Ayrıca Karadeniz turu felan gayet normal şeyler ve abinle gidiyorsun birde bu dahada normal. Buna felan karışmak akıl işi değil10 Yorumla
9 aySevgili sıfatı adı altında bu kadar müdahale etmek neyin nesi anlamış değilim heleki aile ile ilgili planlar ve aktivitelere müdahale etmek tam anlamıyla saçmalık bunun anlamı sevmek sahip çıkmak korumak kollamak değil geri kafalılik
Aile ile bir plan varsa buna canı gönülden destek verilmesi teşvik etmek gerekir
Sizin ilişkiniz on yılda sürse böyle bir şeye hakkı yok evli değilsiniz eşin değil bir şey değil bu kadar da hayatınıza müdahale etmelerine izin vermeyin aileniz ile sevgiliniz arasındaki dengeyi sizin kurmanız gerekir
Ayrılmak istiyorsa bu sebepten yolu açık olsun10 Yorumla
9 ay2,5 yıldır farkında mısın bilmiyorum ama işkence çekiyorsun. Senin nişanlın değil kocan değil sadece sevgilisiniz. Aile konusunda sana hiçbir şekilde müdahale hakkına sahip değil. Hatta bazı konularda aile dışında bile sana müdahale etme hakkına sahip değil. Sağlık sorunları var diyorsun bu belli ki bedensel ama zihinsel de problemleri olan biriyle sevgilisin. Çok seviyor olabilirsin ki buna sevgi denir mi bilmiyorum gençliğine geleceğine hayallerine yazık edersin. Ayrılmak istiyorsa şahsi düşüncem paşa paşa sen ayrıldın hayatındaki huzuru mutluluğu onsuz daha iyi fark edeceğine eminim.
10 Yorumla
9 ayAslında sende biliyorsun ne yapman gerektiğini. 30 dakika yazmayınca aldattığını düşünüyorsa eğer ya kafasında fazla kuruyor ya da kendisi yaptğı için seninde yapacağını düşünüyor. Hem uzak mesafe ilişkisi hem ailenle tatile izin vermiyor hemde hep aldatacaksın gözüyle bakıyor. Bu erkekler yılları ayırmanın vakti gelmiş de geçiyor. Bende yaladım aynısını, wp de çevrimiçi olup yazmayınca aldatıyorsun demeler hastane basmalar falan. Ayrıldım kurtuldum, böylesinden ne köy ne kasaba olur. Ailenle birlikte girmene karışamaz.
10 Yorumla
9 ayKızım sen farkında değil misin? Hasta bu adam! 30 dk yazmasam aldatmışım muamelesi yapıyor ne demek? Alooo ruh hastası bu adam uyannn! Ailenle tatile gitmeyi sorun edecek kadar narsist biriyle 2 buçuk seneyi nasılsın devirdin? Ben mi çok zekiyim yoksa insanlarda mı akıl yok ben anlamıyorum ki ya
70 Yorumla
9 ayErkek kız arkadaş konusu çok büyük mesele değil ama sana bu kadar güvenmeyen paranoyak ve kompleksli biriyle nereye kadar devam edebilirsin? Her şeyde konuyu ayrılığa rahatça getirebiliyorsa da bu kadar seni gözden çıkarmış olmamalı ona bunu vermemelisin, senden aksi bişey geleceğini biliyor ki demekki bu kadar rahat davranabiliyor. Sınırlarını en başta keskin cizmeliydin. Uzunca bir süredir de birliktesiniz ama gideceğin kişiler de ailen, bu kadar fevri cikismasi hiç normal değil. Ve senin için yapılmış bir plan bence de reddetmen hoş olmaz sen de gitmeyi istiyorsan. Arkadaşlarınla gitmeni istemese bunu da anlarım ama ailenlesin sonuçta. Belki bu tarz kıskançlıklar biz kızlara ilk başta hoş geliyor ama şu an sevgililikte böyle yapan biri ileride nelere nelere karışır, bence neyi istediğini biliyorsan kimse için kendini kısıtlama
10 Yorumlalütfen o erkek arkadaşını dinle ve onunla evlen lütfen :D
beyler bayanlar bir kişi, bir kişidir. Eşimize dostumuza birine falan denk gelirler A llah muhafaza. Tek sıkıntı bunlardan doğan çocuk toplumun a... koyabilir ama yapcak bişi yok00 Yorumla
9 ayAma bu ilişki bu sekılde uzun sürmez ve eninde sonunda biter zaten. Bu sekılde senı de asırı yorar. Ailenle yanı farklı bsy de yok buna karışıyor olması cok saçma. Ewt anlıyorum belkı saglık problemlerinden dolayı bu kadar takıyor belkı sende bu sebepten dolayı bu kadar alttan alıyosn ewt. Ama nereye kadar. Ailene de karışmasın yanıı. Eşin degil bsy degıl. Kı o bile bu kadar karışmaz yanı.
00 YorumlaBöyle ilişki yürümez. Bence bazı şeylerden özgürlüğümüz olmalı. Zira siz evli değilsiniz. Evli olsanız bile bazı zamanlarınız kendinize ait olmalı. Aynı evde olsanız bile. Evli olupta iki tarafta kafasına göre hareket edemez ama böyle de olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 aySıkıntılı bir durum yüksek empati duyusuna sahip biri olarak ikinizi de anlamaya çalısıyorum bence hayatın boyunca böyle biri ile yaşayabilir misin bunu iyice bir düşün kimseyi kötülemiyorum herkesin huyları vardır ama yazmadığında bile bu muameleyi göreceksen sağlam sinirlere sahip olman gerekiyor şimdiden sabırlar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayEger gitmeyeceksen abine deki sen esinle daha rahat git ben yuk olurum gibi seyler soyle.
Onun disinda sevgilin seni taniyorsa kafasi rahat olur zaten , yani senin yasama tarzini ve standartlarini biliyorsa sorun olmaz bence. Ama sevgilini tam tanimiyoruz.
00 Yorumla
9 ayDaha 20 yaşındasınız Ama sizin yaş grubunuzdaki çoğu genç sevgilisine her türlü hayatına karışma hakkını veriyor. bu doğru bir şey değil. Herkesin kendi kişisel alanı vardır herkes herkese şifresini vermek zorunda değildir. bunun gibi.
10 Yorumlatoksik bir ilişki görüyorum. Şimdi bu şekilde davranıyorsa ileride seni kafese koyar. detayı okurken sinir oldum büyük bir güvensizlik var kişi kendinden bilir işi. hayatına bu kadar müdahale etmesine izin verme.
10 Yorumla
9 ayKızım seeennn kafayı mı tırlattın böyle birine nasıl tahammül ediyosun. Ulan bi kere geldiğin şu hayatı kendine güveni olmayan bi herife mi kaptırcaksın. Cidden nasıl seviyosun böyle bi adamı.
20 YorumlaPek sağlıklı bir. iliski değil. İnsan özler merak eder ama bu derece hayatına müdahale etmesi sağlıklı değil evli bile olsa insan arada ailesiyle de zaman geçirmek isteyebilir. Kesin akrep burcu erkeği iyy kiskanclikta adamın ömrünü yer🤢
01 Yorumla
9 ayBöyle bir şeye karışmaya hakkı yok sen ailenle neden tatile gidemeyeceksin ki onu anlamadım? Sonuçta başka bir erkekle tatile gitmiyorsun ailenle tatile gidiyorsun yani.. Bunda abes olan bişey göremiyorum ben şahsen
00 Yorumla
9 ayÖncelikle kendine saygı duyuyorsan böyle bir insanla ömür geçmeyeceğini anlaman lazım. Seni ailenle tatile göndermeyen kişi evlendiğinizde daha farklı bir kafa yapısına girebilir. Bence o tatile git ve ayrılıyorsa ayrılsın bu hayat senin kimsenin bu kadar müdahale etmesine izin verme. Bir erkek olarak gerçekten bu adamdan kendini kurtar hayatını yaşamana her zaman engel olur hayatını zindana çevirir. Bu kadar güzel eline fırsat gelmiş kaçırma ayrıl kurtul.
10 Yorumla
9 ayYapacağın şey kendini böyle bir insandan kurtarmak bu sevgi veya kıskanmak değil bu resmen senin hayatına tecavüz demek. Böyle saçma sapan insanlar için hayatının en güzel yıllarını heba etme.
10 Yorumla
9 ayBöyle insanlar kendileri gibi geri kafalı olanlarlarla olmalı ve görünen o ki sen de onun gibisin zaten. Yani ya tercihini yaşamaya devam et, ya da ilişkini bitir ve geri kafalı olmayı da bırak.
00 Yorumla
9 ayO ayrılmadan sen bitir. Bu kadar da hayatına Karışamaz. Ben asla hayatımdaki insanın bu kadar sınırlarımı aşamasına izin vermem
10 Yorumla
9 ayGerçekten saçma erkek arkadaşınla sınırlar meselesini çok ters anlamışsınız. Ayrılacaksa ayrılabilir bence. Nasıl katlanıyorsun
10 Yorumlasiz iki kişi sağlıklı düşünemiyorsunuz. Çok toksik bir ilişkiniz var. Bünyem kaldırmıyor resmen
20 YorumlaKiz bu evlensen seni evden dışarı çıkarmaz bilmem farkında mısın
20 Yorumla
9 ayİlerde seni eve kelepçeleyebilir sağlıklı bir beyni olduğunu düşünmüyorum
20 YorumlaBu hastalık, ikinizin de psikolojik desteğe ihtiyacı var.
Yarın evlensen evden markete de göndermez seni
00 YorumlaSevgilin saçmalamış, anlayışlı olması gerekirdi hatta böyle birşeyi ailenle yapacağın için senin adına sevinmesi gerekirdi
00 Yorumla
9 ayKimse o kadar müdahale hakkını kendinde bulmasın daha sevgili iken bu kadar ise evlendikten sonra nefes aldırmaz ona göre
00 Yorumla
9 ayAyrılsın erkek kıtlığımı var Türkiyede aptal tiplere katlanıyorsunuz. Ezik olarak hayatına devam etsin o
00 YorumlaO nasıl hastalıklı ilişki hayatını zindan ettiğinin farkında mısın ömür hızla geçip gidiyor yazık
00 Yorumla
9 aySevgiglin %100 güvensiz birisi, ayrılman senin için çok daha iyi. 2 Yıl geçmiş ama yapacak bir şey yok zararın neresinden dönersen kardır.
00 Yorumla
9 ayErkekleri prenses olmakla suçlayan kızlar keşke biraz kendileri prenses olsa da öz benliğine saygısı olmayan tipleri silip atabilse...
00 Yorumla
9 ayİki bucuk sene sen buna nasıl katlandın ya hayırdır nikahlı kocan mı karışacak?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayErkek arkadaşının ciddi psikolojik sorunları var. Evlenirsen bu sefer de perde neden açık karşı komşuyla mı bakışıyorsunuz şu araba sana mı korna çaldı diye başlar. Evlerden ırak
10 Yorumlanerden buluyorsunuz böyle m. alları ya. ben eşime karışmıyorum arkadaşları ile tatile gidiyor
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hakki yok. Şimdi senin onunla olman bile yanlış koy tekmeyi gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 aySeni kontrol etmeye çalışıyor belli. Ama sakın kanma ve tatiline git. Adam sana yüzük, nişan birşeyler yaptı mı hayır? Ne hakkı var.
Seni ailenden bile kıskanan kişi yarın seni oraya gitmeni bile engeller ve eve tıkar.
Tatiline git abinle. Senden ayrılsa bile sana geri dönecektir. Anlayacağıl seni manipüle etmeye çalışıyor.
Seni gerçekten seven kişi "senden ayrılırım" gibi tendit ederek risk almaz, bunuda bilmeni isterim.00 YorumlaYakinda 3cu sayfalardan okuruz haberini. Onu mu istiyosun.
00 Yorumla
9 ayKarışmaya hakkı var; senin de ayrılmaya hakkın var
00 YorumlaAynısının 5 buçuk yıllık versiyonunu yaşadım :d
00 Yorumla
9 ayBöyle biriyle evlenip aynı evde yaşayınca olacakları düşünemiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 aySadece sorunun başlığını okudum detaylarını okumaya gerek bile duymadım. Sen de bence çok fazla düşünmeye gerek duyma ve artık kendine biraz saygın varsa bitir bu ilişkiyi. Tasmanı çıkar canım
00 Yorumla
9 ayBenim aileme sevgilim eşim karışacak bence ona müsade edecem ha çok bekler
00 Yorumla
9 ayHasta la buu izleyeceğin yol tedavi gör demen gerek
00 Yorumla
9 ayYol yakın iken arkana bile bakmadan terk et! Hayatın zindan olur ileride..
00 Yorumla
9 ayYok tabii ne münasebet ailen bi de arkadaş da değil
00 YorumlaYok artık ya saka mısın sen ruh hastası o derhal ayrıl
00 YorumlaYok tabi ilerde daha büyük problem olur bu sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBen böyle birini 3 yıl boyunca dinledim sözünden çıkmadım ilişkimiz bozulmasın diye ilk özgürlük elde edince aldattı başkasıyla evlendi yani haberin olsun erkekler böyle şeyler yapamıyor diye sana da yaptırmıyor ama ellerine imkan geçince en kötü şeyi yapıyorlar ailenle de tatile gidersin ya sonra pişman olursun Bi erkek için değmiyor tecrübe konuşuyor
06 Yorumla- 9 ay
Şu an kim var hayatında?
Cevap sahibi9 ay@Zamanın_izinde ailem var kimse yok işte
- 9 ay
Ne iş yapıyorsun peki?
Cevap sahibi9 ay@Zamanın_izinde öğretmen sen?
- 9 ay
Bende ☺️
Cevap sahibi9 ay@Zamanın_izinde Allah kolaylık versin
9 ayyok tabi , okadarda değil heralde , bunu düşenen evlensen neler demez
00 Yorumla
9 aySağlıksız bir partner ile sağlıklı ilişki olmaz. Sakin evlenmeyin. Benden tavsiye.
00 Yorumla
9 ay“Aile her şeydir.” Bence kesinlikle gitmelisiniz ve ona bunu ifade etmelisiniz.
00 Yorumla
9 ayYabancı biriyle gitmiyorsun sonuçta önce aile gelir bu kadar güvenmiyorsa sana yolu açık olsun
00 YorumlaAklıma tek takılan soru şu; kızlar bu tipleri nereden buluyor? Mesela çok arıyorlar mı?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aysevgiline iyi bir psikiyatrist bul. takıntılı ve kıskanç biri. sevmeyi bildiğini bile sanmıyorum.
11 Yorumla- 9 ay
😂😂
Gizli Üye(18-24)9 aySon derece sağlıksız bir ilişki. Yol yakınken ayrıl. Şunu da ekleyeyim çoktan boynuzlanmışsın.
00 YorumlaBöyle canım mantık mı olur
ayrıl diyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayBen olsam direkt ayrilirim bundan hiç çekemem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBende cok kiskanc birisiyim ama bu kiskanclik degil. Bu kisiden kesinlikle ayrilmalisin
10 Yorumla
9 ayBence buna hic buna kafa yorma bukadar darlanmaya gerek yok sacmalik resmen ayrilirsa ayrilsin sende üzulme onun icin
10 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat