Erkek arkadaşım ailemle tatile gidersem ayrılacağını söylüyor. Buna karışmaya hakkı var mı?

Erkek arkadaşımla 2 buçuk yıldır birlikteyiz ve çok ciddi sınırlarımız var benin erkek arkadaşım yok onun kız arkadaşı yok muhattap bile olmayız hatta gerekli olmadıkça karşı cinsle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz fakat geçen gün büyük abim ve eşiyle birlikte küçük bebekleri de var tatile gidelim dediler benim doğum günüm için erzurum, karadeniz turu tarzında bir şey planladılar kabul edeceksin gideceğiz diyor abimler ve yabancı kimse yok ama sevgilim kesinlikle istemiyor bunu kalkıp bikini bile giymeyen bir insanım plaj şu bu yerlerde de yüzen insanlar değiliz ama sevgilimle daha önceden tartıştığımız ve üniversiteme bile gittiğimde aklına bir şüphe düşürürsem kesinlikle ayrılacağım diyen biri. O evinde çalışıyor etkinliklere girip para kazanıyor bu şekilde sağlıksal problemleri olduğu için şimdilik. Cidden ne yapacağıma şaşırdım abime kesin gitmeyeceğim diyemem çünkü yaşça benden büyük ve çok kırılırlar ki dinleceklerini de sanmıyorum gelmiyorum desem erkek arkadaşıma da bir 30 dakika yazamasam bana aldatmışım muamelesi yapan biri bilmiyorun cidden nasıl bir yol ilerleyeceğimi..

Erkek arkadaşım ailemle tatile gidersem ayrılacağını söylüyor. Buna karışmaya hakkı var mı?