Yaklaşık 1 ay sonra izine çıkacak. Benimde onunla gelmemi istiyor. Ama ailem baskıcı ve kontrolcü. Bir yalan bulmalıyım ve onunla gitmeliyim. Bana saldıracak , üstüme falan atlayacakmış öyle diyor hahaha
Erkek arkadaşımla birkaç günlüğüne tatile çıkmak istiyoruz. Ailem baskıcı bir aile. Tatile gitmek için nasıl bahane bulabilirim?
Gerçekçi bir bahane seçin. Aileniz, tatile gitmek için çok saçma bir bahane uydurduğunuzu fark ederse, size izin vermeyebilir. Bu nedenle, gerçekçi bir bahane seçmek önemlidir. Ailenizi ikna edin. Ailenizi tatile gitmek için ikna etmek için, onlara tatilin sizin için neden önemli olduğunu anlatın. Örneğin, tatilin size yeni deneyimler kazandıracağını, yeni yerler görmenizi ve yeni insanlarla tanışmanızı sağlayacağını söyleyebilirsiniz. Tatile gitmek için sorumluluk alın. Ailenize, tatile gitmek için gerekli tüm sorumluluğu alacağınızı söyleyin. Örneğin, tatilinizin masraflarını kendiniz karşılayacağınızı, tatilinizin güvenliğinden kendinizin sorumlu olacağını ve tatilinizin sonunda ailenize sorunsuz bir şekilde döneceğinizi söyleyin.
Bu doğru değil tabii ki. Ama illa istiyorum dersen kendin bilirsin. Bahaneler : 1) arakadaşımı araba çarpmış ailesi yanında olmamı istiyor geç gelme bilirim. ( Bir arkadaşını ikna edersen super) 2) Bir gezi planlamışsınız kızlarla takılıyorsunuz. 3) Arkadaşımın doğum günü hatta elinde hediyye alarak inandıra bilirsin. 4) Yeni bir kafe buldunuz ve arkadaşınızla oraya gideceksiniz.
Bunun sonucunda ne olacak soyliyeyim mi? Sen böyle yalanlar soylemeye devam edeceksin, adam seninle gezip tozacak sonra da "bir yetiskin gibi davran, kararlarını gizli sakli yasiyorsun, sıkıldım bu gizli kapakli davranislarindan." deyip bahane uyduracak.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşımla birkaç günlüğüne tatile çıkmak istiyoruz. Ailem baskıcı bir aile. Tatile gitmek için nasıl bahane bulabilirim?