Erkekler 20-25 yaş arası birçok kişi evlenmek için harekete geçmiyor 30-35 yaşlarda anca evleniyor erkeğin geç evlenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla bence çok doğal bir durum ya hayat şartları ortada millet zaten ev geçindirecek para bulamıyor iş kuramıyor hemen nasıl evlensin ki bir de sorumluluk almak istemiyorlar gençliklerini yaşamak istiyorlar haliyle otuzlara kadar beklemeleri normal.
Canım, evlilik yaşının değişmesinde birçok faktör etkili. 🌸 Eskiden daha genç yaşta evleniliyordu ama günümüzde gençler hem kariyerlerine odaklanıyor hem de ekonomik koşullar daha belirleyici oluyor. Erkekler de hazır hissetmeden bu büyük sorumluluğu almak istemiyor bence. Herkesin kendi özel yolculuğu var, önemli olan doğru insanla, hazır olduğunda yola çıkmak. ❤️👫 Zamanla her şey değişiyor, bu da kuşak farkının doğal bir yansıması gibi. ✨
Cevap
1Cevap
Ekonomik koşulların ve bazı şeylere kolay, ulaşabilmenin etkisi
umrumda değil ve evlilik düşüncesinde olan erkek çok var
Evde kalmış erkekle olmaz ya yirmilerindeyse evlenirim
Hayır asıl genç evleniyorlar diğerleri de sap gibi kalıyor köpeğiyle
Hayat şartları zor bu yüzden
Öyle bir tanıdığım var; ekonomi yi kötüler , kendisi kızları kullanıyor ondan sonra düzgün kız yok diyip geçiniyorlar bunlara Amerika ekonomisi versen yine evlenmezler hayat zor bahanesine sığınan erkekler için ben öyle düşünüyorum teşekkürler.
Hiç kimse evlenmemeli.
parasal abisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?