Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. yanlış ve art niyetli insanlarla karşılaşmışsın her zaman.. bu biraz da senin seçimlerinde hata yaptığın anlamına da gelir affına sığınarak. ama soru metnindeki önermeyi kabul etmiyorum.. harika insanlar tanıyorum.. ama hepsi elleri cebinde yapayalnız geziyorlar sokaklarda.. ama öte yandan bakıyorum , nerede karaktersiz adam kolunda en güzel kızla geziyor.. bu gerçek bir trajedi ve ironidir pratikte.. seçimlerini gözden geçirmeni öneririm.. senin düşündüğünün benzeri sebeplerle de biz erkekler dikkatimizi yurt dışındaki kadınlara kaydırmaya başlayınca da bize kızıyorlar.. yok mu benim kendi ülkemde harika kızlar.. elbette var.. ama hemen hepimizin seçimleri yanlış olmuş geçmişte..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİstediğin özelliklere sahip herhangi bir ürünü kolayca bulabiliyor musun?
Yoksa araştırıp, arıyor musun?
Mesela bir elbise alırken, bir çanta veya ayakkabı almak istediğinde kolaylıkla bulabiliyor musun?
Bence bulamıyorsun ve istemediğin özelliklere sahip, almayacağın çok sayıda ürün oluyor.
Aslında bu da aynı şekilde bir fark yok.
Senin hayatına dahil emtek istemeyeceğin, etmeyeceğin pek çok insan var.
Bu arkadaşlık olarak her iki cinsiyette de, ilişki olarak da.
Yani kısaca, istedigimiz gibi ve özellikle kaliteli şeyler kolay bulunmuyor, bulunsa bile değeri fazla oluyor.
Bulmak ve onu yaşayabilmek kolay değil :)00 Yorumla
+1 yılBirinin ya da bir kaçının hatasını bütün bir cinsiyete yıkmak sence ne kadar makul? Sen zanndiyor musun ki diğer milletlerde hiç böyle sorunlar yaşanmıyor? Elbette onlarda da var. Evet bir konuda hakkını teslim ediyor ve sana katılıyorum. Ne acı ki kadının değerini bilmeyen, kadınlara saygı duymayan ve onların hayatını zorlaştıran toplumlardan bir tanesiyiz. Ancak evlilik konusunda hala dünyanın evlilğe en bağlı ülkelerinden de biriyiz. Sen sadece henüz doğru bir insanla karşılaşmamışsın ve muhtemelen talihsiz olaylar yaşamışsın. Umarım en kısa zamanda ve doğru yerde doğru insanla karlılaşırsın
02 Yorumla- +1 yıl
Benle alakasi yok gördüklerim bunlar cünkü
- +1 yıl
Ya tek taraflı değerlindirmişsin ya da yanlış pencereden bakmışsın o halde
O kadar doğru ki. Elde edene kadar çok iyiler , elde edince ilgisiz. Bırakınca hakaretler , tehditler.
Evlensen göz hep dışarıda. Aldatmak için birsürü bahane üreten evli kaynıyor ülke. Boşanmaya zerre cesaretleri yok çünkü ya çocuk var ya da kadının gidecek hicbir yeri yok bırakamam diyorlar.
Sevgi diye bi duygu en iyisinde ilk 1 yıl sonrası sevgiymis, aşkmış yalan. Hayatınızı yaşayın. Yalniz da ölünmez diyenler 35 den önce evlenmeyin bari.01 Yorumla- +1 yıl
Evet en güzeli bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
+1 yılBen anlamıyorum neden her erkeği bir tutuyorsunuz sırf bir kaç öküz dallama yüzünden? Benim hiç bir suçum yokken, kadına o kadar değer verirken neden bende suçlu oluyorum? Ben sevdiğim üzüldü diye ağlamış bir insanım. Ayrıca ben bazı kızların ne kötü yanlarını gördüm ama ona rağmen bütün kızları aynı tutmuyorum ve Türk kızlarına halâ çok değer vermeye devam ediyorum, biri onları aşağıladığında onları övüyorum. Ama bütün bunlara rağmen sevginin s sinden anlamayan keko öküz dallamalar yüzünden bende onlarla eşit tutuluyorum? Lütfen bırakın artık şunları.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbir nevi haklısın bacım .
fakat sorun şurda sen arizona kertenkeleleri ile takılmışsın .
adamlarla gezmemişsin.
velev ki bende aynısını türk kızları ıcın soyleyebılırım odak noktaları cüzdan .
evlılık olayına gırersen sömürü baslıyor. aldatma kadınlarda da erkeklerden fazla sekılde var.
yabancı uyruklu kadınların gozunu sevem.07 Yorumla- +1 yıl
Hayir sunu diyorum erkekler ezer kadini ben icin demedim genel
- +1 yıl
kıyı egede ya da egıtımlı bıreylerde bu oran daha az.
cunku kadın birey calısan karıyerı olan anne kadın hayat arkadası goruluyor.
ulke genelınde ıse bozkırdan cıkan ayı kadın ıcın ne dusunecek... hersey ortada bellı. - +1 yıl
Nssil
- +1 yıl
Nasil kiyi egede
- +1 yıl
kadın erkek ilişkileri diğer yerlere gore kıyaslarsan daha farklıdır.
kadını birey olarak görürler . - +1 yıl
Dogru ege aydin Usak İzmir antalya mugla iyi yerler
- +1 yıl
evet.
canakkaleden antalyaya kadar . kıyı sehırler bılhassa.
Evlilikten ne beklediğinize göre değişir bu. Aksi dusuncede çok yaygınlaştı son zamanlarda. Bir çok arkadaşım yabancı kadınlarla evlenmeye başladı.
Sorun acaba birbirimize yaptigimiz trip, artistlik, alttan alamama gibi davranışları yabancı uyruklulara yapamamizdan mi kaynaklanıyor?00 YorumlaBence bu söylediklerin çok yalnış , doğru insanı bulamadığındandır bu serzenişin. Çevremde ki çoğu insan evli, nişanli vs. ve gayette mutlular kimse bahsettiğin gibi bir ilişki yaşamıyor. Senin çevrenden kaynaklı bir durum, ha sen tercih etmezsin ona saygı duyarım ama gayet anlayışlı, dürüst, efendi insanlar da var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılHayatında bir kızla konuşmamış binlerce erkek varken sadece kapı kapı gezenleri görüp bunlara güven olmaz hepsi aynı mantığına giriyorsunuz bizde aldatan kadınları örnek versek eşi eşşek gibi çalışırken eve erkek atanları örnek verirsek kim kiminle evlenecek kim kime güvenecek
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aynı şeyleri ben de dusunuyorum ama kadınlı versiyonunu çünkü okadar çok aldatılma kelimesini duyuyoruz ki beynimiz karşı cinsle aldatma kelimesini birleştirip uzak durmamız için bir koruma sağlamaya çalışıyor galiba.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı. Gercekten eslesebildigin insani ararsan belki 2 yilda bir aramazsan 3-4 yilda bir bulursun. Ve insanlar farkli yani. Herkes bir diyorsan zaten dediğinin bu anlami yok. Erkekler de kadinlar icin ayni şeyi söylüyor. Sacma yani
00 Yorumla
+1 yılEvet kadinlar hiç aldatmaz
Para peşinde koşmaz
Şair istiyoruz deyip müteahhit ile takilmaz
Tam bir güven abideleridir
Kadinlara çok güven olur çünkü sütten çikma ak kaşik güven abideleridir
(Bunlari yapmayan kizlar gocunmasin)
Genel konuşmuyoz10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. sekste miyminti ol orami elleme yom yalamam yok dokunma acidi cok soktun. miy miy miy e tabi sogutuyor insani
03 Yorumla- +1 yıl
Neeeg anlamadim
- +1 yıl
Anlamadim hala
+1 yılo zaman senin mantıkta benim sevgilim vardı 8 sene çıktık herkesle yatmış etmiş aldattı beni sonra başka birisiyle çıktım tek derdi para para para o zaman türk kızlarıyla da olmaz
00 Yorumla
+1 yılİnsanları genellemek çok üzücü. Kızlar erkekleri çok eleştiriyor abaza, aldatıyor diye.
Ama arada düzgünler de var, sadece kendilerini göstermek istemiyorlar..00 YorumlaSeni gerçekten seven ve diğer kadınlara bakarken bile seni hatırlayan, seni gören biri aldatmaz. Ama tabii hem kadın hem erkek böyle insan çok az. Umarım herkes hak ettiği gibi biriyle tanışır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gerçekten çok bahtsız ilişkilerin olmuş fakat herkes aynı değildir, yarının ne getireceğine karşına nasıl bir insan çıkaracağını bilemezsin o yüzden asla kendini kalbini kapatmamalısın.
00 Yorumla
+1 yılNekadar darbe yemis varsa bu sitede. Biraz eğlence olsun dedim bak gene suclamdim gene ruhum daraldi.
08 Yorumla- +1 yıl
Genel dedim
- +1 yıl
İşte problem de burda. Genellemek toplumumuzun bi hastaliği.
Birkac kahpe gecti hayatindan dye niye herkesi ayni kefeye koyasin ki?
- +1 yıl
Onu demiyorum kadina deger verilmiyor asaglamak var diyorum
- +1 yıl
Sahip olduğum baska bir sıfat uzerinden cevap vereyim ozaman.
Toplumu olusturan dinamiklerden en onemlisi cinsiyet rolleridir.
Cinsiyetler kendi konumlarini kendi belirler. Yani demem o ki kadin değer gormek istiyorsa bunu toplum olarak beyan etmeli, caba gostermeli. Lakin sen ben serseri severim, olgun severim gibi soylemler le yasar amcan gini gozuken mahalle torbacisiyla yatip kalkarsan sonuc : TC erkeği boyle - +1 yıl
Yatmakdik cok sükür evlenmedim de bu kadar basit ayrica genel olarak dedim evlenince pskolojik siddet uygulayan bir erkekle kim evli kalmak ister
- +1 yıl
Yani sunu diyorum evlenmedim icin olmam o kisiyle böyle bekar kalirim daha iyi evlenince pskolojik siddet zor
- +1 yıl
Abi bak ulke insani icin genellemem gereken tek konu. Cok basmakalıp yaklasiyorlar olaylara.
Sinirden yazdiklarimi da okumamis, okusada anlamamissin ki.
Hadi bi kahve yap kendine, biraz sakinleş - +1 yıl
Kahve yeni ictim sagolun ama dediklerim dogru onu düsünün
+1 yılTürkiye'de ki kadınlarla da evlenmez ne yazık ki, aşağılanmaktan ya da küfür edilmesinden hoşlanan bir kadından bir bok olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Siz kizlari cok fazla eziyorsunuz bunu izliyorum hep
- +1 yıl
Ezmek mi, karşımda ki insanın insanlığına bakarım ve öyle hareket ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbence de aşk yalan. o yüzden evlenmem. fuckbody en mantıklisi
06 Yorumla- +1 yıl
Fuckbody de degil duygusuz da ömür boyu yasiyan ozaman o güzel birsey drgil
- +1 yıl
benim içimde duygu muygu kalmadı.
- +1 yıl
Sebeb ne
- +1 yıl
aslinda bunun benim için bir çok sebebi var.. iliskilerden o kadar fazla soğudum ki... insanlar kendilerine eş seçme konusunda çok başarısızlar. kendi sevgimin bi insanogluna layık olduğunu düşünmüyorum.
- +1 yıl
Midem bulaniyor benim artik sevgi felan yalan
- +1 yıl
benim midem bulanmıyor herkesin kendi tercihi. daha dün arkadaşimın düğünü vardi tebrik ettim. ama sadece kendim için evliliği düşünemiyorumama beni şu cinsel istek cok zora sokuyor o kadar
Bir kadınla evlen canım gel evlenelim ben sana gül gibi bakarım
05 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha tek cagre
- +1 yıl
Bilemiyorum artik umutum yok
- +1 yıl
Olur jdjdj hsshs tek cagre kaldi
Gizli Üye(18-24)+1 yılYemin ederim bana da öyle geliyor eski sevgilim yüzünden kimseye güvenemiyorum herkes yalancı gibi geliyor bi erkek bana ilgi duyunca sinirim bozuluyor artık
01 Yorumla- +1 yıl
Toxic dimi karmik sanki
+1 yılhayattaki tek dürtün üremek mi?
hayattaki tek amacın erkek mi?04 Yorumla- +1 yıl
Üremek? Mi sevgi olmadikdan sonra bi ise yaramaz
- +1 yıl
evlenmek dışında bir hayalin yok mu?
- +1 yıl
Evlenmek disinda var ama evlenmem
- +1 yıl
hayallerin ne?
Sen bir çok olumsuz olay yaşamışsın ama herkes aynı değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Kendinize bir maymun alın iki yıla kalmaz evrimleşir bizden daha adam olur
02 Yorumla- +1 yıl
Dogru bak bu
Herkes aldatır diye bir kural yok, ama evlenilmez kısmına daha geçerli bir sebep olabilir
00 Yorumla
+1 yılBir yanlış tercih kurbanı daha erkeklere hayranlığını sunuyor (!)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılartık sadece cinsi münasebetlere yönelik tüm ilişkiler, öyle değil diye başlayanlar bile devamında asıl olan o niyeti bi şekilde gösterip harekete geçer. acı gerçek, maalesef durum bu
00 Yorumla
+1 yılKadinlarla evlenilmez. Kime guvencez. Ego trip manisa baba gelin olayi 20 yillik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler de aynısını kadınlar için düşünüyor. Ne olacak şimdi :D
00 Yorumla Yaptığınız yanlış seçimlerfen dolayı herkesi suçlamayın zaten Allah tek erkek aldatır diye yaratmış
00 Yorumla
+1 yıldünyada da böyle aslına bakarsan..
doğru insanı bulmak kolay değil..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende kızlara gram güvenmiyorum çocuğum olsa dna testi isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara konusunda haklısın da diğer konularda gavurlar çok farklı değil
00 Yorumla
+1 yılKadının halinden kadın anlar derler kadınlara şans ver bir kere de duygusal olarak daha tatmin edici olur
10 Yorumla
+1 yılsiz de baya para düşkünüsünüz parayı görünce herşeyiniz değişiyor
03 Yorumla- +1 yıl
Ben kendi parami kendim kazaniyorum erkege muhtac degilim aptal
- +1 yıl
+1 yılBöyle düşündüğüne bakilirsa Erkekler konusun da yüzün gülmemiş
03 Yorumla- +1 yıl
Delikanli kalmadi
- +1 yıl
Haklısın ilişki kavramını yanlış algılayan erkek çok
- +1 yıl
Öyle egtim şart acilen
Türk kadını ile de evlenilmez
08 Yorumla- +1 yıl
Senle evlenilmez
- +1 yıl
Asil senle
- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Aldatirsin
+1 yılCok genel konusmasaydin keske
10 Yorumla
+1 yılBence kötü birisine denk gelmişsin hepsi bu.
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen sırf o şerefsiz yüzünden hepimiz suçlu oluyoruz.
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 bir tane video vardı, adam "ben evde televizyon izliyorum" diyordu, aklıma geldi. :D
- +1 yıl
Ahddhrhjjzjxöşüx doğrudur :(
- +1 yıl
:) *
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ne kadar acı çekmişsşn ki bu hale gelmişsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu 04.09.2021 de anlaman düşündürücü
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herkes dengini buluyor
Gerisini bilmem00 Yorumla+ ayakta işeyebiliyoruz 😎
00 Yorumla
+1 yılben evlensem aldatmam asla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme zorlayan yok ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlmanyada. Garı aldım rahatm
02 Yorumla- +1 yıl
Al iste sonra neden dersin
Cevap sahibi+1 yılAlman garısı candır gerisi heyecan bosver türkiyeden garı alınmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yıliyi evlenme o zaman ne diyelim
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkadını erkeğinee yetemezse veya ilgisiz bakımsız kalırsa elbette aldatılır yapacak bir şey yok
- +1 yıl
Kadin güzel olsa bile ona yapmadigini birakmiyolar ki Türkiyede cok güzel kizlar gördüm ama kaderi bahtsiz
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi sadece güzellik faktörü yetersiz kalır , ilgi ve alaka ister eşler birbirine karşı , sadakat ister vb.
Klasik kandırılmış saf kız isyanı
06 Yorumla- +1 yıl
Genel böyle izliyorum cünkü
- +1 yıl
Ezdirme degil erkeklere egtim verilmesi lazim genel olarak diyorum kizlara davranislari Hic iyi degil
- +1 yıl
Iyi olanlar?
fjfjfjfj kadınlarla dene ozaman
00 YorumlaNeden oyle dusunuyorsun
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin kendisi saçma zaten
00 YorumlaÇok doğru tespit katılıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Dimi öyle yapmadigini birakmiyolar
- +1 yıl
Artik tek cagre
Sen başkasıyla evlen o zaman