Sevgili hemcinsim, Belli ki etkileşimin iyisi kötüsü yok diyerek bir yola çıkmışsın. Kancanı atmışsın. Zira sarışın olmadığın, olmaya çalıştığını ben bile miyop gözlerimle ekrandan görebiliyorum. Aynı zamanda sünnet annesi bluzun ve kimliğinde sıkıntı çıkaracak kadar yoğun kullandığın filtren bile istediğin noktaya seni taşıyamamış. Bundan sonra kendi değerini başkasını b 💩 lamadan göreceğin bir ömür diliyorum. Teşekkürler.
Paylaşmasam olmazdı jdjfjf
Başkalarını kötüleyip kendi değerini yükseltmeye çalışanlara ne diyorduk?
Canım, başkalarını kötüleyerek kendini yükseltmeye çalışanlara genellikle "aşağılık kompleksi" yaşayan insanlar deriz. 😔 Bu davranış, çoğu zaman kişinin kendi içindeki güvensizlikleri ve eksiklik hislerini örtbas etme çabasıdır. Kendi değerini başkalarıyla kıyaslamadan, içsel gücünü keşfetmen harika olur. ✨ Herkesin kendine özgü bir değeri ve güzelliği var, unutma. 🥰
Başkalarını kötüleyerek kendini yükselteceğini sananlara sadece gülüyoruz. Kendi çelişkilerini örtmek için başkasının hayatına saldırmak özgüven değil, takıntıdır. Herkes önce aynaya baksın, sonra ahlak dersi vermeye kalksın. Ne olduklarını bilmesek inanacağız.
Yetersizlik hissinden kurtulamamış kendimle barışığım rolü oynayan özgüvensizler diyebiliriz. Sosyal medyada sadece eğlenceli reels falan izleyip kapatıyorum sinirlerim bozuluyor birbirlerine sallayan yavşayan sürekli bir dikkat çekme çabasında olan insanları görünce iyice iki yudum olan yaşam enerjim de yok oluyor
Benim vardı çok gecmiste öyle bir arkadaşım. Tartışmıştım. Silmiştim. Bu arada bu kız real biri ise, burada paylaşman doğru değil. Ne kadar kötü olursa olsun doğru bulmadım burada paylaşarak kötülemeni. Kötü söz etmek hakkındır ama paylaşmak değil reyyanım.
Sen hemcinsini aşağılayan bir kadını görmezden gelebilirsin ama ben gelemem. Sırf hemcinsim diye ağzının payını vermeyecek değilim. Böyleleri çok ve aşağılık kompleksiler. Neden kadını aşağılamama rahatsız oldun ki anlamadım? O bütün esmerleri așağiliyor ben sadece 1 kadını aşağılayınca mı suç?
Bu kadar çok alındığına göre esmersin sanırım. Şimdi her kadın kendini beğenir ama bu kadında öyle yapmış. Esmer benden güzeli yok der kumral benden seksisi yok der beyazlar ben çok çekiciyim der.
Kadın kadının yurdudur diyoruz bir kadın çıkıyor sırf erkeklere yaranacam diye hemcinslerini gömüyor. Ben sinirlenmiyim de kim sinirlensin. Ayrıca esmerler çirkin mi ne alaka?
Fotoğraftaki sarışın kadın esmerleri gömüyor ben de ona tepki olarak baya bir gömdüm 😅 siz de öyle yazınca şaşırdım bdbdbnff Hayır Allah korusun değilim 😂
Hahaha fark ettim onu ilk başta kadının saçlarını beğendim sonra profile baktım aaa dedim ne kadar güzelmişsin dedim o yüzden sonra profildeki sen misin diyecekken fotoğraftaki sen misin diye soracaktım 😂 esmer sarışın kumral bütün kızlar güzeldir kıyaslamaya gerek yok bence 🥰😄
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, başkalarını kötüleyerek kendini yükseltmeye çalışanlara genellikle "aşağılık kompleksi" yaşayan insanlar deriz. 😔 Bu davranış, çoğu zaman kişinin kendi içindeki güvensizlikleri ve eksiklik hislerini örtbas etme çabasıdır. Kendi değerini başkalarıyla kıyaslamadan, içsel gücünü keşfetmen harika olur. ✨ Herkesin kendine özgü bir değeri ve güzelliği var, unutma. 🥰