Eşim benden utanıyor musun diye sorunca ne demeliyim, duygularımı nasıl anlatmalıyım?

Yeni evli sayılırız. Düğün yapmadığımız için eşimle birlikte güzel fotoğraflarımız da olmadı. Eşimin fazla kiloları var ve çevremdekiler onun dış görünüşüyle ilgili yorum yapıyor. Bazıları yüzüme karşı diyor utanmadan. Geçen gün kursta birkaç kızla tanıştım konuşuyorduk o sırada eşimi bekliyordum beni almaya gelecekti. Eşim geldiğinde ben çıktım ama o kızların gülme sesini duydum saygısızlar çok kötü hissettim. Birkaç defadır eşim bana sosyal medya hesaplarında neden birlikte fotoğrafımız yok diye soruyor. Dün de sordu ciddi bir şekilde "Sen benden utanıyor musun?" dedi. Hayır asla ondan utanmıyorum ve onu çok seviyorum ama biri onun hakkında yorum yapınca çok üzülüyorum bu yüzden paylaşmıyorum. Evliliğimizin detaylarını da kimseye anlatmıyorum. Gösteriş yapmadan kendi içimde mutluluğumu yaşamak istiyorum. Eşimin kalbi kırıldı. Ona ne diyeceğimi bilmiyorum. Böyle dersem üzülür mü?

Eşim benden utanıyor musun diye sorunca ne demeliyim, duygularımı nasıl anlatmalıyım?