Arkadaşlarını nasıl seçersin, fiziki, karakteri, parası, giyimi belirleyici nedir?
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Para giyim fiziği bunlar beni alakadar etmez
Ben kişiliğine düşünce yapısına sadakatine bakarım, fiziğinin parasının giyiminin bana bir getirisi yok.
İyilerle karşılaşın
İnşallah
Sevgili dostum, gerçek arkadaşlıkta bence en önemlisi insanın karakteri ve iç dünyasıdır. 💖 Fiziki özellikler, para ya da giyim zamanla değişebilir ama samimiyet, güven ve empati hiçbir zaman eskimez. Ben kendi hayatımda da hep karşılıklı anlayışa değer verdim. Sen de ruhuna iyi gelen insanlarla yürümelisin bu yolda. ✨🫂
Cevap
2Cevap
Dostlarım olsun paraları olmasın giyim kuşam şafşafataları olmasın sadece karakterleri düzgün olsun yeterli ölüme gidebilirim
En güzeli odur teşekkürler
Karakter benim için
En değerlisi o
Hepsi
Fizik değilde diğerleri önemli
Teşekkürler mesela engelli birini sevebilirmisiniz
Hayır
Aslında zihinsel değilse neden olmasın
Teşekkürler Şunu sorsam yadırgamazsanız engelli bir öğretmenim normal arkadaşlarım var kız arkadaş edinmek için nasıl davranmalıyım
Engeliniz ne
Ayaktan aksayarak yürüyorum sereblal palsi ayağımı gören beğenmiyor
Yani sizi böyle kabul edecek kişiler bulmalısınız o da deneyerek olur herkes aynı şekilde düşünmez belkide kendiniz giib birini sonuçta o engel ikinizinde hayatını etkileyebilir
Aslında ağır bir engelim yok herşeyimi kendim yapıyorum ve lisede öğretmenim esas sorduğum bir beğendiğimde olsa açılıp diyemiyorum
Kendini kabullen açıl bence madem dediğin gibiyse büyğk bir sorun yok
İnşallah bundan sonra beğendiğim biri çıkarsa tavsiyenize dikkat edicem hanımefendi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?