Kocam eski hayranından gelen hediyeye kızmama ve doğum günü planıma neden böyle tepki verdi, bu evlilikte haksız olan ben miyim o mu?

Selam, çok doluyum ve objektif yorumlarınıza ihtiyacım var. Okul döneminden kocama karşı hisleri olan bir kadın, kocama kolonya ve el kremi hediye etmiş. Kocam da bunları arabasına koymuştu. Ben bunları çok önceden fark edip çok sinirlenmiştim ve ona sormadan arabadan fırlatıp atmıştım.
Kocam bunu perşembe gecesi doğum günümden dönerken fark etti. Vay efendim nasıl atarmışım! Bana bağırdı çağırdı, büyük kavga çıktı ve küs uyuduk. Ertesi gün (Cuma) ben sabah 9'dan gece 11'e kadar 14 saat mesaideydim. Gün içinde telefonda bu konu yüzünden tekrar tartıştık. Ben bugün (Cumartesi) için kızlarla haftalar öncesinden doğum günü buluşması planladığımı söyleyince iyice çıldırdı. Kışın bana "Her şeyi benimle yapma, az sosyal ol" diyen adam, şimdi tüm arkadaşları memlekette ve evde yalnız kalacak diye çıldırdı. Telefonda bana "Eve yemek yap artık, nasıl karısın sen" ve "Başlarım senin arkadaşlarına" diye bağırıp çağırdı ve beni her yerden engelledi.
Gece 11'de işten çıkarken ellerim dolu olduğu için zorla mesaj atıp beni almasını söyledim. Geldi aldı ama engelimi hiç açmadı. Evde de hiç konuşmadık, buz gibi bir sessizlik vardı ama gece gelip yanıma yatmış. Ben yine de evlilik saygısından bu sabah köründe kalkıp bugün için evde çorba, pilav yaptım. Şimdi işten çıkıp direkt kızların yanına gideceğim, engeli de hâlâ açmadı. Sizce burada benim tek bir hatam var mı, kim haklı?

Kocam eski hayranından gelen hediyeye kızmama ve doğum günü planıma neden böyle tepki verdi, bu evlilikte haksız olan ben miyim o mu?