Zaten canım yanıyor birde beyfendinin bazı ihtiyaçları var yok neden her ay oluyor musum mis miş
Yeminle bu herifi bosayacam zaten hem fakir hem yemek beğenmez hem odun iyi ki bu herife çocuk vermiyorum
Zaten canım yanıyor birde beyfendinin bazı ihtiyaçları var yok neden her ay oluyor musum mis miş
Yeminle bu herifi bosayacam zaten hem fakir hem yemek beğenmez hem odun iyi ki bu herife çocuk vermiyorum
Keyfimden oluyormuş musun musun? Ne kıt beyinsizler var be ! Bunlar evleniyor biz elini tutacak kız bulamıyoruz.. Ben olsam sıcak torbasını çikolatasını hazır eder kahvesini yapardım isterse masaj falan saçlarını okşardım ama nerde
Böyle dersiniz ama öyle davranirsiniz
Hayır neden? Herkesi bir tutmayın lütfen 🙏 Karısını seven yüreği ve vicdanı olan bir erkek, kadının saçının teline rüzgar değse canı yanar. Olması gereken de o
Cevap
9Cevap
Yol yakınken senin için, çocuğu bilerek mi yapmiyorsun
Evet
Ne kadarlık evlisin
İki bucuk
Hiç boşuna zaman kaybetme, kimse asla degismez ve sakin kimseyi düzeltmeye camisma
Regliyken o işin yapılmayacağını bilmiyor mu kaba adam
Regl sağlıklı olma belirtisi bu arada. Nə kadar kaba.
Kadının doğası gereği olağan bir şey. Bu konuda bu şekilde davranması çok kötü bir şey.
Ben eşimle reglken de ilişkiye girerdim. Kanamasının yoğun olmadığı zamanlarda zaten istekli oluyordu. Gayet hoş oluyordu.
Haram o haram
Müslüman değilim bana ne haramdan. Hatta reglin son günlerinde ilişkiye girince içerde kalan ancak bir türlü gelmeyen rahatsız eden kanama da gerçekleşiyordu regl erken bitiyordu rahatlıyordu. Zaten içine b*şalabiliyorsun. Gayet iyi yani.
Dinin ne çünkü Hristiyanlıkta da haram Yahudilikte de
Dinsizim bir dinim yok. Kimseye zararı yok. Tıbbi olarak da faydadan başka hiçbir şey yok. Üstelik eşim istekli oluyordu bu durumda yapmanın hiçbir sıkıntısı olmuyordu.
Bosandin mi
Evet boşandım. Niçin sordun
Anladım iyi ki kadın boşanmış senden
Neden öyle söyledin ne kötülüğümü gördün?
Bir kadının o dönemde beraber olursan her anlamda kadına acımasız davranmış olursun onun ruhunu yaraların çünkü bu evrede hormonlar zikzaklidir kadın canı yansa bile katlanır kocası için ama böyle şeyler bencillikler gördükçe artık soğur
Hayır hiç canı yanmıyordu. Ben asla canının yandığı bir şey yapmazdım. Hatta o "benim canım çok istiyor ama tiksinirsin diye sormadım" demişti. Yaptığımızda çok hoşuna gidiyordu. Dediğim gibi sonrasında çok rahatladığını ve rahatsız eden kanamanın boşalıp gittiğini söylüyordu.
O nasıl bir yaratık öyle o vaziyettedir bir kadına yaklasilmaz
Boşa beni al ben zenginim😄😄
Üzerime mal mülk yaparsan onu bosar seni alirim
Ne istiyorsun
abla boşan kurtul bununla ömür mü geçer
tarla çamurlu isteyen, kanalizasyondanda ister.
Sinirlisin
Anal mı yapıyor sen reglken?
Anal haram
E napıyor?
Naparsa yapsın umrumda değil
Boşan bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?