Babam uzak mesafe iliskime ve Adıyamandaki sevgilime neden bu kadar karsi cikiyor?

Arkadaşlar 6 aylık uzak mesafe ilişkim var ben İstanbuldayım kendisi Adıyaman'da 19 yaşındayım 20'ye girmeme 1 ay kaldı sevgilim de 25 yaşında onun ailesi beni biliyordu benim de annem biliyordu görüntülü konuşurken falan tanışmıştık onun tarafıyla da tanışmıştım bir tek babama anlatmak kalmıştı babama bugün biri var hayatımda dedim kim dedi Adıyaman'da yaşıyor dediğim an Adıyaman'a kız vermem engelleyeceksin kapatacaksın konuyu internetten olmaz Adıyamanlılar kötü insanlar ataerkiller 3 5 karı alıyorlar diye zırvaladı resmen bildiğiniz sert yaptı sevgilim düzgün efendi biri ailesi de öyle ben ne yapacağım şimdi? Kendisini anlatmama fırsat bile tanımadı sevgilim kendisiyle tanışmak bile istiyordu:(

Güncellemeler
1 ay
Annem sevgilimi tanıdığı halde arkamda durmadı babama ben çocuğu tanımıyorum dedi uzak mesafe iliskimde sevgilimle hiç bulusamadim çünkü zaten babam beni hiç evden salmayan biri işte çalışmama bile izin vermiyor gerisini siz hesap edin..
Babam uzak mesafe iliskime ve Adıyamandaki sevgilime neden bu kadar karsi cikiyor?