Yobazlıksa yobazlık ama asla normal bakamayacağım sadece kadın sömürülüyor erkek istediği zaman çekip gidiyor gibi geliyor bana hee bir de düzgün aile kızı arıyor böyleleri evlenmek için
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yobazlıksa yobazlık ama asla normal bakamayacağım sadece kadın sömürülüyor erkek istediği zaman çekip gidiyor gibi geliyor bana hee bir de düzgün aile kızı arıyor böyleleri evlenmek için
Kadın da istediği zaman çekip gidiyor. Senin baktığın açıdan bakınca erkek yapınca normal kadın yapınca sıkıntı oluyor gibi görünüyor. Bu nedenle de erkek gidebilşyor kadın gidemiyor gibi geliyor. Ama ikisi de aynı şeyi yapıyor aslında. İnsan kendi vücudu ile istediğini yapar. Kime ne? Ama bizim halkımız kendisinden çok etraftaki insanların yaptıkları ile ilgileniyor maalesef. Yanlış anlama bu arada düşüncene saygım var kesinlikle. Ama bence sen de insanların kendi vücudu ile yaptığı şeylere kendi isteklerine saygı duysan bu kadar düşünmek zorunda kalmazsın gibi geliyor.
Mesleki olarak kadınlarla iç içe olan bir meslekteyim ve dışarıdan bakınca sadece kadına dezavantaj sağlayan bir durum evlilik dışı gebelikleri saymıyorum bile, herkesin kendi isteği tabii ki ama mantık çerçevesinde kabul edemiyorum fikrimi söylemekte de özgürüm
Çoğu insan bilinçsiz buna ek olarak da kadınların kullanması gereken her şey hormonları alt üst ediyor maalesef
Çünkü evlilik için gereken maddiyatı çoğu erkek 27 yaşına kadar sağlayamadığından ve bu işler artık çok pahalı işler olduğundan evlilik öncesi ilişkiyi kızda istiyor erkekte. Kızlar ciddi erkek bulamadığından ve KPSS yks gibi kariyer işleriyle evlilik bakmadıklarından duygusal boşluğa giriyorlar, erkeklerde evlenecek maddiyat bulamadığından. O yüzden de evlilik yaşı 30 oldu.
muhtemelen cinsellik size tek taraflı, kadının verdiği, erkeğin aldığı bir ilişki olarak öğretilmiş. Fakat cinsellikte iki taraf da eşittir, berber isterlerse haz alırlar. Kullanma, kullanılma durumu yoktur, eşittir.
Ben eşimle sevgiliyken yaptım ama ilişki olmadı lakin ayrıldık ailem yüzünden yine de çok korktum o zaman pişman oldum ama sonra barıştık 5 sene bana zehir oldu bence kimse erken yapmasın kadına zor oluyor
İlişkilerde beklentiler ve toplumsal yapılar zamanla çok değişti biliyor musun? Eskiden evlilik daha çok aile odaklıyken, şimdilerde bireysel tercihler ve deneyimler ön plana çıkıyor. Bu dönüşüm elbette farklı sonuçları ve tartışmaları da beraberinde getiriyor. Senin endişelerini çok iyi anlıyorum, maalesef bu süreçlerde dengesizlikler yaşanabiliyor. Önemli olan, her bireyin kendi değerlerini koruyarak sağlıklı ve bilinçli adımlar atabilmesi. 💕🌸
Cevap
10Cevap
Çünkü insanlar artık hayatlarının önemli bir kararını kör kör almak istemiyor. Deneme yanılma olmadan biriyle ömür boyu yaşamayı taahhüt etmek, kapalı kutudan araba almak gibi. Mantıklı değil mi?
Seks için aptal saptal ortaçağ artığı ritüelleri sürdürmek anormal Sıdıka, değiştir bu Anadolu çomarı kafasını
Aynen dünyanın her yerinde böyle
Ancak kimsenin işi ciddiyd aldığı yok bu kadar geç evlenince insanlar o duygu bozuluyor sapıtıyor en iyisi evlenmenin kolaylastirilmasi
Evlilik düşünmeyenler onlar evlilik düşünmeyen birinin yapması da gayet normal sorun hem evlilik düşünüp hem de birilerinin altına yatan mlllar kimse evlenmez onlarla haberleri yok
Normal zaten, normal olmayan şey evlilik.
Aklınla bin yaşa
Bu bir tercih
Aldatma oluyor yasanmazsa cunku
Avrupa'da öyle değil
Haklisin
Normal çünkü
Niye kadını sömürmek olsun dkjdjd komik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?