Yani seven erkek gider kızı babasından ister allı şallı düğün yapar Annem hep der seven erkek evlenir eğlenmek isteyen erkek sevmeyen erkek sokakta sevgidigini der ve kızı kullanır atar sonra temiz kız alir
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Senin ortaçağ geleneklerinle, zihniyetinle kavrayabileceğin bir mevzu değil yavrum
Istediğini diyebilirsin kabre girdiğin zaman o kucumsedigin ortaçağ kuralların aslında ilahi kuralları olduğunu anlayacaksın.
İlahi kuralların hepsine eksiksiz uyduğuna göre, çarşaflı, erkeğin 4. karısı olabilecek potansiyelde modelsin. En yakın dergaha git, görücü evlen
Sen eğer kuranı kerimi okusaydin erkeğin kafasına göre dört kadın getirmeyeceğini anlardın en büyük şart adalet ve ayar diyor ki siz adalaeti sağlayamaz siniz ve tek eşlilik söylenir ama eğer okusaydin anlayarak dediğimi anlardın en ufak bir adaletsizlik Allah katında cezası ağır olur
Kafasına göre getiremez, kadının rızasına göre getirir. Kadının cihadı kocasıdır, haliyle kocasını mutlu etmek için her şeyine evet demekle mükelleftir. Dolayısıyla kocası 4 karı teklif ettiğinde kabul etmek durumundadır, aksi halde kocasını memnun edemez ve lanetlenir. Bu yüzden ortaçağ geleneği diyorum, bu kafadaysan yaşamaya devam et, evlenmeden elletince kirlendiğini düşün
Sen yanlış anlamışsın kadın başka kadınlara evet demezse getiremez burada erkeğin mutsuzluğu önemli değil önemli olan çiftin yatak mutluluğu kadın kocasını erkek karısını cinsel olarak mutlu etmeli bunun dışında kadın çocuk dogursa bile emizdirmese bile bunda bir günah yoktur sonuçta erkek o çocuğa süt anne bulmak durumdadır ayrıca kadın evin işini bulaşır yıkama vs gibi bir şeyde yoktur yaparsa ecri var yapmazsa lanet filan yok. Kadın iffetini koruyacak eşini yatakta mutlu edecek erkek ise eşini koruyacak evin rızkını temin edecek karısının gönlünü hoş edecek bunun dışında herhangi bir mükellef yoktur
Temiz kız lafı ne demek? Ayrıca evlilik yapmadan ilişkisini cok güzel devam ettiren ciftler var. Bu düşünce tarzı yanlış bir düşünce biçimi
Evlenmeden nikahsız insan kişi cinsellik yaşarsa kirlenir. Ayrıca burada bekaret demiyorum nikahsız ilişki. Nikah hem Allah katında hoştur hemde kadını korur. Evlenmeden yaşanılan ilişki sadece erkeğe faydası var. Madem ilişkisi iyiyse neden evlenmiyor erkek sonuçta ilişki iliskidir
Temiz kirli lafı bana cok saçma geliyor ve evlenmeden ilişkinin erkeğe faydasını sadece olması? 21. Yüzyıldayız hala böyle düşünenleri görmek tuhaf
Müslüman misin? Cevabın evetse o zaman Kur'an'ı Kerim ifadesi bu. Tertemiz demek eli erkek eline veya kız eline değmemiş demek kirli ve çirkin demek zina etmiş kadın veya erkek demek. Ha sana saçma geliyorsa sen kuranı kerim ayetlerini yalanlamış olursun buda seni dinden çıkarır
Hristiyan misin eğer cevabın evetse Hz İsa ile mariam ve dönemin insanların aralarında geçen kısmı oku zina yaptı diye kadını taslayacaklari kısmı yani zina eden kadın yaslanarak öldürülür keza erkekse ama erkeğe bu kural uygulanmaz ha bunu inkar edersen dinde. afaroz edilirsin
Eğer yahudi isen orada da zina eden kadın önce işkence görür sonra babası ve yakın akrabaları tarafından taşlanır eğer evli ise ilk taşı kocası atar
Dinlere bu kadar bağlı olma derim
Bu beni ilgilendirir ama yarın birgün erkek terörüne ugrarsan ağlama kaç tane kız yaşıyor sevgilisi kandırıyor bekaretini veriyor sonra adam gidip tertemiz kızla evleniyor unutma bunu hiç bir erkek bedava sekse hayır demez ve bedava seks demek bağlayıcılığı olmaz değeri olmaz ama iş nikaha gelince erkek bağlanır bir sevgi ve aile bağı kurulur
Çünkü haya ve iffet kalktı ortadan. Herkes nefsine uyup zevkinin peşinde. Evlilik dinimizde şart ve hayat pahalı oldugu için evlenmek isteyende evlenemiyor zinaya kaçıyor
Annen çok doğru söylemiş
Her şey vaktini bekler.
İki. cins içinde. oyle. degilmi
Çünkü erkeklerin evlenecek parası yok
Ve böylelikle kızları seviyorum diye nikahsız cinsellik yaşıyorsunuz
Bence sen de yap, hayatın boşa gidiyor.(Evli değilsen eğer)
Ben zina etmiyorum